Var väldigt varierande skick på…
Var väldigt varierande skick på knölarna jag fick. Vissa hade tappat exakt alla knölar och väldigt tveksamt att dem kommer ta sig då det knappt var någon kropp... men endel knölar var superfina.

Svar fra Grandiflora
Vi erbjuder blomsterlök, dahliaknölar och fröer online, tillsammans med kunskap och kvalitet. Välkommen att starta din blomsterglädje med oss.
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra Grandiflora
Jag är inte alls nöjd. Fick bra 2 av 5 strumpor.
2 par för 600kr är inget erbjudande…

Svar fra Grandiflora
Fina knölar av dahlia. Ordentligt packat.
Fina etiketter och förpackningar. Kan verkligen rekommenderas!

Svar fra Grandiflora
Jättefint paketerat, rent torrt och fräscht . Lite instruktioner om tillvägagångssätt. Snabb leverans

Svar fra Grandiflora
Jag köpte många påsar lökar. och det fanns tre påsar som var dåliga, två lökar var ruttna , en påse var helt sjuka och i en annan var uttorkade.

Svar fra Grandiflora
Min första beställning härifrån, kände inte till butiken tidigare och blev verkligen positivt överraskad av dem fina höst lökar som jag köpte på rean.
Verkligen klipp! Kommer köpa fler gånger härifrån.
Snabb leverans och fin kundtjänst när jag hade lite frågor. Svarar även snabbt.
Nu längtar man bara till våren för att se dem blomma 😍

Svar fra Grandiflora
Jättefina lökar till finfina priser. Kom snabbt och hamnade snabbt i jorden. Ser fram mot vårblomningen

+ snabb leverans
- fel information på hemsidan
- otrevlig kundtjänst
- mögliga lökar
- svårt att reklamera
Jag beställde höstlökar nu på rean och regerade på den order jag fick. Dels skulle storleken på löken vara 12/14 men visade var pytteliten när den kom. Dels var flera av lökarna mögliga och/eller ruttna. Jag hörde av mig till kundtjänst med bilder på de ruttna lökarna.
De ursäktade att informationen på hemsidan var fel och begärde bilder på alla mögliga lökar. Jag förklarade att det tar en stund att fota av allt och kundtjänst upplyste om att de då krediterar de sex lökarna de fått bild på. Jag förklarar att jag tycker det är dåligt och kundtjänst svarar att det är så reklamationer fungerar.

Svar fra Grandiflora
Kan verkligen bara rekommendera Grandiflora, otroligt bra kundservice, superfina dahliaknölar, köpt 2 mysterybox och bägge har verkligen levererat! Exceptionellt bra. 👌🏻

Svar fra Grandiflora
Otroligt fina produkter med grym kvalité och leverans! Bra bemötande och får det som lovas! Rekommenderas starkt!
Välfyllt sortiment och superbra kvalitet på samtliga växtlökar!
Otroligt fin hemsida som är välsorterad och har stort fint sortiment. Anna är kunnig inom mycket och svarade snabbt på mina frågor och gav mig bästa servicen! Kul att man fick en liten trevlig blomsterpinne med i sitt paket också, såg trevligt ut och gjorde mig extra glad 😍 Stort tack! Kommer beställa fler lökar framöver!
Fantastiskt bra produkter och leveransen funkade kanon.
Toppenbemötande, rekommenderas starkt!
Väldigt fin och trevlig service!
Hjälper en på en gång!
Trevlig hemsida! Oerhört lätt att hitta det man behöver!
Bara plus!
Gjorde en felbeställning av fröer. Fick snabb hjälp att rätta till ordern och ett trevligt bemötande:)
Dessutom snabb lev och snygga förpackningar
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.