Sofus fra GranMedia har været helt fantastisk at arbejde sammen med. Han har været vores fotograf/videograf til vores bryllup. Vi har modtaget de flotteste billeder og den smukkeste video. Samarbejdet... Vis mer
Se hva andre synes
Hos Pro Defending er vi super glade for dén video, som Gran Media skød ved vores seneste fodboldstævne. Gran Media gik grundigt til værks fra start til slut, var lynhurtige til at svare på spø... Vis mer
Super god video vi fik lavet af Sofus Granlund. Han lyttede og fangede lynhurtigt det som vi skulle bruge - og vi er yderst tilfredse med resultatet igen (da det er anden video han har lavet for o... Vis mer
Tusinde tak til Sofus fra GranMedia for at forevige vores store dag! Sofus tog både billeder og video under hele dagen og har lavet den fineste video - den er virkelig guld værd for os og bringer en... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
KÆRE ALLE Jeg har en masse falske anmelder af falske bruger som aldrig har booket en ydelse af mig. Jeg er i gang med at få kontant til Trustpilot for at få dem fjernet.
Kontaktopplysninger
Avedøreholmen 84, 2650, Hvidovre, Danmark
- mail@granmedia.dk
- granmedia.dk
Generelt et dårligt menneske
Jeg har aldrig mødt Sofus og har aldrig købt noget af ham. Men jeg spillede på et tidspunkt med Sofus og han er virkelig et skidt menneske. Han er homofob og truer folk på baggrund af ingen ting
Han sagde vi skulle komme hen til ham for at slås
Og han sidder og hovere over hvor mange penge han tjener ved at tage overpris for det han laver

Stor stor tilfredshed
Stor stor tilfredshed , jeg fik præcis hvad jeg ønskede mig .
Sofus overholder sine aftaler, er professionel og dygtig.
Kommer helt sikkert til at benytte hans kunnen igen.
Lisbeth
Frisoeren.dk
Vi var meget tilfredse med samabejdet…
Vi var meget tilfredse med samabejdet med Sofus/GranMedia. Der blev lyttet til vores behov, og Sofus leverede varen. Varme anbefalinger herfra. Hilsen Helle
Kæmpe anbefaling herfra!
Vi hyrede GranMedia til at lave en video over vores bryllup og vi har været rigtig glade for hele processen op til brylluppet, og bestemt det færdige resultat. Vi havde nogle ønsker til videoen og dem sørgede Sofus for, at vi fik opfyldt, så det er vi rigtig glade for. Vi kan 100% anbefale GranMedia.
Vi har brugt GranMedia ifm bryllup
Vi har brugt GranMedia ifm. Vort bryllup d. 25/7 2020 😊 Jeg er så imponeret over de billeder og ikke mindst videoen jeg lige har modtaget! Det får tårerne frem i øjnene igen 😊 og man husker alle følelserne. Han har formået at fange alle højdepunkter! Tusind tak fra Bjarne og Louise
Perfekt samarbejde!
Vi har lige afsluttet produktion af 2 musikvideoer. Vores samarbejde med Sofus fungerede gnidningsløst, selv om vi er rimelig perfektionistiske og bad om mange ændringer ved klipning. De bedste anbefalinger herfra. Vi kommer til at benytte Sofus igen.
Peter Sinding
Dancing Queen og Party Queen
Dygtig og kreativ - Super oplevelse!
Vi har brugt Sofus og GranMedia til at lave vores nyeste reklamevideo. Det har været en fornøjelse, at arbejde med GranMedia og vi har under hele forløbet haft rigtig god og hurtig respons på vores ændringer og ønsker.
Det er ikke sidste gang, at vi bruger Sofus og GranMedia og jeg vil give min varmeste anbefaling til ham!
Varme anbefalinger herfra
Super dejligt og nemt samarbejde med Sofus omkring videooptagelse af online kursus og videoer til SoMe markedsføring. Han er virkelig lydhør over for idéer, og hans ro smitter af, så det er nemt at stå foran kameraet i længere tid.
Det er absolut ikke sidste gang jeg bruger ham.
Ann-Sofie Uldall
Indehaver af Dit Maveunivers
Vi har i Go'Bolig fået lavet en meget…
Vi har i Go'Bolig fået lavet en meget god og professionel video sammen med Sofus. Han har været nem at samarbejde med, og vi er meget tilfredse med resultatet. Absolut ikke sidste gang, vi samarbejder med GranMedia.
Meget professionelt arbejde af Sofus og…
Meget professionelt arbejde af Sofus og co. :-)
Vi har i samarbejde med GranMedia og Volkswagen Valby fået lavet en video af vores forretning som vi er meget glade for :-)
Vi glæder os til at bruge den til markedsføring m.m.
Super oplevelse at arbejde sammen med GranMedia
Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Sofus fra GranMedia.
Vi er meget tilfredse med resultatet af vores nye reklamefilm + de billeder som Sofus tog af vores showroom.
Så en kæmpe anbefaling herfra til at bruge GranMedia
Karsten Jørgensen
BestPromotion
Pro Defending & Gran Media
Gran Media gik grundigt til værks fra start til slut, var lynhurtige til at svare på spørgsmål og feedback, og de havde på intet tidspunkt et problem med vores perfektionistiske tilgang.
Vi glæder os til fortsættelsen af vores samarbejde på sommerens Pro Defending fodboldskoler.
Mvh Kris Stadsgaard
prodefending.com
Vi havde Granmedia til vores bryllup i…
Vi havde Granmedia til vores bryllup i 13 timer og wow alt var perfekt og der blev virkelig hørt på vores ide’er og han var med på alt!
Vi kan 100% anbefale ham! 🥇⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Perfekt - vi bruger helt sikkert Sofus igen næste gang
Super god video vi fik lavet af Sofus Granlund. Han lyttede og fangede lynhurtigt det som vi skulle bruge - og vi er yderst tilfredse med resultatet igen (da det er anden video han har lavet for os)
Udover materialet et blevet super godt, så reagerer Sofus også hurtigt - så alt kom rettidigt og rettelserne fik vi samme dag. Klasse!
De bedste anbefalinger herfra
Mvh Michael Bech, HTH Køkkener
Super dygtig og flot resultat
Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Sofus omkring vores videoprojekt. Sofus er rigtig positiv, dygtig og samarbejdsvillig. Han har opfyldt alle vores ideer og tanker med videoen, og mere til.
Vi kan stærkt anbefale Sofus til drone-og videoprojekter!
Mathilde
Hotel- og Restaurantskolen
Vi har samarbejdet med "Futte" ( som vi…
Vi har samarbejdet med "Futte" ( som vi kalder ham) flere gange ifm, at han har lavet film til både Kolding Stenhuggeri og Kolding Festfyrvækeri.
Det er super proffessionelt arbejde han udfører og alt er bare til 5 stjerner.
Futte forstår opgaven man sætter ham på, og er meget nem at arbejde sammen med.
Futte kører også gerne turen fra Sjælland og til Kolding, for at hjælpe os med opgaven.
De bedste anbefalinger herfra
Stemnings-video for THE BARBERS
Jeg blev henvist til Sofus, af en bekendt, som sagde at han var den bedste på markedet.
Jeg ønskede en anderledes promo-video for min barbershop, hvor jeg ønskede, at den fede stemning vi har i shoppen, skulle fanges på video.
Efter lidt misforståelser til at begynde med (forskellige tanker) må jeg sige, at videoen til sidst endte med at blive en kæmpe succes og jeg kan varmt anbefale Sofus. Efterfølgende har jeg brugt ham 1 gang, og kommer 100 procent til det igen, meget snart!
Manden har virkelig styr på det, og han fanger momenterne til perfektion!
Ibo - THE BARBERS ⭐️
Super oplevelse på service og kvalitet.
Super oplevelse på service og kvalitet.
Vi fik lavet 2 videoer, og vil sige vi er meget glade for resultaterne.
Han er lydhør, og åben for forslag, og bringer sine egne erfaringer med ind i projektet.
Så tak for et fint samarbejde.

Svar fra GranMedia
Kæmpe fusker ,og sjovt nok er hans…
Kæmpe fusker ,og sjovt nok er hans kæreste kathrine en af dem der giver 5 stjerner

Super godt samarbejde
Super godt samarbejde! Hurtigt kommunikation - det var utroligt nemt og gik hurtigt fra vi startede med at optage, til vi faktisk havde en video. Super effektivt arbejde og vi er mere end tilfredse med resultatet!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.