Gratisprofil.com Anmeldelser 81

TrustScore 3 av 5

3,2

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gratis Profil hjalp mig med at få en supper fed virksomhedsprofil. servicen er i top og kontakten mellem kunden og dem fungere bare så godt. jeg kan kun anbefale det til andre som ikke har en virksomh... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fuldstændigt gennemsigtighed fra start til slut. Jeg fik lavet en Google profil og opsage min gratis prøveperiode efter 3 måneder. Noget som sælger, meget venligt i øvrigt, nærmest opfordrede mig... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dette firma er det største fup firma!!! Alt lyder godt når de ringer og fortæller om alt er gratis og bla bla bla og du får en mail med mulighed for opsigelse 30 dage inden din prøveperiode stopper, d... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 1 av 5 stjerner

fup og svindel snyd og bedrag for alle pengene hold jer væk fra dette firma de love man ville modtage email og beskød når prøve periode er ved at udløb men dette sker ikke og med et stå man med... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Konsulent

Skrevet av virksomheten

Professionel og gratis opsætning af din virksomhedsprofil på Google

Kontaktopplysninger

3,2

Middels

TrustScore 3 av 5

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Overholder hvad de lover

Simpelt setup, gratis profiloprettelse hvor de sørger for alt i en gratis prøveperiode endda. Kan virkelig ikke se hvorfor man ikke skulle benytte sig af det og specielt hvis man benytter statistikken det generere.

12. januar 2024

Det er reelle mennesker

Det er reelle mennesker , der har leveret det som de har lovet. For et lille firma som vores, er det rart at få hjælp til bl.a. at rette tlf. numre mv. på diverse søge tjenester.

10. januar 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

De ringer og er noget så flinke

De ringer og er noget så flinke. Så snart den gratis periode er udløbet senders der en mail hvor det ABSOLUT IKKE fremgår særlig tydeligt hvad der snart udløber, ikke engen pris er oplyst her.
Jeg er noget så skuffet!!!!
HOLD JER LANGT VÆK!!!!

5. desember 2023

Hej Henrik,

Tak for din tilbagemelding, og jeg beklager eventuelle frustrationer, dette har forårsaget. Vi forstår, at det kan være nemt at overse opsigelsen i travle perioder.

Vi vil gerne påpege, at i vores meddelelse, som blev sendt før udløb af den gratis prøveperiode, har vi forsøgt at informere om den kommende overgang til et betalende abonnement. Vi forstår, at det kan være en travl tid, og vi beklager, hvis meddelelsen ikke var tydelig nok.

Det er vigtigt for os at sikre, at vores kunder føler sig informerede, og vi arbejder konstant på at forbedre vores kommunikation. Vi har mange kunder, der har fundet vores meddelelser tilstrækkelige, men vi tager din feedback seriøst og vil overveje yderligere forbedringer.

Hvis der er yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Det skulle prøves

Jeg fik prøvet det af, da en sælger ringer til mig.fik en forståelse af jeg skulle gøre en helt masse for at få den igang, efter 2 måneder vil jeg sige det op, da jeg ikke har gjort noget som helst.
Der ringer igen en sælger og spørger hvorfor, vi får en snak, og finder faktisk ud af det er oprettet og min placering er vildt god på google. Så valgte at forsætte med dem.

10. november 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

GRATIS??? og det var det dælme.

Jeg blev ringet op af en flink sælger fra gratisprofil.com og tilbudt en 3 mdr gratis prøveperiode som jeg takkede ja til.
De fik lavet de ændringer jeg ønskede, og jeg har efterfølgende valgt selv at vedligeholde min google profil, og derfor opsagt min abonnement helt UDEN problemer eller omkostninger.
Jeg har været SUPER godt tilfreds med den service de har leveret.

11. april 2023

Hej Claus

Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os og din konsulent. Jeg giver selvfølgelig de pæne ord videre til ham med det samme.

Din ros betyder meget for os, og jeg er glad for at høre, du oplever god service.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har rettelser eller spørgsmål til din aftale.

gratis virksomhedsprofil til google

Vi fik lavet en gratis virksomhedsprofil af gratisprofil.com.Vi er meget glade for den og har været i dialog et par gange med gratisprofil.com og været glade for den behandling vi har fået.

25. april 2022

Hej Johannes,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre om din oplevelse af vores samarbejde, og håber du får en god dag :-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg blev ringet op af en flink sælger…

De fik lavet de ændringer jeg ønskede, og jeg har efterfølgende valgt selv at vedligeholde min google profil, og derfor opsagt min abonnement uden problemer eller omkostninger.
Jeg har i hvert fald været godt tilfreds med den service de har leveret.

5. september 2022

Super behagelig sælger

Super behagelig sælger. Der møder dig på dit "computer niveau"
Og som rent faktisk overholder de aftaler man laver. Der var intet skjult gebyr eller andet pjat. Kan varmt anbefale Gratisprofil.com
Mvh Dennis

16. august 2022

Hej Dennis,

Tusind tak for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi er meget glade for at høre om din oplevelse af vores samarbejde.

Jeg håber, du får en god dag.

En god oplevelse.

Var flere gange i forløbet meget skeptisk, hvilket var helt uden grund. Fik en super god service. Min konsulent var hurtig til at svare på mine henvendelser, både på mail og telefon.

23. mai 2022

Svindel og bondefangeri..

Svindel og bondefangeri..

Er blevet oprettet i deres system og modtager fakturaer.

Men har aldrig indgået en aftale med dem.

Har i 4 dage forgæves forsøgt at ringe dem op ligeledes at sende mails, men intet svar retur.

4. mai 2022

Hej Arnold,

Tak for din anmeldelse som vi naturligvis er ærgerlige over.

Vi har ikke modtaget nogen henvendelser fra dig før i dag, og jeg kan forstå, at du nu er i kontakt med min kollega.

Jeg håber derfor i sammen kan finde en løsning.

Maria Hansen

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv