Sofus fra GranMedia har været helt fantastisk at arbejde sammen med. Han har været vores fotograf/videograf til vores bryllup. Vi har modtaget de flotteste billeder og den smukkeste video. Samarbejdet... Vis mer
Se hva andre synes
Hos Pro Defending er vi super glade for dén video, som Gran Media skød ved vores seneste fodboldstævne. Gran Media gik grundigt til værks fra start til slut, var lynhurtige til at svare på spø... Vis mer
Super god video vi fik lavet af Sofus Granlund. Han lyttede og fangede lynhurtigt det som vi skulle bruge - og vi er yderst tilfredse med resultatet igen (da det er anden video han har lavet for o... Vis mer
Tusinde tak til Sofus fra GranMedia for at forevige vores store dag! Sofus tog både billeder og video under hele dagen og har lavet den fineste video - den er virkelig guld værd for os og bringer en... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
KÆRE ALLE Jeg har en masse falske anmelder af falske bruger som aldrig har booket en ydelse af mig. Jeg er i gang med at få kontant til Trustpilot for at få dem fjernet.
Kontaktopplysninger
Avedøreholmen 84, 2650, Hvidovre, Danmark
- mail@granmedia.dk
- granmedia.dk
Perfekt service
Sofus Grandlund.
Er en mand der har styr på sit arbejde. Han lavede den bedste video til min fars pizzaria som vi er super glade for.
Ikke sidste gang jeg benytter sofus Grandlund og hans firma
Ingen andre end Grandmedia til video-produktion!
Der var kún en jeg overvejede til vores større video-opgave hos Watery.dk, og det var Sofus - og jeg har elsket det valg lige siden. Han formåede på overbevisende måde at gøre vores tanker til videoerne til virkelighed gennem strategisk filmning på lokationen og derefter klipning og redigering i en nærmest uvirkelig kvalitet. Med Granmedia og Sofus kom vi altså totalt i mål med det vi ønskede - endda til en pris, som vi er meget tilfredse med.

Svar fra GranMedia
Jeg hyrede Sofus til en optagelse af en…
Jeg hyrede Sofus til en optagelse af en lille satirisk episodisk film, og han gjorde det fremragende.
Både optagelserne og klipningen var i top, og jeg fik et resultat der var bedre en forventet.
Overvejer kraftigt at hyre Sofus igen:)

Svar fra GranMedia
Vi har samarbejdet med "Futte" ( som vi…
Vi har samarbejdet med "Futte" ( som vi kalder ham) flere gange ifm, at han har lavet film til både Kolding Stenhuggeri og Kolding Festfyrvækeri.
Det er super proffessionelt arbejde han udfører og alt er bare til 5 stjerner.
Futte forstår opgaven man sætter ham på, og er meget nem at arbejde sammen med.
Futte kører også gerne turen fra Sjælland og til Kolding, for at hjælpe os med opgaven.
De bedste anbefalinger herfra....
Vi havde fornøjelsen af at bruge Sofus…
Vi havde fornøjelsen af at bruge Sofus som fotograf til vores bryllup. Vi kan klart anbefale ham. Ikke nok med at han er dygtig han er også hurtigt med at leverer materiale. Vi modtog vores video allerede efter 2 uger.👌
Han er også meget lydhør til vores krav og ønsker, hvilket som kunde kun kan sætte pris på 👍
Vi vil klart bruge ham igen i anden anledning 🥰

Rigtig god service!
Sofus formår at yde en knald god service, med hurtige svartider og hurtig levering. Rigtig behagelig at samarbejde med!

Svar fra GranMedia
5 stjerner - helt igennem professionel!
Vi brugte Gran Media til optagelse af en video i forbindelse med et arrangement i byen og vores restaurant. Vi har efterfølgende fået super respons på videoen på sociale medier, så der er altså flere der kan lide det færdige resultat.
Den bedste anbefaling her fra!

Bryllup d. 25/5-2019
Vi havde sofus til vores bryllup d. 25/5 -2019. En fantastisk dag hvor sofus var med fra 12:45 til brudevalsen. Vi fik efterfølgende alle billeder og video fra dagen. Dejlige minder. God og professionel hele vejen igennem. Også er prisen også noget rigtig god i forhold til hvad man får for pengene. De bedste anbefalinger herfra
Vi har haft besøg af Sofus til vores…
Vi har haft besøg af Sofus til vores søns konfirmation. Vi har modtaget nogle rigtig fine billeder og en skøn video med højdepunkterne fra hele dagen. Professionelt arbejde. Vi kan varmt anbefale Sofus til andre.
Fantastisk bryllupsvideo!
Vi er ovenud tilfredse med vores bryllupsvideo! Fantastisk video, hvor alle højdepunkter fra vores store dag er klippet perfekt sammen med rørende musik, der indfanger stemning og store følelser. Professionelt arbejde!
Brug GranMedia til optagelser og redigering!
Har brugt GranMedia til shoot (videooptagelser) og redigering af videoer.
Sofus leverer et professionelt stykke arbejde, er meget pålidelig og generelt super god at arbejde sammen med.
Sofus og GranMedia har mine varmeste anbefalinger!
Super arbejde godt udført 5 stjerner…
Super arbejde godt udført 5 stjerner fra mig
Virkelig dygtig og professionel
Jeg har brugt Granmedia op til flere gange, og jeg har været mere end tilfreds. Super dygtig og professionel - og hurtig til at vende tilbage med produktet.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.