Gofatbike Anmeldelser

1 058
TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed verpakt snel gelevert ben erg blij dat ze dat zo snel leverde geleverd werd werd gezegt binnen 4 werk dagen door dat ik vlak voor het wiekend bestelt had maar had hem vrijdag al zal zekker vaker... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Aangezien gofatbike samen is met Deskna voor mij 1 ster!!! Hopelijk zijn jullie hier wel zo slim om je klanten netjes te woord te staan en je spullen netjes af te leveren !!!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooie Fatbike bij ze gekocht voor mijn dochter haar verjaardag. Er deed zich een onverziene probleem voor wat betreft de levering. Dat was even een teleurstelling want het was een cadeau. Ze h... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De middenveer die standaard op mijn fatbike zat, was helaas niet goed en maakte behoorlijk wat geluid. Daarom heb ik een nieuwe besteld en het verschil is echt enorm. Deze nieuwe middenveer maakt h... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Sykkelbutikk
  2. også i
  3. Butikk med sykkeltilbehør
  4. Engrossalg av sykler

Skrevet av virksomheten

Gofatbike.nl is een online winkel die gespecialiseerd is in de verkoop van fatbikes en aanverwante producten. Fatbikes zijn speciale fietsen met extra brede banden, ontworpen om te rijden op zand, sneeuw, modder en andere ruige terreinen. Deze webshop biedt een breed assortiment fatbikes in verschillende maten, kleuren en specificaties, zodat klanten de perfecte fiets kunnen vinden voor hun avontuurlijke behoeften.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 96 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1 058)

616 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Pakket is ontvangen en ik ben blij mee

Pakket is ontvangen en ik ben blij mee? Eest was een beetje lang geduurd, en heb ik gebeld en spreek ik een werknemer en zij was heel vriendelijke en hulpzaam en was 1 van de onderdelen niet in voorraad daarom is de bestelling iets lang geduurd en 2 dagen later heb ik mijn pakket ontvangen. Top goede service.

Hartelijk dank voor uw positieve review.
We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent!

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Beste

Wat ontzettend fijn om uw positieve review te lezen! Het betekent veel voor ons dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen.

We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen en hopen dat u net zo tevreden blijft in de toekomst.

Dank u wel voor uw vertrouwen, en we hopen u snel weer te mogen helpen!

verkeerde accu gekocht

Had de verkeerde accu gekocht maar goed en snel geholpen

Very good very nice

Beste

Dank u wel voor uw vertrouwen, en we hopen u snel weer te mogen helpen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mijn ervaring met dit bedrijf

Mijn ervaring met dit bedrijf, is zeker 5 sterren waard! Snelheid, service en de kwaliteit van de batterij is precies wat ik ervan verwachtte! Ik zou zeker nog een keer wat bestellen.

Perfect!!!

Beste,
Wat een geweldige review, bedankt daarvoor! Het is fantastisch om te horen dat u zo tevreden bent. We doen elke dag ons best om onze klanten blij te maken, en uw feedback laat zien dat we op de goede weg zijn.
Mocht u nog vragen of wensen hebben, laat het ons gerust weten. We helpen u graag verder!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ze verzonden mijn bestelling supersnel

Ze verzonden mijn bestelling supersnel heel tevreden over de producten ze werken perfect deze site is aan te raden voor anderen

Perfect bedrijf…

Snel aangekomen alle producten waren naar wens. Heel net bedrijf

18. september 2026

Bestelling fatbike v20 ketting

Ik heb 2 dagen geleden de bestelling besteld en de levering was snel en goed er is helemaal niks mis gegaan en ik kon de bestelling gelijk uitpakken en op mijn fatbike zetten de ketting was heel makkelijk te plaatsen en de klantenservice is ook hartstikke goed

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb een cassette besteld voor mijn…

Ik heb een cassette besteld voor mijn fatbike v20pro het past perfect en doet het ook heel goed

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Scherp geprijsd voor goede kwaliteit

Scherp geprijsd voor goede kwaliteit. Klantenservice goed bereikbaar. De bezorging duurde helaas iets langer maar alles klopte voor de rest.👍🏼👍🏼

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ich habe vor vier Wochen bei GoFatBike…

Ich habe vor vier Wochen bei GoFatBike bestellt und meine Bestellung bis heute nicht erhalten.

Trotz mehrfacher Kontaktaufnahme konnte mir niemand einen konkreten Liefertermin nennen. Mir wurde immer wieder gesagt, dass der Lieferstatus geprüft wird, aber eine klare Antwort habe ich bis heute nicht bekommen.

Nach vier Wochen ist für mich Schluss – ich werde die Bestellung stornieren. Sehr enttäuschende Erfahrung.

Hallo,

es tut uns sehr leid, dass es bei Ihrer Bestellung zu dieser Verzögerung und den damit verbundenen Unannehmlichkeiten gekommen ist. Wir verstehen Ihre Enttäuschung und entschuldigen uns ausdrücklich dafür, dass wir Ihnen keinen konkreten Liefertermin nennen konnten.

Wir haben Ihre Bestellung inzwischen storniert und den vollständigen Betrag über die ursprüngliche Zahlungsmethode zurückerstattet. Die Rückerstattung sollte innerhalb von 2–3 Werktagen auf Ihrem Konto sichtbar sein.

Wir bedauern sehr, dass Ihre Erfahrung mit uns nicht unseren Ansprüchen entsprochen hat, und entschuldigen uns nochmals für die entstandenen Unannehmlichkeiten.

Mit freundlichen Grüßen
GoFatBike

Snelle verzending en goeie kwaliteit

Snelle verzending en goeie kwaliteit
Zeker aan te raden voor onderdelen voor je fatbike!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We hebben een verkeerde artikel gekregen, maar ze hebben het gelijk zelfde dag opgelost en het goede gelijk weer opgestuurd. Communicatie was zeer snel! Een hele goede service! Dik tevreden!

16. september 2026

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer tevreden met mijn aankoop

Zeer tevreden met mijn aankoop! De batterij voor mijn fatbike werd snel en netjes geleverd. Alles verliep vlot en zonder problemen. De batterij werkt perfect en ik ben erg blij met mijn aankoop. Zeker een aanrader!

V20-cross besteld.

V20-cross besteld.
Levertijd was iets langer dan ik had verwacht maar dat kwam omdat ik niet goed had gelezen wat de levertijd was van deze fiets (ik dacht 3 dagen maar was.2 weken)
Verder had ik nog een paar vragen die zijn snel en netjes beantwoord. Waarschijnlijk door chat gpt maar de antwoorden klopten wel.
Levering was ook netjes geheel volgens afspraak.
Dus ik ben zeer tevreden met deze leverancier.
Ga zo door

15. september 2026

Luistert niet naar klachten

Ik snap niet dat dit bedrijf zulke goede reviews krijgt.

Klantenservice is niet telefonisch te bereiken en via chat krijg je 1 reactie per 3 werkdagen. Ik had een fiets besteld en betaald voor montage maar moest ‘m toch zelf in elkaar zetten. Er misten ook accessoires die op de website wel stonden. Als ik vervolgens zeg dat ik ‘m terug wil sturen hoor ik alleen “repareren repareren”. Nee, ik wil ‘m niet meer maar daar wordt geen gehoor aan gegeven.

Alleen maar hoofdpijn van dit bedrijf.

2. september 2026

Beste,
Wat vervelend om te horen dat u ons zo ervaart, Helaas kunnen wij uw order niet terugvinden.

Kunt u ons een mail toesturen? Wij helpen u graag verder!

Onze oprechte excuses dat u ons zo moest ervaren.

Gofatbike

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb fatbike voorwiel lagers besteld

Ik heb fatbike voorwiel lagers besteld. 1 dag en het was geleverd. Super snel, niet duur, top service. Dankjewel

11. september 2026

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Op tijd mooi ingepakt en netjes…

Op tijd mooi ingepakt en netjes opgeleverd

Team | Gofatbike.nl

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv