Gratis Profil hjalp mig med at få en supper fed virksomhedsprofil. servicen er i top og kontakten mellem kunden og dem fungere bare så godt. jeg kan kun anbefale det til andre som ikke har en virksomh... Vis mer
Se hva andre synes
Fuldstændigt gennemsigtighed fra start til slut. Jeg fik lavet en Google profil og opsage min gratis prøveperiode efter 3 måneder. Noget som sælger, meget venligt i øvrigt, nærmest opfordrede mig... Vis mer
Selskapet har svart
fup og svindel snyd og bedrag for alle pengene hold jer væk fra dette firma de love man ville modtage email og beskød når prøve periode er ved at udløb men dette sker ikke og med et stå man med... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Professionel og gratis opsætning af din virksomhedsprofil på Google
Kontaktopplysninger
Hindegade 6, 1303, København K, Danmark
- kundeservice@gratisprofil.com
- gratisprofil.com
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Snyd
Til alle der har en tanke om at bruge gratisprofil.com, så pas gerne på, da de har en tendens til at snyde deres kunder ved at sige at oprettelse er gratis, og derefter sende regninger afsted. Dette har været vores oplevelse med Gratisprofil.com.
Vi snakkede med en medarbejder fra gratisprofil.com, som sikrede os at oprettelsen ville være gratis. Dette gav god mening for os, da selve hjemmesiden hedder Gratisprofil, derfor forventer vi ingen omkostninger, indtil vi i starten af Maj får en regning på alt for mange penge, som vi ikke havde nogle anelse om. Dette er klamt og en elendig måde af snyde kunder på.
Denne hjemmeside er en scam og burde ikke være lovlig for borgere at bruge. Det kan ikke være rigtigt at man får at vide det er gratis, både fra medarbejdere og virksomhedens navn, men får alligevel derefter en regning på en masse penge man ikke har skrevet sig på til. Det er skamfuldt, og jeg håber at folk holder sig væk for deres eget bedste.
Med venlig hilsen,
MD Byggeservice

Verdens mest elendige kundeservice
Verdens mest elendige kundeservice! Hold jer langt langt langt væk fra dem! Total bondefangeri når først du har accepteret på SMS.

KANON KUNDESERVICE!
KANON KUNDESERVICE!
De forklarer tingene på en simpel måde så selv en håndværker der næsten intet ved om computer forstår det🙂 Jeg takker for den gode support fra jer og fremfor alt så ser hjemmesiden professionel ud på Google nu!
Gratisprofil er et rigtigt firma
Venlige og hjælpsomme, og god service.
Go til at følge op på tingene
👍Alt som lovet
👍Alt som lovet. Var meget skeptisk i starten, men det virkede 😉.
God kundekontakt
God kundekontakt, profesionelle sælgere der er reélle og ikke gemmer noget med småt, de tilbyder deres service så den er til at forstå, og gemmer intet bag.
Snyd og bedrag
Tak fordi I bliver ved med at minde mig om at give en anmeldelse. Selvom man skriver at man gerne vil opsige sit abonnement inden den gratis prøveperiode udløber, bliver abonnementet alligevel fornyet. Så bliver man nødt til at betale 480 euro for et helt år.

Det virker helt ok
Høflig kundeservice medarbejder og god…
Høflig kundeservice medarbejder og god rådgivning
Bondefangeri
Jeg snakkede med GratisProfil.dk, de snakkede rigtig godt om deres produkt mv. Dette har så bare ikke været en ret god forklarelse. efter de 3 måneder ville man inden da modtage en påmindelse om denne periode var ved at udløbe. Dette fik jeg ej, og bliver opkrævet for 480€ i fakturering. UDEN moms
Man prøver at ringe til dem, og ingen tager deres telefon. dette er rigtig dårlig service og produkt. i mine øjne

Svindel og humbug
Svindel og humbug, det grænser til pistolsalg, tænk at man kan drive forretning ved af tilbyde noget gratis den 1 mdr. for så og gemme sig og være ukontaktbar i over en mdrså man kan sende en faktura for et helt år, de er jo være end velkommen
De er nok meget godt art i holder til i Spanien

Svar fra Gratisprofil.com
HOLD JER LANGT VÆK!!!!!!!
Dette firma er det største fup firma!!! Alt lyder godt når de ringer og fortæller om alt er gratis og bla bla bla og du får en mail med mulighed for opsigelse 30 dage inden din prøveperiode stopper, de sender bare aldrig den mail og pludselig får du en regning på 3500 får et år de vil have du skal betale!! Når du prøver kontakte dem sender de et dokument på de har sendt en mail som selv en 7 årige kan lave i word!! De er hermed anmeldt til forbrugerombudsmanden for ulovlig markedsføring.

Service på højt plan
Service på højt plan! Dygtige og flinke medarbejdere der altid er klar til at hjælpe.
De markedsføre sig ved opkald selvom…
De markedsføre sig ved opkald selvom man er registreret som reklame beskyttet.
Respektere ikke et nej, telefon sælgeren gør et stort nummer ud af at det er gratis. Det er den slags nu sjældent.
Svindel!
Svindel!
Hold jer væk! Det er rent bondefangeri
Jeg kan ikke forstå de vil have kunder der ikke vil være kunde hos dem.
Jeg har ringet og ringet men aldrig kommet igennem.
Firmaet er lokaliseret
de Salomó ben Adret 11 / 08002 Barcelona
Det kunne jeg havde sagt mig selv
Jeg må spise den faktura og ellers bare være sur på mig selv.
Venter på bekræftelse på min opsigelse er gået igennem.
Tak for dit svar “Jakob Larsen” jeg forventer et opkald snart!

Svar fra Gratisprofil.com
Blev ringet op og tilbudt en gratis…
Blev ringet op og tilbudt en gratis profil til mit firma.
Det tog 5 min. i tlf. og 15 min. senere var den oprettet på nettet.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.