Heb laatst voor de vierde keer een bestelling geplaatst omdat ik zo enthousiast ben over de kwaliteit! Enige merk wat nog in mijn kast ligt, love it!
Se hva andre synes
Ik heb recent sportkleding van GPAX gekocht en ben ontzettend tevreden over de kwaliteit en het comfort. De materialen voelen stevig en ademend aan, wat ideaal is voor intensieve workouts. De pas... Vis mer
Ik ben zo tevreden met mijn nieuwe sportkleding omdat het niet alleen comfortabel is, maar ook stijlvol. De stof is ademend en elastisch, waardoor ik me vrij kan bewegen tijdens het sporten. Bovendien... Vis mer
De legging en korte broek is van goede kwaliteit. Zakt niet af bij het sporten en zit comfortabel. Let wel op dat de legging iets aan de low waisted kant zit voor een legging. De korte broek heb ik no... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
GPAX was founded in 2024 by two brothers with a shared vision. Built To Perform stands for sportswear that makes you feel confident, look your best and train harder every time. GPAX is not just a name, it is a standard to live by.
Kontaktopplysninger
Lindberghstraat 22d, 7903 BN, Hoogeveen, Nederland
- info@gpax.nl
- gpax.nl
Zeer tevreden met nieuwe product
Zeer tevreden met nieuwe product. Zie goed mijn figuur erdoor en voelt van hoge kwaliteit. Zeker aan te raden!
Snelle bezorging
Gisteren besteld, vandaag in huis. Ik had niet verwacht dat het pakketje zo snel verzonden zou worden. De sportkleding zit lekker en voelt prettig aan. Ik kijk ernaar uit om ermee te gaan sporten!
Bezorging was super snel
Bezorging was super snel! En een mooie legging, blij mee!!
Zit super fijn en de stof zit lekker
Zit super fijn en de stof zit lekker. Maat is goed. Super blij mee en zal hier vaker bestellen!!
nieuwe favoriet
Super snelle levering en het zit zo mooi om de benen heen. Ik heb de sport beha en de lange zwarte sport legging besteld, het zakt niet af en blijft mooi strak om de billen heen. eerst wat twijfels gehad over de maat, maar ondanks dat het klein lijkt is dit het geheim voor de mooie aansluiting. ook tijdens het sporten zakte beide items niet af. later ook de sokken erbij gedaan voor de volledig look, maar die sokken draag ik nu dagelijks omdat deze zo zacht zijn. echt top, nieuwe favoriet.
Uitzonderlijk goed
GPAX heeft mijn verwachtingen volledig overtroffen! De kwaliteit van hun materialen is uitzonderlijk; de kleding zit comfortabel en biedt geweldige ondersteuning, zelfs tijdens intensieve workouts. Bovendien ziet het er stijlvol uit, waardoor ik me zelfverzekerd voel in de sportschool. De duurzaamheid is een groot pluspunt—na meerdere wasbeurten blijven de kleuren en pasvorm perfect. Ook is de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend. Dit merk heeft duidelijk oog voor detail en sporters in gedachten. Aanrader!
Ik heb de donker blauwe sport legging…
Ik heb de donker blauwe sport legging besteld. De volgende dag al in huis. De Legging zit erg fijn en van goede kwaliteit.
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Complimenten voor dit bedrijf. De levering was echt super snel en de kwaliteit van de kleding is erg goed. De stof (in mijn geval van een legging) voelt stevig aan maar heeft tegelijkertijd erg veel stretch. Dit draagt heel fijn. Ik ben tevreden!
Top kwaliteit
2 sportshirts besteld die snel geleverd werden. Kwaliteit is top, goede stretch en ziet er goed uit. Zeker een aanrader!
Ik ben fan!
GPAX levert echt top sportkleding. De pasvorm is fijn, het materiaal voelt stevig aan en het ziet er gewoon goed uit. Zeker een aanrader! Daarnaast is de levering ook super snel! Ik ben fan!
Een tijdje terug 2 shirt gekocht
Een tijdje terug 2 shirt gekocht. Zitten top, vooral de stretch in de shirts is heel goed.
Kort gezegd: Top kwaliteit voor een nette prijs.
Mooie en kwalitatief goede sportkleding
Laatst voor het eerst sportkleren bij Gpax besteld. De kwaliteit van de kleding is echt super, mooie dikke stof en voelbaar kwalitatieve producten. De items zitten mooi en zijn dus zeker aan te raden!
Absolute aanrader!
Ik heb onlangs voor het eerst sportkleding van GPAX geprobeerd en wow, wat een verschil! De stof voelt supercomfortabel aan — zacht, flexibel en niet van die strakke, oncomfortabele rommel die je soms tegenkomt. Alles blijft goed op z’n plek, zelfs tijdens zware workouts.
Na meerdere wasbeurten ziet alles er nog steeds als nieuw uit, dus ook qua kwaliteit zit het snor. Dit wordt zeker niet de laatste keer dat ik bij GPAX bestel!
Mooie kleding!
Goede kwaliteit, shirtjes zijn ook van een hele fijne stof. De kleding valt heel mooi.
De kwaliteit is adembenemend.
De kwaliteit is adembenemend.. Ik heb nog nooit eerder zo’n kwaliteit sportkleding gedragen. Ik had het zelfs ook nog de zelfde dag in huis. Dit wil je echt niet missen.
Goede kwaliteit en super snelle…
Goede kwaliteit en super snelle levering een echte aanrader!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.