Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snabb och punktlig leverans. Är väldigt nöjd med de produkter jag hittils testat. Bra råd från personalen som också själva använder produkterna. Som bonus fick jag en shaker och proteinbar i mitt fö... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bra priser, något ni gärna får förbättra är leveranserna att om man beställer flera saker att allt gärna får komma samtidigt och inte i olika paket. Men väldigt nöjd!

Informasjon om virksomheten

1. Sportsernæringsbutikk
  2. Treningsutstyrsbutikk
  3. Butikk med sportsklær

Skrevet av virksomheten

Hos Gymkungen.se hittar du kosttillskott, träningskläder & tillbehör från välkända varumärken. Vi har allt du behöver för att maximera dina träningsresultat och optimera din hälsa – och vi gör det till kungliga priser!

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Riktigt bra

Riktigt bra som vanligt, bra priser, snabb leverans. Skitnöjd

13. april 2026

Svar fra Gymkungen

Grymt att du är nöjd :D Stort tack för ditt omdöme!

Stabil sida

Rimlig leveranstid, stabila produkter, fick exakt vad jag beställde, inga konstigheter

7. februar 2026

Vad kul att du är nöjd Ludvig! :D

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ständigt tjat om att lämna omdöme när…

Ständigt tjat om att lämna omdöme när jag inte ens fått hem varan! Vad är det som tar sån tid??

29. januar 2026

Hej Petra,

Tack för att du valde att handla hos oss på Gymkungen!

Vi vill verkligen be om ursäkt för att du fick inbjudningar att lämna ett omdöme innan paketet ens hade nått dig.

Detta hände eftersom din beställning tyvärr blev försenad när den lämnades över till fraktföretaget. Som en liten ursäkt för besväret har vi lagt ner en extra produkt i ditt paket.

Vi hoppas att detta kan göra upplevelsen lite bättre och önskar dig en fortsatt trevlig vecka!

Edward
Gymkungen.se

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snabb leverans, men vet inte resultatet av kosttillskottet än.

13. januar 2026

Svar fra Gymkungen

Tack för din recension! Det uppskattar vi enormt.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Bra pris men skadad förpackning

Det som var bra var att priset var lågt i jämförelse med andra företag, det som gjorde att de inte fick 5 var att en av burkarna jag beställde med pwo var skadad och lite öppnad. Men jag orkade inte skicka tillbaka den så jag behöll den

19. oktober 2025

Hej Albin!

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme 🙌
Vad roligt att du uppskattar våra priser – det betyder mycket för oss!

Vi är samtidigt ledsna över att en av burkarna kom skadad. Så ska det självklart inte vara och vi tar detta vidare på lagret för att undvika att det händer igen.

Tack för att du delar med dig och hjälper oss att bli bättre!
Vi hoppas att vi får chansen att ge dig en ännu bättre upplevelse nästa gång.

Simon – Gymkungen.se

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Amatör företag.

Amatör företag.
Fyller i mitt mail för att få rabatt, får rabatt kod men rabatten gäller inte fast man använder rabattkoden på produkter som har ordinarie pris.
Kundservice va brutalt dålig. Svarar inte på frågan man har ställt, får en helt annat svar. Ni är sämst. Forsätter ni såhär så konkar ni eller så kan ni inte ens konkurrera med dem andra gym produkter företag.

24. september 2025

Hej Nils,

Tack för att du hör av dig, och vad tråkigt att höra att du inte varit nöjd med din upplevelse hos oss!

Jag har gått igenom vår mejlkonversation och, så som jag uppfattar det, har vi besvarat de frågor du ställde – inom några timmar efter att du kontaktade oss. Däremot kan jag inte se att det kommit in någon fråga gällande rabattkoden. Du är självklart varmt välkommen att mejla oss igen om du vill att vi tittar närmare på det.

Vi uppskattar alltid feedback, och vårt mål är att alla våra kunder ska känna sig nöjda. Vi ber om ursäkt om vi inte lyckats leva upp till dina förväntningar den här gången.

Edward – Gymkungen.se

Bra priser

4. september 2025

Svar fra Gymkungen

Stort tack för ditt omdöme och feedback, angående leveranserna så är det något vi jobbar på i nuläget och snart kan komma med en lösning på! :)

Suveränt

Snabb leverans och bra service! Rekommenderar starkt deras PWO och proteinpulver, utan tvekan de bästa smakerna jag haft.

15. februar 2025

Svar fra Gymkungen

Stort tack för din feedback. Vi försöker göra det så bra som möjligt för er kunder!

Snabb och punktlig leverans

Snabb och punktlig leverans.
Är väldigt nöjd med de produkter jag hittils testat. Bra råd från personalen som också själva använder produkterna. Som bonus fick jag en shaker och proteinbar i mitt första paket. Kommer garanterat att fortsätta att beställa från dem.

18. november 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra Gymkungen

Stort tack och superkul att du blev nöjd!

Riktigt nöjd!

Power Nutrition PWO gav mig den bästa energin jag någonsin upplevt. Jag tog den innan mitt benpass och kunde köra på bra mycket hårdare än vanligt. Choco Loco proteinpulvret är grymt gott och svårt att tröttna på.
Jag brukar hälla i lite mjölk och då smakar den precis som en choklad milkshake från en retro diner.

6. november 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra Gymkungen

Stort tack för din utförliga recension, det uppskattas enormt!

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv