Gram energi - Varmepumper / Aircondition Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har samarbejdet med Anders og Gram Energi igennem 3 år nu. Altid en fornøjelse. Der er styr på forretningen, nem kommunikation og så er Anders uudtømmelig for informationer omkring energiløsninge... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alt gik op i en højere enhed. Kontakt til firmaet, fik god vejledning og afklaret spørgsmål. Dato for montering aftalt, en montering der også forløb uden problemer. God dialog med montøren, der levere... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fra første henvendelse til montering. Alle spørgsmål blev hurtigt besvaret og der blev skitseret flere muligheder til sammenligning. Fik et reelt og overskueligt tilbud. Og ud fra mit behov taget en g... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

En rigtig god oplevelse med Gram Energi ⭐⭐⭐⭐⭐ Vi har netop fået installeret en luft-til-luft varmepumpe i vores hus af Gram Energi, og vi kunne ikke være mere tilfredse med oplevelsen. Hele for... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bolig og hage

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Gram energi er eksperter på Panasonic varmepumper og er certificerede kølemontører. Vi kommer gratis ud og gennemgår din varmeløsning. Kontakt os.

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 5 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

14 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har haft en super oplevelse med Gram…

Vi har haft en super oplevelse med Gram Energi – for 2 år siden fik vi på bare een dag både installeret luft til vand til vores gulvvarme og brugsvand samt en luft til luft varmepumpe til brug til nedkøling om sommeren i vores sommerhus.
Gram Energi ankom som aftalt kl. 7.00 og var færdig kl. 16.00 fantastisk flot arbejde og ingen spor efter dem, vi fik en super gennemgang af begge anlæg og har efterfølgende fået råd og vejledning når vi har haft brug for det.
Vi er så glade for at kunne sove køligt om sommeren.
Tak for det - vores bedste anbefalinger

9. september 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Brug ikke dette firma

Betalte 15.000kr for at få sat en varmepumpe op i mit kolinihavehus. Varmepumpen drypper virkelig meget med vand ved køling, lige ned i min sofa.
De har allerede været ude for at lave det en gang, men dette lykkedes ikke, og nu nægter de at komme ud og forsøge at lave den igen. Dette er selvom min 2 år reklamationsret ikke engang er udløbet.
De kræver at jeg køber et "service" til 1500kr, for at rette op på deres monteringsfejl.

Deres teknikker lyver, og for at være ærlig, er han uduelig.

Er du smart, køber du IKKE din varmepumpe her.

5. september 2024
Logoen til Gram energi - Varmepumper / Aircondition

Svar fra Gram energi - Varmepumper / Aircondition

Kære Martin

Ud fra din beskrivelse af hændelsesforløbet, konstaterer jeg, at vores opfattelse af det foregåede ligger langt fra hinanden.

Du bestilte en ny luft til luft varmepumpe i december 2022, som skulle monteres præcis der, hvor den gamle sad.

Vi konstaterer ved ankomsten, at der i kanalerne er trukket anden el, da det ville kræve en elektriker til at afmonter dette, (hvilket ville give dig en merudgift), besluttede du med vores montør at vi brugte de eksisterende kanaler. Vores tekniker oplyste dig, at han ikke kan stå inde for det fald, der er på de eksisterende kanaler, såfremt anlægget skal bruges til nedkøling.
I juni 2023, altså 6 mdr. efter, kontakter du os, og klager over, at det drypper fra kanalerne. Vi kommer og hæver pumpen mest muligt (u/b), i håb om at det vil afhjælpe problemet, hvilket vi må gå ud fra at det også gør, eftersom vi ikke hører fra dig i 14 måneder
På denne baggrund vurderer vi, at problemet kan afhjælpes med løbende service på anlægget, da støv og snavs i drypbakke og drænslange godt kan være skyld i at vandet løber over, og især hvis faldet er minimalt.
Vi har også foreslået, at der monteres en drænpumpe, hvis det ikke er nok med løbende service.

PS: Til præcisering og korrektion, - et service koster kr. 1.150 inkl. Moms.

Anders Gram
Gram Energi

Varmepumpe

Jeg er yderst tilfreds med monteringen af min varmepumpe Panasonic NZ25YKE hurtig og professionel montør.

18. april 2024

Varmepumper i sommerhus

Varmepumper i sommerhus: Punktligt og effektivt! Fin dialog med rådgiver/sælger forinden, montøren rullede ind i indkørslen præcis kl 07 og var hurtig og effektiv. Desværre havde vi ikke fået arrangeret elektriker til samme dag, men det var vores egen fejl, for de havde faktisk anbefalet det. Skønt at have lun luft i sommerhuset istedet for en besværlig, ildelugtende brændeovn og en væld af små el-radiatorer. Også en indeklima- og CO2-mæssig forbedring, så kan kun anbefale at få investeret i varmepumpe.

27. juli 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastik professionel og behagelig service ved montering af varmepumpe

Har netop fået monteret en luft til vand varmepumpe fra Gram Energi - en fantastisk positiv oplevelse fra den første samtale med Anders Gram til montering af et team af professionelle montører. Arbejdet blev udført til tiden, den aftalte pris og i en kvalitet der ikke er til at sætte en finger på. Teamet der monterede varmepumpen lavede flot arbejde og ryddede op efter sig.....herudover var de utroligt positive og behagelige at tale med. Arbejdet blev afleveret professionelt og montøren insisterede på ikke at forlade adressen før jeg havde fået - og forstået :-) - instruktioner i brugen af varmepumpen.

Hvis nogen vil være sikker på en god oplevelse kan jeg varmt anbefale Gram Energi.

9. januar 2023

Professionel, fair, og hurtig

Vi fik et rigtig godt tilbud på montering af Panasonic varmepumpe i foråret 2022. Grams hold mødte op nøjagtig på det aftalte tidspunkt, var yderst respektfulde under arbejdet, og blev færdig hurtigere end vi havde regnet med.

Vi oplevede en enkelt gang en mindre teknisk fejl og Gram Energi (den dygtige Dennis) mødte op og løste fejlen ekstrem hurtigt. Og ud over det hjalp os med indstillinger som imøderkommer højere eltariffer i det kommende år som vi ikke engang vidste om.

Jeg har siden anbefalet Gram Energi til flere bekendte.

Helt igennem en rigtig god oplevelse.

23. juni 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig, effektiv og venlig.

Fra afgivelse af tilbud til den færdige installation af varmepumpe forløb alt på en imødekommende og professionel måde.
Efterfølgende ringede vi op for at få afklaret nogle spørgsmål. Da der var optaget, oplevede vi, at der meget hurtigt blev ringet tilbage, og vi fik også telefonisk en rigtig god behandling.

3. august 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig og præcis installation.

Hurtig og præcis installation efter god telefonisk vejledning.
Installationen var ikke helt "standard", men Gram Energi instruerede mig i, hvad jeg skulle gøre/hjælpe med, for at jeg fik installationen til standard pris - super!

30. august 2022

Godt håndværk

Fik hurtigt god vejledning og udførligt tilbud på afmontering af gasfyr og installering af luft til vand varmepumpe. Arbejdet blev udført på een dag og alt fungerede perfekt da sidste mand forlod os efter at have givet instruktion i brugen af den nyinstallerede varmepumpe. Kan varmt anbefales.

9. juni 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rigtigt god rådgivning og professionel…

Rigtigt god rådgivning og professionel håndtering.

Helt fra den indledende dialog til tilbudsfasen og ikke mindst installation har Anders v Gram Energi været fantastisk at have at gøre med, prof og overholder alle aftaler, jeg vil varmt anbefale dem hvis i skal have installeret en varmepumpe.

8. april 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Eftersyn - Super hurtige og dygtige folk.

Super hurtige og dygtige folk.
Fik et eftersyn på Varmepumpe.
Forløb meget hurtigt og effektivt.
Svarede på alle de spørgsmål jeg havde.
Super flot. Tak for god dialog op til service samt god dialog med den udkørende tekniker.

22. februar 2022

Kan varmt anbefale Gram Energi.
Fik god vejledning via telefon og mail, til at vælge den rigtige varmepumpe til vores behov. Dato og klokkeslet blev overholdt, og den dygtige service montør David, udførte et perfekt arbejde og satte os ind i brugen af varmepumpen.

6. januar 2022

Opsætning af varmepumpe.

Fik et tilbud som jeg ville effektuere.
Har man spørgsmål og der er optaget, bliver der altid ringet tilbage. Opsætningen af varmepumpe var professionelt og kompetent og vi var med hele vejen, afsluttet med en instruktion af varmepumpen. Virkelig ug service.

16. desember 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gram Energi leverer varen og varmen

Aftalte et møde om Varmepumpe med Anders som kom præcis som aftalt, vi fandt hurtig en god løsning og der blev aftalt en dato med montør Adam som skulle komme kl.7. Kl.6.58 rullede han ind stillede 3 hurtige spørgsmål til løsningen af opgave og så gik han ellers i gang.
Da jeg kom hjem fra arbejde var alt sat op, pænt og nydeligt, lige som aftalt. Det var testet, alt virkede og der var ryddet op efter arbejdet.
Hurtige svar på mail, ingen skjulte ting eller ekstra udgifter, super arbejde der blev udført lige efter aftale. En fornøjelse når noget bare fungere perfekt.

15. oktober 2021

Serviceminded og effektiv

Super professionel
Kom til aftalt tid
Kvalificeret vejledning,
Lydhør installatør, udførte arbejdet efter vores ønsker
Serviceminded og effektiv
Da regning kom var den billigere end det tilbud som vi fik.

20 stjerner herfra!
Jeg kan varmt anbefale Gram energi

1. oktober 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Meget professionel og kyndig vejledning

Vi var meget usikker med hensyn til valg af luft til vand anlæg. Efter besøg af Anders Gram, så var vi helt sikker på valg af anlæg samt hvem der skulle varetage denne opgave. Alt kørte 100% efter aftale, 5 mand ankom kl 7 og var færdig med fuld præsentation af funktioner kl 15,15. Meget professionelt og kompetent arbejde, så trygt ved dette valg og leverandør

23. august 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det er bare ikke rart, når der nogen borer store huller i ens hus…

… derfor vil man gerne være i trygge hænder, når det sker.
Gram Energi (Anders og Adam) stillede op fra morgenstunden (som aftalt) til en grundig gennemgang af løsningen (multisplit varmepumpe med 2 indedele, der var kompliceret pga. meget indvendig rørføring). Efter detaljeret diskussion af løsningen og nogle justeringer efter behov gik Adam i gang. Han gjorde et super stykke arbejde, stillede spørgsmål efter behov (det er ikke en selvfølge), og virkede oprigtigt som om, han gerne ville gøre et godt stykke arbejde (dette skal heller ikke tages for givet).
Selvom varmepumperør nok aldrig bliver pæne, så blev resultatet rigtig godt – og så pænt som det kan lade sig gøre.
Tak!
Mvh. Jacob

4. juli 2021
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv