Snelle levering! Fijn hoe transparant het bedrijf is en dat ze duidelijk vermelden dat je het hok voor buiten moet beitsen. Daarnaast heel fijn dat je er voor kunt kiezen om allerlei benodigdheden m... Vis mer
Se hva andre synes
Mooi en robuust kippenhok, makkelijk in elkaar te zetten. Duidelijke gebruiksaanwijzing. Materiaal voelt vrij degelijk aan, zeker de onderdelen voor de ren. Dak is gelukkig niet van bitumen. Ook legh... Vis mer
Wij hebben het konijnenhok Bobby zandbeige gekocht. De levering ging enorm vlot en het bestellen op de website was een prettige ervaring. Ook was het hok in elkaar zetten helemaal niet lastig. Wel zo... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
GrootPlezier.nl is de nummer 1 online dierenwinkel en levert konijnenhokken, kippenhokken, hondenhokken, volieres.
Kontaktopplysninger
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Top!
De wachttijd was tamelijk lang maar de levering werd volledig volgens afspraak nagekomen. Hondenhok en hondenren van zeer goede kwaliteit en perfect geplaatst. Toppers!
Snelle service, goede communicatie
Snelle levering na defect onderdeel
Duidelijke communicatie
Duidelijke communicatie, tijdig geleverd
Wij hebben de schommel nog niet neergezet/ opgebouwd. Hierover kunnen wij dus geen mening geven.
goede ontvangst en voorlichting.
goede ontvangst en voorlichting.
snelle levering.
interessante rondleiding in bedrijf.
leveringsmoment
Een concreter leveringsmoment zou best wel prettiger zijn. of de mogelijkheid om te laten leveren in een afhaalpunt.
Prima leuke volière snelle levering
Prima leuke volière snelle levering
Denken goed mee.en zoeken een oplossing
Zeer tevreden snelle levering en zeer behulpzaam ivm klachten.word gelijk op gelost.dank je wel groot plezier.zeer tevreden gr.m.hack
Kippenhok Julia, aanbouw kippenren ambiance, kippenhok ambiance.
Kippenhok Julia, aanbouw ren ambiance, en later ook een nacht hok ambiance gekocht, super fijn geholpen, zowel in de winkel als telefonisch.
Vriendelijk personeel! Goede service!
Prima bestelling en levering
Prima bestelling en levering. Ik heb op vrijdag een bestelling gedaan en kon deze op ZA ochtend (de volgende dag) ophalen. Ze hebben zelfs geholpen met het inladen van de pakketten. Een aanrader
Tweede fijne ervaring
Dit is de tweede keer dat wij een konijnenhok bij grootplezier hebben aangeschaft. De konijnen zijn inmiddels senioren en hadden een lager slaaphok nodig. Wederom is het nieuwe onderkomen keurig op tijd en in goede staat geleverd. Kwaliteit is erg goed, enkel de rubberen pootjes van het hok zullen niet lang mee gaan :), maar dat lossen we wel op.
Nog steeds niet bezorgd
Nog steeds niet bezorgd. Transmission gaf aan dat ze de straat niet kunnen bereiken… dikke BS!!
Artikel voldoet aan de beschrijving en…
Artikel voldoet aan de beschrijving en foto van de website.
Zeer tevreden
Altijd net antwoord en advies. Snelle correcte levering.
Aanrader voor konijnen- en kippenhokken
Zo'n fijn bedrijf om bij te bestellen, echt een aanrader. Dit is al het 4e of 5e hok wat ik bestel, en altijd zeer tevreden. Goede service, goede kwaliteit van de producten en word altijd snel geleverd.
Een kwalitatief prachtige schommel voor…
Een kwalitatief prachtige schommel voor een mooie prijs.
Snelle verzending.
Cadeau voor kleindochter
Ondanks alle negatieve reviews, vooral van de vervoerder,zijn wij tevreden .
Netjes verpakt en snel volgens afspraak geleverd.
Een mooi kattenverblijf voor buiten…
Een mooi kattenverblijf voor buiten besteld. Ik wilde andere maten en dat kon in overleg! Dus top geholpen en het staat super.
Goede klantenservice, paar onhandige dingeb
Mijn bestelling werd heel snel verzonden; dat was fijn. Bij de verzender was iets met een pakket mis gegaan. De overige pakketten zijn echt keurig bezorgd. Het duurde even voordat het ontbrekende pakket gevonden was en ik werd er wel goed bij geholpen en heel vriendelijk te woord gestaan. Ik had het en ren en een konijnenhok besteld; toen ik de ren helemaal binnen had stond hij vlot in elkaar. Het hok kostte meer tijd. Ook doordat er een lat niet goed zat waar de stro-lade op rust en ik die los moest halen en zelf opnieuw moest bevestigen. Dat was een beetje jammer, maar al met al staat het nu goed voor de konijnen.
Is heel goed van kwaliteit en voor het…
Is heel goed van kwaliteit en voor het geld dat je betaalt dik inorde. Snelle levering ook van Nederland naar België.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.