Gorillasports.no Anmeldelser

3,2

Som mange andre opplever jeg at en vare som er betalt ikke kommer (over 1 måned etter bestilling/ betaling), at e-postadressen er ugyldig (mailor demon) og at det oppgitte telefonnummer ikke er i bruk... Vis mer

Alt som ender godt er godt Fikk ikke alt som bestilt fordi selskapet hadde problemer med en nettside som solgte varer som ikke var på lager og bestillingen ble 2 uker forsinket. Selskapet gjorde sit... Vis mer

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Bra nettbutikk

Pleier ikke å skrive anmeldelser som det her, men siden opplevelsen var såpass god så er det på sin plass å fortelle om det. Utrolig hvor stor forskjell det kan være på priser, når Gorillasports tar 500 kroner for et par helt enkle dumbbells og XXL (som visstnok skal være så billige) tar dobbel pris. For nesten akkurat samme produkt! Rask levering, behjelpelig kundeservice og alt i alt en kjempegod opplevelse. Kan absolutt anbefales Derfor blir det fem stjerner herfra.

29. februar 2020

Angret på kjøpet

Angret på kjøpet, kontaktet de for angrerett. Men de svarer aldri på epost, telefon eller kontaktskjema.

10. februar 2020

Får ikke varen jeg bestilte.

Dårlig kundebehandling, eller det vil si ingen behandling. Kommer ikke i kontakt med dem, da jeg ikke får varen jeg bestilte. Skal nok ikke bruke Gorillasport igjen noen gang,dessverre.

23. januar 2020

3uker og ingen tegn til forsendelse

3uker og ingen tegn til forsendelse. Ingen indikasjon på at varen ikke var på lagar da den ble bestilt. Har dyreste frakt på 999,-. Ingen sporing og ingen livstegn. Definitivt useriøs bedrift. Anbefales ikke.

22. desember 2019

Bra produkt og bra håndtert

Bestilte et sett med handtler / manualer på tilsammen 30kg på Black Friday-tilbud. De kom bra innpakket fordelt på to esker utlevert hos Posten, til en veldig lav fraktpris. På tross av Black Friday kom varene etter en uke, som var like raskt som Bikeshop, som skal ha mye robot-lagerhåndtering.

7. desember 2019

sendt mail to ganger på utstyr levert…

sendt mail to ganger på utstyr levert med rust på og ingen svar. dårligste kundeservice jeg har vert borti. er ingen andre måter å komme i kontakt med dem på. kommer aldri til å handle her igjen.

23. oktober 2019

STYR UNNA DENNE BEDRIFTEN!!!!!

STYR UNNA DENNE BEDRIFTEN!!!!!

29 Juni 2019 bestilte jeg treningsutstyr ifra dem. Har ennå ikke mottatt varene...
Dette firmaet vet ikke hva kundeservice er.
Har sendt flere mail og etterspurt varene men tydeligvis så kan ingen her verken lese eller skrive.

5. august 2019

Fornøyd

Veldig fornøyd med treningsbenken + vektskivene jeg kjøpte. Fikk den sendt hjem med levering på døra. Anbefaler!

16. april 2019

Kjøpte diverse treningsutstyr der

Kjøpte diverse treningsutstyr der, gymmatter for å ha på gulv, treningsbenk og stativ. Tok lang tid før jeg fikk varer, prøvde å kontakte de massevis av ganger men fikk aldri svar. Som andre skriver her, har de ikke noe tlf, kun mail og kontaktskjema, men de svarer aldri. En vare var i tillegg skadet når jeg fikk den, men har ikke klart å få kontakt med dem i ettertid. Anbefaler å styre unna og kjøpe en annen plass som er mer seriøs.

24. februar 2019

Useriøs nettbutikk med fraværende kundeservice

Useriøs nettbutikk. Kundeservice har ikke telefon, kun e-post, og der er det ikke svar å få. Mottok pakke med feil skruesett, og må nå enten returnere varen eller kjøpe skruer selv, for jeg får ikke svar på min henvendelse! Første og siste gang jeg handler fra Gorillasports.no!

21. desember 2018

Full pott fra meg

Jeg var skeptisk ettersom prisene var veldig bra. Men her kom varene etter ca en uke, totalt 6 pakker i posten. Kvaliteten er bra og jeg er en god fornøyd kunde som gjerne benytter meg av gorillasports igjen.

19. desember 2018
Vis anmeldelser på alle språk. (91 anmeldelser)