Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Sofus fra GranMedia har været helt fantastisk at arbejde sammen med. Han har været vores fotograf/videograf til vores bryllup. Vi har modtaget de flotteste billeder og den smukkeste video. Samarbejdet... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hos Pro Defending er vi super glade for dén video, som Gran Media skød ved vores seneste fodboldstævne. Gran Media gik grundigt til værks fra start til slut, var lynhurtige til at svare på spø... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super god video vi fik lavet af Sofus Granlund. Han lyttede og fangede lynhurtigt det som vi skulle bruge - og vi er yderst tilfredse med resultatet igen (da det er anden video han har lavet for o... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Tusinde tak til Sofus fra GranMedia for at forevige vores store dag! Sofus tog både billeder og video under hele dagen og har lavet den fineste video - den er virkelig guld værd for os og bringer en... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Kamerabutikk

Skrevet av virksomheten

KÆRE ALLE Jeg har en masse falske anmelder af falske bruger som aldrig har booket en ydelse af mig. Jeg er i gang med at få kontant til Trustpilot for at få dem fjernet.

Kontaktopplysninger

4,9

Enestående

TrustScore 5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Generelt et dårligt menneske

Jeg har aldrig mødt Sofus og har aldrig købt noget af ham. Men jeg spillede på et tidspunkt med Sofus og han er virkelig et skidt menneske. Han er homofob og truer folk på baggrund af ingen ting

Han sagde vi skulle komme hen til ham for at slås

Og han sidder og hovere over hvor mange penge han tjener ved at tage overpris for det han laver

30. januar 2021

Svar fra GranMedia

Hej... Det var en meget ubehagelig udtagelse du kommer med der. Alt det du siger passer på ingen måde og noget du digter.... Fair nok du ikke kan lide det jeg laver på YouTube, men please stop med at ødelægge min forretning og omtale på noget jeg kæmper så fucking hårdt for! Jeg bliver så ked af det at personer som dig vil ødelægge det for andre der prøver og gå efter sine drømme og vil leve af det man elsker af.

Jeg håber virkelig du vil slette din anmeldelse.

Stor stor tilfredshed

Stor stor tilfredshed , jeg fik præcis hvad jeg ønskede mig .
Sofus overholder sine aftaler, er professionel og dygtig.
Kommer helt sikkert til at benytte hans kunnen igen.
Lisbeth
Frisoeren.dk

14. oktober 2020

Kæmpe anbefaling herfra!

Vi hyrede GranMedia til at lave en video over vores bryllup og vi har været rigtig glade for hele processen op til brylluppet, og bestemt det færdige resultat. Vi havde nogle ønsker til videoen og dem sørgede Sofus for, at vi fik opfyldt, så det er vi rigtig glade for. Vi kan 100% anbefale GranMedia.

10. september 2020
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har brugt GranMedia ifm bryllup

Vi har brugt GranMedia ifm. Vort bryllup d. 25/7 2020 😊 Jeg er så imponeret over de billeder og ikke mindst videoen jeg lige har modtaget! Det får tårerne frem i øjnene igen 😊 og man husker alle følelserne. Han har formået at fange alle højdepunkter! Tusind tak fra Bjarne og Louise

30. juli 2020

Perfekt samarbejde!

Vi har lige afsluttet produktion af 2 musikvideoer. Vores samarbejde med Sofus fungerede gnidningsløst, selv om vi er rimelig perfektionistiske og bad om mange ændringer ved klipning. De bedste anbefalinger herfra. Vi kommer til at benytte Sofus igen.

Peter Sinding
Dancing Queen og Party Queen

22. juni 2020
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dygtig og kreativ - Super oplevelse!

Vi har brugt Sofus og GranMedia til at lave vores nyeste reklamevideo. Det har været en fornøjelse, at arbejde med GranMedia og vi har under hele forløbet haft rigtig god og hurtig respons på vores ændringer og ønsker.

Det er ikke sidste gang, at vi bruger Sofus og GranMedia og jeg vil give min varmeste anbefaling til ham!

5. juni 2020

Varme anbefalinger herfra

Super dejligt og nemt samarbejde med Sofus omkring videooptagelse af online kursus og videoer til SoMe markedsføring. Han er virkelig lydhør over for idéer, og hans ro smitter af, så det er nemt at stå foran kameraet i længere tid.
Det er absolut ikke sidste gang jeg bruger ham.

Ann-Sofie Uldall
Indehaver af Dit Maveunivers

28. mai 2020
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har i Go'Bolig fået lavet en meget…

Vi har i Go'Bolig fået lavet en meget god og professionel video sammen med Sofus. Han har været nem at samarbejde med, og vi er meget tilfredse med resultatet. Absolut ikke sidste gang, vi samarbejder med GranMedia.

27. februar 2020
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Meget professionelt arbejde af Sofus og…

Meget professionelt arbejde af Sofus og co. :-)
Vi har i samarbejde med GranMedia og Volkswagen Valby fået lavet en video af vores forretning som vi er meget glade for :-)
Vi glæder os til at bruge den til markedsføring m.m.

25. februar 2020

Pro Defending & Gran Media

Gran Media gik grundigt til værks fra start til slut, var lynhurtige til at svare på spørgsmål og feedback, og de havde på intet tidspunkt et problem med vores perfektionistiske tilgang.

Vi glæder os til fortsættelsen af vores samarbejde på sommerens Pro Defending fodboldskoler.

Mvh Kris Stadsgaard
prodefending.com

8. januar 2020

Perfekt - vi bruger helt sikkert Sofus igen næste gang

Super god video vi fik lavet af Sofus Granlund. Han lyttede og fangede lynhurtigt det som vi skulle bruge - og vi er yderst tilfredse med resultatet igen (da det er anden video han har lavet for os)
Udover materialet et blevet super godt, så reagerer Sofus også hurtigt - så alt kom rettidigt og rettelserne fik vi samme dag. Klasse!
De bedste anbefalinger herfra

Mvh Michael Bech, HTH Køkkener

10. desember 2019
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super dygtig og flot resultat

Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Sofus omkring vores videoprojekt. Sofus er rigtig positiv, dygtig og samarbejdsvillig. Han har opfyldt alle vores ideer og tanker med videoen, og mere til.
Vi kan stærkt anbefale Sofus til drone-og videoprojekter!

Mathilde
Hotel- og Restaurantskolen

18. november 2019
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har samarbejdet med "Futte" ( som vi…

Vi har samarbejdet med "Futte" ( som vi kalder ham) flere gange ifm, at han har lavet film til både Kolding Stenhuggeri og Kolding Festfyrvækeri.
Det er super proffessionelt arbejde han udfører og alt er bare til 5 stjerner.
Futte forstår opgaven man sætter ham på, og er meget nem at arbejde sammen med.
Futte kører også gerne turen fra Sjælland og til Kolding, for at hjælpe os med opgaven.
De bedste anbefalinger herfra

18. oktober 2019

Stemnings-video for THE BARBERS

Jeg blev henvist til Sofus, af en bekendt, som sagde at han var den bedste på markedet.

Jeg ønskede en anderledes promo-video for min barbershop, hvor jeg ønskede, at den fede stemning vi har i shoppen, skulle fanges på video.

Efter lidt misforståelser til at begynde med (forskellige tanker) må jeg sige, at videoen til sidst endte med at blive en kæmpe succes og jeg kan varmt anbefale Sofus. Efterfølgende har jeg brugt ham 1 gang, og kommer 100 procent til det igen, meget snart!

Manden har virkelig styr på det, og han fanger momenterne til perfektion!

Ibo - THE BARBERS ⭐️

12. oktober 2019
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super oplevelse på service og kvalitet.

Super oplevelse på service og kvalitet.
Vi fik lavet 2 videoer, og vil sige vi er meget glade for resultaterne.
Han er lydhør, og åben for forslag, og bringer sine egne erfaringer med ind i projektet.
Så tak for et fint samarbejde.

23. september 2019

Svar fra GranMedia

Tusind tak for den gode anmeldelse og er glad for i kunne lide det færdige produkt :)

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Kæmpe fusker ,og sjovt nok er hans…

Kæmpe fusker ,og sjovt nok er hans kæreste kathrine en af dem der giver 5 stjerner

16. september 2019

Svar fra GranMedia

Hej, du har ALDRIG modtaget en service fra mig eller har hyret mig et at lave noget arbejde for dig. Det her har intet med Youtube at gøre, som du kommer derfra, fordi du sviner mig til på den platform, men det har intet med min forretning at gøre.

Super godt samarbejde

Super godt samarbejde! Hurtigt kommunikation - det var utroligt nemt og gik hurtigt fra vi startede med at optage, til vi faktisk havde en video. Super effektivt arbejde og vi er mere end tilfredse med resultatet!

9. september 2019
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv