Banner for GoodBarber

GoodBarber Anmeldelser

4,6

⭐⭐⭐⭐⭐ Ich bin rundum zufrieden mit dem begleitenden Service und der Nutzung von Good Barber. Die Erstellung meiner App war sehr simpel und intuitiv. Und immer dann, wenn ich einmal nicht weiterwusste... Vis mer

I've always wanted to create an app but had no coding or development experience. GoodBarber made the entire process incredibly easy for me. Unlike other platforms I've tried, GoodBarber stands out as... Vis mer

Eine App mit GoodBarber zu erstellen, ist wirklich ein Traum. Die Nutzeroberfläche ist gut verständlich und sehr übersichtlich. Beim Einreichen der App beim Apple Store und bei Google Play, was ziemli... Vis mer

1. Programvareselskap
  2. Netthandelsløsninger

Om GoodBarber

Create a beautiful mobile app for iOS and Android and publish your app on the App Store and Google Play Store. GoodBarber is an app builder. It's a no-code tool to make high-performing native apps and Progressive Web Apps fast and easy, without coding. You can create apps for your grocery, restaurant, news magazine, school, retail and more. Follow us on our blog to learn how to create an app the right way.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Alle anmeldelser

39 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Listen

Listen, i have tried other "no code" builders but NONE of them even come close to delivering half of the quality of apps that Goodbarber delivers. With Goodbarber you can: 1. build apps that are better than what you had imagined. 2. Any idea you may have can be executed with their existing extensions AND you can even build your own features thanks to their custom section. 3. their customer service team replies on time, plus they go the extra mile to assist you in the entire journey.... TRULY EXCEPTIONAL PRODUCT AND CUSTOMER SERVICE!!!

12. juni 2026

TOP!

Je ne regrette pas d’avoir choisie goodbarber pour le lancement de l’application! Super accompagnement, très réactif et rapide.

20. april 2026

J’ai utilisé GoodBarber pour développer…

J’ai utilisé GoodBarber pour développer et publier mon application mobile, et l’expérience a été très positive.

La plateforme permet de créer une application sans avoir besoin de compétences techniques avancées, tout en proposant des fonctionnalités solides et un back office clair.

Je tiens également à souligner la qualité du support client. L’équipe a été réactive et m’a accompagnée tout au long du processus, notamment pour la soumission de l’application sur l’App Store.

Grâce à GoodBarber, mon application a pu être publiée avec succès sur l’App Store, ce qui est une étape importante pour mon projet.

Je recommande GoodBarber aux entrepreneurs et créateurs qui souhaitent lancer leur application mobile avec un outil fiable et bien accompagné.

9. mars 2026

Great Support Team!

Working with the GoodBarber team has been an outstanding experience from start to finish. Their platform is incredibly intuitive, powerful, and flexible, allowing me to bring my app vision to life without the need for complex coding.

What truly sets GoodBarber apart, however, is their exceptional support team. Every question I had was answered quickly, professionally, and with genuine care. You can clearly feel that they are not just providing a tool, but actively supporting your success. Thank you!

23. februar 2026

Parfait !

Très satisfaite de GoodBarber, depuis la plateforme jusqu'à la publication sur les stores, en passant par la conception facilitée. Le support est toujours présent pour nous accompagner et résoudre les problèmes ou bugs, en un temps record : moins d'une demi-journée aujourd'hui. Je recommande vivement. Une belle opportunité pour déployer son app lorsque nous n'avons pas les moyens de payer un développeur (très onéreux malheureusement) !

27. januar 2026

toller Baukasten & toller Support

toller Baukasten & Klasse Support

Ich arbeite jetzt 1 Jahr mit Goodbarber und bin mehr als zufrieden damit. Klar gibt es hier und da Fehler, aber die werden schnell behoben. Auch das der Support in Englisch ist, ist meiner Meinung keine grosse Hürde. Ich werde jedenfalls noch lange Kunde sein.

16. januar 2026

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐
Ich bin rundum zufrieden mit dem begleitenden Service und der Nutzung von Good Barber. Die Erstellung meiner App war sehr simpel und intuitiv. Und immer dann, wenn ich einmal nicht weiterwusste, wurde mir vom freundlichen und kompetenten Support sofort geholfen. Man fühlt sich wirklich gut betreut. Klare 5 Sterne – ich empfehle den Service mit gutem Gewissen weiter!

3. januar 2026