Gokredit.dk Anmeldelser 9

2,8

1. Bank
  2. Finanstjenester utenom bank

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

GoKredit tilbyder danskerne enkle kviklån. * Du godkender dit lån med NemID og vi udbetaler pengene til din Nemkonto. * Du skal være minimum 25 år og må ikke være registreret som dårlig betaler. Skriv eller ring til vores kundeservice på hverdage fra kl. 09.00-16.00, hvis du har spørgsmål om GoKredit kviklån. Velkommen!

2,8

Middels

Jeg er rystet!!!

dette er IKKE beregnet på personen i serviceafdelingen, men deres bogholderi i det hele taget!
De har opkrævet et forkert beløb (ifølge servicemedarbejderen), så mit lån på 6000,- har lige nu sneget sig ned under 5000,-
Jeg har optaget lånet d.22 juni!!!!!!
Denne måned lyder det sådan her:
udestående saldo fra forrige periode: 4584,-
renter pr 31/12: 679,- (det er jo helt sindsygt)
indbetalt 1000,-

Udestående saldo denne periode 4264,-
totalt udestående: 4837,-
Den er jo HELT gal!!!!!!!!!
Jeg har snakket med dem 4 gange og der sker ikke det mindste!
Jeg kan KUN fraråde at optage lån hos dem:

31. januar 2019

Det har virket fint de andre gange jeg…

Det har virket fint de andre gange jeg har brugt dem, Men lige pluslig kan de ikke udbetale går af it fejl, den har så stået på længe nu, er i ved at gå neden om hjem eller hvad, hvis i ikke kan udbetale, så lad vær ned at sende tilbud til mig tak, så finder jeg da bare et nyt sted.

23. november 2018

Hej Daniel,

Tak for din anmeldelse. Desværre har IT fejlen været et problem fra og til igennem den sidste tid og har ramt nogle af vores kunder ekstra hårdt, og det beklager vi selvfølgelig. Vi forventer at fejlen på din kundeprofil er rettet i næste uge og vi kontakter dig så snart det er ordnet :-)

Mange hilsner
GoKredit

Jeg bestilte i går lån ved dem..

Jeg bestilte i går lån ved dem får så hertil morgen en mail fra dem de har store it problemer.. det kan jeg så læse her på trustpilot at det har de haft rimelig længe jeg tænker så lidt hvorfor er det ik der er styr på det endnu..
syntes da de skulle skrive på deres hjemme side at de har it problemer og kan ik udbetale penge til nogle..

22. november 2018

Hej Karsten

Tak for din anmeldelse. Desværre har IT fejlen været et problem til og fra igennem den sidste tid og har ramt nogle af vores kunder ekstra hårdt, og det beklager vi selvfølgelig.
Vores udviklere har været tidsoptimister og informerer os hver dag om, at det hele er ordnet lige om lidt, derfor har vi ikke sat et skilt på hjemmesiden. Men det gør vi helt sikkert en anden gang :-)

Mange hilsner
GoKredit

jeg synes i skal få styr på de e-mail…

jeg synes i skal få styr på de e-mail og sms i sender ud til folk, jeg har i dag modtaget en mail med:

Vi har lige registreret din betaling for din månedlige minimumsbetaling på din GoKredit kredit.
Husk at betale dine månedlige fakturaer afdrag til tiden, så sparer du dig selv for rykkergebyrer og renter.

´jeg har ingen lån ved jer!!

og i øvrigt modtog jeg for nogle måneder siden en infomail fra jer, hvor der var vedhæftet ca. 20 andre kunders mail adresser...

5. november 2018

Hej Martin,
Vi beklager hvis du har modtaget forkerte SMS og e-mails fra os. Har du mulighed for at sende os en email på info@gokredit.dk så kan vi undersøge hvorfor IT systemet har udsendt disse mails til dig? så kan vi sikre os at du ikke modtager dem fremadrettet.
Med venlig hilsen GoKredit.

Godt låneselskab

Jeg synes Gokredit er et godt låneselskab. De har søde og flinke medarbejdere i kundeservice der kommunikere fint med email og sms. Og når lånet er godkendt, rimelig hurtig udbetaling til nem-konto. Kun ros herfra og 5 stjerner fra mig. Mvh Kim

3. juli 2018

Svar fra Gokredit.dk

Hej Kim, Tak for din fine anmeldelse og fordi du valgte at blive kunde hos os. Vi er også rigtig glade for vores dygtige kundeservicemedarbejdere. Mange hilsner GoKredit.dk

Undgå

Ikke eksisterende kundeservice, uhørt høje renter, og lang behandlingstid før du ser nogle penge. Så kan man diskutere hvor meget kviklån der er over det. Mange bedre alternativer

13. mars 2018

På ingen måde et kvikt lån

Først går der 48 timer. For det siger loven. Fair nok. Så skal man lige vente en dag mere, fordi at de har en åbningstid fra 9-16 og en 48 timer er ovre kl. 16.48.
Så får man en sang om at bankerne har en ventetid, som de ikke har og så skal man vente en dag mere.
Dette er på ingen måde en et kviklån og jeg vil anbefale alle andre ikke at benytte dette firma, hvis du skal bruge pengene hurtigt.

23. november 2017

Dårlig låne firma

Sikke et dårlig låne firma
De spørger hvad man skal bruge pengene.
Og man kan ikke låne hvis man har et kviklån på 500 et andet sted

8. desember 2016

180 dage

fået godkendt lån men de glemmer lige at meddele at man skal have boet det samme sted i 180 dage , da jeg under personlige årsager har måtte flytte mangler jeg 48 dage så blev viftet om næsen med 3000 , derefter ringet op og fik at vide ja vi anulere dit lån da du ikke har boet det samme sted i 180 dage , det er sku lidt for dårligt , kan jo godt forstå de vil have stabile kunder men man kan jo godt have flyttet og stadig være en stabil kunde

10. juli 2016

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis