maskine 4 år gammel og de kan ikke skaffe reservedele
til romaskine de stadig sælger

Svar fra Gorilla Sports Danmark
Gorilla Sports blev startet i 2005 i Tyskland med det mål at stille træningsudstyr af høj kvalitet til priser som alle har råd til. I dag er vi i det meste af Europa og fortsætter med at udvide til nye markeder.
Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
maskine 4 år gammel og de kan ikke skaffe reservedele
til romaskine de stadig sælger

Svar fra Gorilla Sports Danmark
Bestilte et dipststiv. Da jeg modtager det er det defekt, hvorefter jeg skriver til kundeservice, der ikke svarer på min forespørgsel. Så dårlig kvalitet og dårlig kundeservice.
Vil bestemt ikke anbefale dem.

Svar fra Gorilla Sports Danmark
Jeg bestilte en benk av typen «Heavy Duty flat benk». Selve tittelen på produktet fanget min interesse. Men da produktet var ferdig utpakket og montert kunne det oppleves som om at selve pappesken produktet kom i var mer «heavy duty» enn selve benken. Det første jeg la merke til var en mindre bulk i den ene støtten som går fra benkens fot og opp til selve benkeplaten. En mindre bagatell. Det som var mer foruroligende var at selve benkeplaten kan nokså fritt bevege seg til begge sider flere centimeter når man ligger på den. Dette gjør at man virkelig får trent all støttemuskulatur da benken gir ingen stabilitet. Dette gjør dermed et eventuelt mål om å løfte litt tyngre vekter utfordrende da man ikke tør å stole på støtten fra benken.
Varen ble sendt innen 24 timer fra bestilling, og alt av skruer og monteringsanvisninger medfulgte. Min første henvendelse til Gorillasports angående manglende ble ikke besvart innen 4 døgn. Dermed har jeg sendt inn retur på en vare som på ingen måte oppfylte mine forventninger om en «Heavy Duty» benk. Dårlig responstid på kundeservice trekker ned.

Svar fra Gorilla Sports Danmark
Elendig kundeservice. Venter og venter på varer, svarer aldri på mail. Styr unna!!!

Svar fra Gorilla Sports Danmark
Styr unna. Inga kontakt, ingen svar på tlf. Bestilte varen for over 1 mnd siden. Har nok tapt de pengan.🤨

Svar fra Gorilla Sports Danmark
Feilleveranse meldt inn til kundeservice. Ingen respons selv etter flere purringer. Styr unna!

STYR UNNA!
Bestillte en gave til min frue i midten av juni 2019. Bestemte meg for og bestille tidlig slik at jeg var sikker på at jeg skulle få den i hus før bursdagen hennes som er i SISTE UKA I JULI. I dag 26.aug 2019 får jeg mail om at varen min er på vei. Har purret på de gjentatte ganger via mail. Med null respons, har også prøvd og heve kjøpet uten hell. Jævla dritt firma!!

Styr unna!
Bestilte varer for 3mnd siden, enda ikke motatt. Kundeservice svarer ikke, får kun en automatisk mail på at henvendelsen er motatt.

Svar fra Gorilla Sports Danmark
Bestilte varer som aldri kom - når pengene ikke ble refundert til konto sluttet kundeservice å svare! Aldri mer!

SUPERGODE priser!
Rask levering (2dager)
Knakende god kundeservice - vi skrev feil adresse på bestilling, ble fikset på minutter.
Anbefales på det sterkeste!

Useriøst !
Ingen respons på henvendelser og bestilling.

Svar fra Gorilla Sports Danmark
Jeg bestilte to varer fra Gorillasports.no 28.12. Jeg betalte og fikk en automatisk ordrebekreftelse. Siden har jeg ikke hørt noe som helst, til tross for at jeg har sendt 2 purringer til kundeservice gjennom kontaktskjema på siden..
Utrolig dårlig opplegg, og det er helt umulig å kontakte dem på en annen måte.
Frister å heve kjøpet, men får vel ikke til det heller når det er umulig å få kontakt?!
Kan dere vennligst gi meg et svar her, Gorillasports?

Svar fra Gorilla Sports Danmark
Eier ringte meg og beklaget for seg. Jeg lar 1stjerne stå til pengene er overført til konto (hevet kjøpet).

Svar fra Gorilla Sports Danmark
Jeg bestilte manualer for en måned siden. Jeg purret etter to uker og fikk beskjed om at de ville komme i løpet av uken.
Etter enda en uke purret jeg og ønsket å heve kjøpet.
Jeg fikk en beklagelse, tilbud om 40% rabatt og beskjed om at det ville bli sendt dagen etter (mandag). Det takket jeg ja til.
Nå er det torsdag. Ingenting er på vei og daglig leder, Eivind Are Eriksen svarer ikke på epost eller telefon.
Dette er svindel!

Svar fra Gorilla Sports Danmark
Bra kvalitet på varene, men trenger å forbedre kundeservice.