GoMonkey Anmeldelser

TrustScore 3.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Min datter på 8 og jeg havde i dag en super fed oplevelse på GoMonkey klatreparken i Søndermarken. Vi fik klatret en masse, sikkerheden var i top og den meget venlige medarbejder Vittorio var helt g... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Mig og min kæreste fik en super dårlig oplevelse. Vi havde en lille mistforståelse med en pige medarbejder med nogle mærkeligt hår som står nede på jorden og råber på en uforskammet måde til os.... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Blå bane 3 er super fed og den ville blive endnu federe, hvis i gjorde den længere. Den stopper ret brat. Og så ville det være rart at inden man starter på en bane at man kan få et tlfnr til en aku... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Klatreparken er som sådan ok, men banerne fremstår noget slidte. Der var alt for lidt bemanding og ingen “voksne”. Vi måtte vente op til en halv time på flere platforme for at gæster med højdeskræk p... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Kontaktopplysninger

Middels

TrustScore 3.5 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

12 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Har været i Kolding d.29/03

Har været i Kolding d.29/03. Fik at vide at den længste svævebane på hele 350 meter er ude af drift. Denne info finder man aldrig nogle steder på forhånd. Man føler sig snydt. Ellers et godt sted for hele familien. Fint personalet. Dog IKKE fantastisk kundeservice omkring info hvad er der ikke i drift...

29. mars 2024

Besøg som efterskole

Vi besøgte GoMonkey Kolding med vores efterskole - vi var 106 klatrende på en gang, og de havde en fantastisk dag! Højdepunktet på hele turen for rigtigt mange af eleverne!

De ansatte var super gode til ungerne, de fik hurtigt sat alle i gang, så selv de usikre elever følte sig trygge! Desuden var de nemme at snakke med, skabte en god stemning, og forlængede endda vores tid gratis, så alle de mange elever kunne nå det de ville på trods af kø.

De havde vist lukket for nye bestillinger efter vi bestilte, men de få andre i parken havde stadig deres pladser, og vi fik ikke særbehandling på deres bekostning eller lignende, så alle kunne have en god oplevelse. Jeg ville ikke være nervøs for at komme med en mindre gruppe!

Det kunne måske gøres *endnu* mere klart, (det blev nu nævnt) at farverne handler mere om fysisk udfordring end om "vildhed". Mange af de sjoveste og mest kreative udfordringer var i grøn eller blå, mens de røde baner i større grad handlede om hård klatring eller svær balance - hvilket giver god mening! Vi havde bare nogle gutter, der naturligvis skulle direkte til rød, hvor de blev lidt skuffede over, at der ikke var mere gang i den, mens grøn og blå havde virkeligt mange kreative idéer kørende.

Til sidst, så ligger det bare vildt flot! Skøn udsigt, lækkert ly for vind, smukke skovstier - dejligt besøg!

13. september 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Denne aktivitet kan ikke anbefales da…

Denne aktivitet kan ikke anbefales da de har aflyst en børnefødselsdag fordi det fik et større selskab =flere penge føj siger jeg bare her stod en hel klasse og glædet sig. Derfor kun en *

10. september 2023
Logoen til GoMonkey

Svar fra GoMonkey

Hej Joy og tak for din anmeldelse.

Jeg har undersøgt sagen, som jeg tager meget alvorligt. GoMonkey lever af gode oplevelser og dette er ikke en af dem. Jeg har taget det op i teamet, hvor vi har talt det igennem.

Det er os, det har begået en fejl – Vi gav 300 billetter til Børn i byen for at give dem en god oplevelse. Vi havde brug for alle seler i vores park i Gladsaxe, men havde glemt at lukke for bookinger i vores park i København. Det beklager jeg rigtig meget.

Hvis i har lyst vil jeg meget gerne give jer en tur i København eller Gladsaxe på vores regning, skriv på info@gomonkey.dk eller ring til på 25 53 30 22, så vil vi gøre vores bedste for at give jer en god oplevelse.

Mvh
Daniel Monby
Direktør GoMonkey ApS.

Mega fed oplevelse

Mega fed oplevelse.
Super spændende og udfordrende baner! Det eneste der er lidt ærgerligt er at de i Kolding ikke har toiletter ved selve parken men et stykke derfra. Parkering er også et stykke derfra, men selve oplevelsen først kanon.

28. august 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mit barnebarn på 6 år og jeg havde…

Mit barnebarn på 6 år og jeg havde nogle supergode timer i GoMonkey, Kolding. Vi fik en rigtig god instruktion af Bjarke som vi begge to ret hurtig forstod og Bjarke var yderst tålmodig - når vi havde brug for hans hjælp. Ankomst- og café område var superhyggeligt. Så alt i alt en rigtig god oplevelse. Vi kommer helt sikkert igen.

11. august 2023

Klar anbefaling

Vi var seks voksne afsted til sjov og spas i GoMonkey Gladsaxe, hvoraf fire var ude at klatre — og sikke en dag! Det var en god oplevelse fra start til slut, og alle de instruktører vi snakkede med var super gode. Især havde vi en god oplevelse med Emilie, og vi var enige om, at der er langt mellem så god kundeservice 😊 Selv hvis man er lidt højdeskræk, så kan man sagtens være med. Vi vil klart anbefale en tur op i træerne hos GoMonkey Gladsaxe 👍

20. juli 2023

Super oplevelse i GoMonkey Kolding

Super oplevelse i GoMonkey Kolding, i sommerferien 2023.
Vi var en enkelt voksen og barn på 8 år afsted.
Personalets venlighed var i top, og vi oplevet en meget imødekommende modtagelse ved check in, og hele det videre forløb. Klatre forløbet startede med en grundig og motiverende instruktion, der.gsv en god forståelse for banerne og kravene til sikkerheden, og benyttelsen af udstyret.Instruktøren gav os begge en følelse af tryghed, inden vi rykkede videre ud på banerne. I løbet af vores timer på banen, var instruktøren fra tid til anden synlig ude på banen, hvor han kom med.gode råd og opmuntrende bemærkningerne, når forhindringerne krævede lidt ekstra mod.
Der var flere bord/bænke sæt til at nyde medbragt drikke/mad samt mulighed for køb af snack/drikke på stedet. Der er adgang til fine toiletfaciliteter ved den nærliggende tankstation på rastepladsen, hvor der opkræves en beskeden entre for benyttelsen af toiletterne.
Alt i alt kæmpe positiv oplevelse.

12. juli 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Virkelig sjov og udfordrende oplevelse…

Virkelig sjov og udfordrende oplevelse i Gomonkey i Kolding. Påsken 2023.
Vi var 2 teenagere på 13 og 16 og en voksen der klatrede og en voksen der heppede fra skovbunden 🌲🌳
Sikkerheden var i topog den grundige instruktion fra flinke unge mænd, gav alle en følelse af tryghed. Der var masser af plads ved bord/bænke sæt til at nyde medbrag mad og drikke.
Alt i alt kæmpe positiv anmeldelse!

PS vores yngste på ca 145cm klarede til og med rød bane 1 helt selv, men det kunne være en fordel med en højere person der går banen foran.

9. april 2023

Udfordrende og samtidig sikker

Udfordrende og samtidig sikker.
Med sikkerheden i top, er det selv for personer med højdeskræk muligt at få en fed oplevelse.
Her bliver man sat på en prøve i udfordringsdiciplinen, "tør jeg"
Samlet set er klatreparken en dejlig oplevelse.

27. august 2022

Super oplevelse

Super oplevelse. Begge piger på 7 og 9 år fik en fantastisk tur med fysisk udfoldelse og pres på koncentrationen👍

5. september 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk dag i go monkey

Sjældent har jeg oplevet 2 drenge på 7 og 9 år, være så fuldstændig koncentret, jeg er sikker på at en dag i go monkey, udvikler deres motorik og deres koncentrations evne. Vi kommer igen

18. oktober 2022

God oplevelse

Super skønne instruktører med et smil på læben. Sjove og udfordrende baner. Vi komme helt sikkert igen.

19. august 2022
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Odense

Odense
God instruktør, sjove baner og styr på sikkerheden.
Men 2 timer for 269 kr. Pr. Person over 12 år er simpelthen for dyrt.
Fx. Djurs koster 330 kr. For en hel dag

21. august 2022
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv