Min datter på 8 og jeg havde i dag en super fed oplevelse på GoMonkey klatreparken i Søndermarken. Vi fik klatret en masse, sikkerheden var i top og den meget venlige medarbejder Vittorio var helt g... Vis mer
Se hva andre synes
Mig og min kæreste fik en super dårlig oplevelse. Vi havde en lille mistforståelse med en pige medarbejder med nogle mærkeligt hår som står nede på jorden og råber på en uforskammet måde til os.... Vis mer
Blå bane 3 er super fed og den ville blive endnu federe, hvis i gjorde den længere. Den stopper ret brat. Og så ville det være rart at inden man starter på en bane at man kan få et tlfnr til en aku... Vis mer
Klatreparken er som sådan ok, men banerne fremstår noget slidte. Der var alt for lidt bemanding og ingen “voksne”. Vi måtte vente op til en halv time på flere platforme for at gæster med højdeskræk p... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Go monky Frederiksberg
Go monky Frederiksberg.
Oliver gav gode instruktioner og hjalp vores dreng da det blev for uoverskueligt.
Han var rolig og fik forklaret hvad han kunne gøre og hvordan han skulle komme videre.
Kæmpe oplevelse og et selvtillids "boost"
GoMonkey Odense
GoMonkey Odense. Meget god instruktør, som var venlig og engageret.
Vi fik en god instruktør og havde en…
Vi fik en god instruktør og havde en fantastisk oplevelse .
Så 5 stjerner til afdelingen i Odense 😁👍
Det var en fantastisk oplevelse
Det var en fantastisk oplevelse! Vi var så glade for både oplevelsen og jeres dygtige og hjælpsomme medarbejdere. Jeg kom med lave forventninger, for jeg vidste ikke, hvordan mine børn på 7 og 8 vil reagere, men de var bare lige så seje som stedet selv var.
De ville simpelthen ikke hjem! 😆🥰 De elskede det, men det gjorde jeg også, som en voksen på 42. Det var mega sejt!
Tusind tak, og vi kommer sikkert igen 🙏😊
Det var vildt sjovt at prøve en rigtig…
Det var vildt sjovt at prøve en rigtig klatrepark. Instruktøren var sød, og god til at forklare tingene. Frit fald fra 14m var det vildeste. Det var en vidunderlig dag, og vi vil gerne komme igen. Venlig hilsen Gustav 10 år
Både plusser og minusser
Vi var så heldige at vores polterabend blev holdt i go monkey, det var en super fed oplevelse for både damerne og mændene. Der er noget til et hvert niveau. Det var dog lidt skuffende at instruktionen foregik på engelsk (kun engelsk talende personale) og at der ikke var et toilet på stedet, det ligger på tankstation og koster penge. Men god Sandwich og maga fed oplevelse- vi fik smag for mere klatring
Super fedt sted
Super fedt sted, med imødekommende medarbejdere og god service!
Super godt.
Super godt. Vi er nybegynder i alderen
12-37-44 år og vi fik noget af en oplevelse.
Kom over mange grænser, men vi var mega trykke. Næste gang er det Gladsaxe vi skal prøve.😊👍💪
Vi besøgte Go Monkey Gladsaxe d. 5 juli 2021
Vi besøgte Go Monkey Gladsaxe d. 5 juli 2021 med 2 børn på 8 + 9 år.
Børnene gennemgik en super god og grundig instruktion af det meget søde personale 🥰
Børnene brugte de 2 1/2 time 100 % og havde en helt igennem en fantastisk dag, med rigtig mange udfordringer på ruterne 😲
Sikkerheden er helt i top og man kan trygt begive sig ud i de mange baner.
Vi kan kun anbefale at tilkøbe handsker, da man ellers risikerer at blive øm i hænderne og fingrene.
Go Monkey får vores bedste anbefalinger og vi kommer helt sikkert igen 🤗
Fantastisk begyndersted med høj…
Fantastisk begyndersted med høj sikkerhed for små (vores er 7år) børn også. Vi var i Gladsaxe.
Gode baner.
Venligt personale.
Synes så ikke det på nogen måde er rimeligt at jeg som voksen men kun 157 cm ikke kan prøve alle baner, men skal betale fuld voksenpris (man skal være 160cm for de røde. ) Følte mig snydt og kan intet info finde om denne detalje på hjemmeside.
Jeg ved ikke om det er det samme i alle parker?
Havde klædt dem at stikke mig en børnebillet!
Der blev ikke spurgt til coronapas!
Rigtig gode klatredage
Jeg har haft 2 gode klatredage med 2 gymnasieklasser. Eleverne hyggede sig i de dejlige omgivelser. De udtalte sig især om at det var fedt, at der var mulighed for både at give den gas i trætoppene (og her blev de rigeligt udfordret) og ellers bare hænge ud med vennerne i bounce-området eller ved bålet.
Kan klart anbefales.
Virkelig sjov!
Jeg var i GoMonkey i Gladsaxe med nogle venner, og det var super fedt! Personalet er venlige, og vi fik en god kort introduktion om hvordan man kommer rundt på banerne osv.
man kan godt tage sin egen mad med, og der er bænke til at side ved.
kan anbefales:)
Fedeste klatrepark i DK
Fedeste klatrepark og de sødeste ansatte.
Fantastisk til fødselsdage, hygge med familien og til dem der kan lide hårde udfordringer og aktiviteter. Kan varmt anbefales.
GoMonkey diskriminerer
GoMonkey bidrager på diskriminerende vis til at opdele befolkningen i to, da de ikke accepterer raske mennesker, som ikke ønsker at blive vaccineret eller testet for en specifik sygdom. Derfor kan jeg ikke give min anbefaling.
En skam de ikke respekterer
En skam de ikke respekterer. Mennesker med fysiske og psykiske problemer. Så meget dårlig oplevelse.
Møg sted der ikke respekterer folk som…
Møg sted der ikke respekterer folk som har et handikap
Had a great time climbing out there
Had a great time climbing out there - I’ve visited both the park in Gladsaxe and the one in Søndermarken. The parks are different and unique and both exciting!
Respekterer ikke folk med handikap
Følger IKKE Sundhedsstyrelsens vejledning.
Respekterer ikke at man kan have et ikke synligt handikap.
Vi havde en helt fantastisk dag i…
Vi havde en helt fantastisk dag i Kolding med den sødeste instruktør.. Tak for ekstra god service og tak fordi i åbnede parken for blot 2 mennesker 😃
Dårlig oplevelse i Søndermarken
Dårlig oplevelse i Søndermarken. Forhastet og upædagogisk instruktion. Ingen forståelse for børn, og hvad der skal til for at skabe den trygge atmosfære for dem, der er forudsætningen for en god oplevelse.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.