Gratisprofil.com Anmeldelser 81

TrustScore 3 av 5

3,2

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gratis Profil hjalp mig med at få en supper fed virksomhedsprofil. servicen er i top og kontakten mellem kunden og dem fungere bare så godt. jeg kan kun anbefale det til andre som ikke har en virksomh... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fuldstændigt gennemsigtighed fra start til slut. Jeg fik lavet en Google profil og opsage min gratis prøveperiode efter 3 måneder. Noget som sælger, meget venligt i øvrigt, nærmest opfordrede mig... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 1 av 5 stjerner

fup og svindel snyd og bedrag for alle pengene hold jer væk fra dette firma de love man ville modtage email og beskød når prøve periode er ved at udløb men dette sker ikke og med et stå man med... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Konsulent

Skrevet av virksomheten

Professionel og gratis opsætning af din virksomhedsprofil på Google

Kontaktopplysninger

3,2

Middels

TrustScore 3 av 5

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Snyd

Til alle der har en tanke om at bruge gratisprofil.com, så pas gerne på, da de har en tendens til at snyde deres kunder ved at sige at oprettelse er gratis, og derefter sende regninger afsted. Dette har været vores oplevelse med Gratisprofil.com.

Vi snakkede med en medarbejder fra gratisprofil.com, som sikrede os at oprettelsen ville være gratis. Dette gav god mening for os, da selve hjemmesiden hedder Gratisprofil, derfor forventer vi ingen omkostninger, indtil vi i starten af Maj får en regning på alt for mange penge, som vi ikke havde nogle anelse om. Dette er klamt og en elendig måde af snyde kunder på.

Denne hjemmeside er en scam og burde ikke være lovlig for borgere at bruge. Det kan ikke være rigtigt at man får at vide det er gratis, både fra medarbejdere og virksomhedens navn, men får alligevel derefter en regning på en masse penge man ikke har skrevet sig på til. Det er skamfuldt, og jeg håber at folk holder sig væk for deres eget bedste.

MD Byggeservice

17. mai 2024

Kære MD Byggeservice,

Tak for din anmeldelse, selvom vi er kede af at høre om din utilfredshed.

Vi ønsker at præcisere, at vi ikke snyder vores kunder. Vores processer og vilkår er altid tydelige og gennemsigtige.

Du har indgået en skriftlig aftale, som danner grundlaget for den faktura, du har modtaget.

Det er vigtigt for os at bemærke, at vi ikke har modtaget nogen henvendelser fra dig, før du skrev denne anmeldelse på Trustpilot.

Vi ville have sat stor pris på muligheden for at hjælpe dig og løse eventuelle misforståelser, inden situationen eskalerede.

Vi opfordrer dig derfor til at kontakte vores kundeservice, så vi kan gennemgå din sag og finde en løsning.

Verdens mest elendige kundeservice

Verdens mest elendige kundeservice! Hold jer langt langt langt væk fra dem! Total bondefangeri når først du har accepteret på SMS.

10. mai 2024

Hej EB,

Vi kan ikke finde dig som kunde hos os, og vi genkender ikke den metode, som produktet skulle være solgt på.

For at kunne hjælpe dig bedre, vil jeg bede dig om at kontakte vores kundeservice direkte med flere oplysninger.

KANON KUNDESERVICE!

KANON KUNDESERVICE!
De forklarer tingene på en simpel måde så selv en håndværker der næsten intet ved om computer forstår det🙂 Jeg takker for den gode support fra jer og fremfor alt så ser hjemmesiden professionel ud på Google nu!

6. mai 2024

God kundekontakt

God kundekontakt, profesionelle sælgere der er reélle og ikke gemmer noget med småt, de tilbyder deres service så den er til at forstå, og gemmer intet bag.

17. april 2024

Snyd og bedrag

Tak fordi I bliver ved med at minde mig om at give en anmeldelse. Selvom man skriver at man gerne vil opsige sit abonnement inden den gratis prøveperiode udløber, bliver abonnementet alligevel fornyet. Så bliver man nødt til at betale 480 euro for et helt år.

13. januar 2024

Hej Kasper,

Tak for din feedback, selvom den desværre er negativ.

Det er vores mål at sikre, at vores kunder har en klar forståelse af vores abonnementsvilkår, herunder opsigelsesprocedurerne, og ligesom vi sender flere påmindelser for at få dig til at give en anmeldelse her på Trustpilot, så sender vi også flere påmindelser inden prøveperioden udløber.

Vi har dog ikke modtaget din opsigelse inden udløbet af den gratis prøveperiode.

Hvis du har sendt en opsigelse, som vi ikke har registreret, opfordrer vi dig til venligst at kontakte os igen, så vi kan undersøge dette nærmere.

Endnu engang tak for din feedback, og vi håber at kunne løse problemet.

Bondefangeri

Jeg snakkede med GratisProfil.dk, de snakkede rigtig godt om deres produkt mv. Dette har så bare ikke været en ret god forklarelse. efter de 3 måneder ville man inden da modtage en påmindelse om denne periode var ved at udløbe. Dette fik jeg ej, og bliver opkrævet for 480€ i fakturering. UDEN moms

Man prøver at ringe til dem, og ingen tager deres telefon. dette er rigtig dårlig service og produkt. i mine øjne

13. mars 2024

Hej Daniel,

Tak for din tilbagemelding, og vi beklager den dårlige oplevelse, du har haft.

Vi vil gerne præcisere, at vi har sendt en påmindelse om det forestående udløb af din prøveperiode, og at det er kundens eget ansvar at læse og følge op på de beskeder, vi sender.

Desuden vil vi gerne oplyse, at vi har haft en travl periode op til påske, hvilket kan have påvirket vores telefoniske tilgængelighed. Vi beklager, hvis du har haft problemer med at komme igennem til os, og vi forsikrer dig om, at vi gør vores bedste for at hjælpe alle vores kunder.

Jeg kan se, at der ligger en henvendelse fra dig på mail fra tidligere i dag, men jeg kan ikke se, at du har forsøgt at kontakte os før i dag. Din henvendelse vil blive behandlet hurtigst muligt i næste uge.

Svindel og humbug

Svindel og humbug, det grænser til pistolsalg, tænk at man kan drive forretning ved af tilbyde noget gratis den 1 mdr. for så og gemme sig og være ukontaktbar i over en mdrså man kan sende en faktura for et helt år, de er jo være end velkommen
De er nok meget godt art i holder til i Spanien

9. mars 2024

Hej Lasse,

Efter at have gennemgået vores system kan vi ikke identificere dig som kunde hos os.

Vi kan heller ikke genkende produktet, du skulle have købt, og vi kan heller ikke genkende fremgangsmåden, det skulle være solgt på.

Derfor tænker vi, at der kan være sket en forveksling.

Vi vil gerne hjælpe med at løse eventuelle problemer, men vi har brug for yderligere oplysninger for at kunne identificere din konto og assistere dig korrekt.

Vi har forsøgt at kontakte dig gennem Trustpilot for at indhente flere oplysninger om det pågældende produkt eller processen, men har endnu ikke modtaget svar.

Det er ikke vores intention at fremstå som svindlere eller at skjule os for vores kunder. Vi stræber altid efter at være tilgængelige og imødekomme vores kunders behov.

Vores kontor i Spanien er en del af vores internationale virksomhed og ændrer ikke vores forpligtelse til at levere god service til vores kunder overalt.

Vi vil gerne bede dig om at give os så mange detaljer som muligt, så vi kan løse dette for dig så hurtigt som muligt.

Du er velkommen til at kontakte os direkte med de oplysninger, du har, så vi kan hjælpe dig videre.

Du kan kontakte vores kundeservice via telefon, chat og mail alle hverdage fra 10.00 - 16.00.

Vi beklager ulejligheden og ser frem til at høre fra dig.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

HOLD JER LANGT VÆK!!!!!!!

Dette firma er det største fup firma!!! Alt lyder godt når de ringer og fortæller om alt er gratis og bla bla bla og du får en mail med mulighed for opsigelse 30 dage inden din prøveperiode stopper, de sender bare aldrig den mail og pludselig får du en regning på 3500 får et år de vil have du skal betale!! Når du prøver kontakte dem sender de et dokument på de har sendt en mail som selv en 7 årige kan lave i word!! De er hermed anmeldt til forbrugerombudsmanden for ulovlig markedsføring.

4. mars 2024

Hej Jeanett,

Tak for din anmeldelse, og vi beklager dybt den oplevelse, du har haft med vores service.

Vi forstår din skuffelse over, at du, trods modtagelse af en e-mail om opsigelsesmuligheder 30 dage før prøveperiodens udløb, stadig føler dig utilfreds med vores service.

Vi vil gerne præcisere, at den vedhæftede PDF af den sendte e-mail, du modtog, ikke er et dokument, vi har udarbejdet specielt til lejligheden.

Det er vigtigt at påpege, at du også kan finde en kopi af den pågældende e-mail i din egen webmail.

Vi sætter pris på din feedback, og vi vil tage dine kommentarer seriøst, når vi arbejder på at forbedre vores service.

Du er velkommen til at kontakte os igen, hvis du har yderligere spørgsmål.

Jakob Larsen

Svindel!

Svindel!

Hold jer væk! Det er rent bondefangeri
Jeg kan ikke forstå de vil have kunder der ikke vil være kunde hos dem.

Jeg har ringet og ringet men aldrig kommet igennem.
Firmaet er lokaliseret
de Salomó ben Adret 11 / 08002 Barcelona
Det kunne jeg havde sagt mig selv

Jeg må spise den faktura og ellers bare være sur på mig selv.

Venter på bekræftelse på min opsigelse er gået igennem.

Tak for dit svar “Jakob Larsen” jeg forventer et opkald snart!

1. februar 2024

Hej,

Tak for din tilbagemelding som vi naturligvis er ærgerlige over at læse, og beklager de vanskeligheder, du har haft med at nå os via telefon.

Vi bestræber os altid på at være tilgængelige for vores kunder, og vi er glade for, at du formåede at kontakte os via chat i stedet.

Vi ønsker ikke, at vores kunder bliver fanget i abonnementer, de ikke ønsker. Derfor varsler vi overgangen til betalende abonnement flere gange i løbet af den gratis prøveperiode.

Det er vigtigt at understrege, at det er kundens ansvar at opsige abonnementer. Vi forsøger altid at gøre vores processer så klare som muligt, men vi forstår, at det kan være frustrerende at opdage, at et abonnement ikke er blevet opsagt som ønsket.

Desuden vil vi gerne understrege, at vores spanske adresse er synlig på forskellige platforme, herunder forsiden af vores hjemmeside, i mail-udsendelser og e-mail-signaturer. Vi har ingen intention om at skjule vores placering eller undgå ansvar.

I vores system kan jeg se, at vi nu har registreret din opsigelse, og jeg bekræfter den her også for god ordens skyld.

Vi takker for din ærlige tilbagemelding, selvom vi måske ikke er enige i alle dine synspunkter.

Jakob Larsen

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Fint

De virker til at være effektive, profilen kom op efter et par dage.

12. januar 2024

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv