Gofatbike Anmeldelser

1 059
TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed verpakt snel gelevert ben erg blij dat ze dat zo snel leverde geleverd werd werd gezegt binnen 4 werk dagen door dat ik vlak voor het wiekend bestelt had maar had hem vrijdag al zal zekker vaker... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Aangezien gofatbike samen is met Deskna voor mij 1 ster!!! Hopelijk zijn jullie hier wel zo slim om je klanten netjes te woord te staan en je spullen netjes af te leveren !!!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooie Fatbike bij ze gekocht voor mijn dochter haar verjaardag. Er deed zich een onverziene probleem voor wat betreft de levering. Dat was even een teleurstelling want het was een cadeau. Ze h... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De middenveer die standaard op mijn fatbike zat, was helaas niet goed en maakte behoorlijk wat geluid. Daarom heb ik een nieuwe besteld en het verschil is echt enorm. Deze nieuwe middenveer maakt h... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Sykkelbutikk
  2. også i
  3. Butikk med sykkeltilbehør
  4. Engrossalg av sykler

Skrevet av virksomheten

Gofatbike.nl is een online winkel die gespecialiseerd is in de verkoop van fatbikes en aanverwante producten. Fatbikes zijn speciale fietsen met extra brede banden, ontworpen om te rijden op zand, sneeuw, modder en andere ruige terreinen. Deze webshop biedt een breed assortiment fatbikes in verschillende maten, kleuren en specificaties, zodat klanten de perfecte fiets kunnen vinden voor hun avontuurlijke behoeften.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 96 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1 059)

616 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Niet te duur

Niet te duur, makkelijk te installeren. Snel verzonden ook. Ben er blij mee, bedankt

29. september 2026

Beste,
Wat een geweldige review, bedankt daarvoor! Het is fantastisch om te horen dat u zo tevreden bent. We doen elke dag ons best om onze klanten blij te maken, en uw feedback laat zien dat we op de goede weg zijn.
Mocht u nog vragen of wensen hebben, laat het ons gerust weten. We helpen u graag verder!

Schnell angeliefert

Erst am Samstag bestellt, am Dienstag war der Karton schon da, das fand ich Super.

Nun zum Zusammenbau, etwas technisches Verständnis sollte man schon mitbringen, da ist doch einiges zu beachten. Die Beschreibung dazu ist etwas mager, aber das Internet hilft weiter. Luftpumpe elektrisch ist hilfreich, liegt natürlich nicht dabei, sondern nur eine Handpumpe.
Und heute das erste Mal gefahren, gemischte Strecke, Waldwege, Straße, sandige Straße. Aber, das Rad fuhr sich gut, einfach zu bedienen und kam gut vom Start weg.

Ich würde das Rad erneut kaufen!

26. september 2026

Hartelijk dank voor uw positieve review.
We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Schermpje

Netjes binnen gekregen, heel vriendelijk op de app, snelle bezorging

30. september 2026

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Helaas ontbraken er onderdelen bij mijn…

Helaas ontbraken er onderdelen bij mijn bestelling\. Ik heb dit netjes gemeld bij de klantenservice, maar kreeg als reactie dat deze onderdelen blijkbaar niet bij de bestelling zouden horen\. Dat is vreemd, want het is duidelijk dat ze wél onderdeel van het product zijn en nodig zijn om het compleet te maken\.

Het komt helaas over alsof men geen moeite wil doen om de ontbrekende, kleine onderdelen alsnog op te sturen\. Erg jammer, want een goede klantenservice zou juist moeten helpen om een bestelling compleet te maken\. Ik had hier dan ook meer van verwacht\.

Beste,
Wat vervelend om te horen dat u ons zo ervaart, Helaas kunnen wij uw order niet terugvinden.

Nooit bestellen hier !!

Ik heb meerdere dingen bestelt op de site voor me dochter haar fatbike . Zou een dag later geleverd worden via dhl . Ik het volgen via dhl staat dat er een fout is geweest en de spullen terug naar de verzender gaan en contact moest opnemen . Heb contactlt gehad eerst reageerden ze snel en zeiden ze ff afwachten en als ik niks heb gekregen zouden ze het oplossen . Nu een week later en nog niks heb ontvangen lezen ze me berichten wel maar reageren al 4 dagen niet meer terug nadat ik ze wel 10x heb bericht . Ik zou iedereen afraden hier wat tehalen . Dikke oplichters ik heb geen spullen en me geld is weg !!!

28. september 2026

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede service. Nette afhandeling! Snel in huis en direct de track and trace

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De communicatie was goed!

De communicatie was goed!
De levering was op tijd!
Kwaliteit was top!
Ik zeg een prima bedrijf dat afspraken en kwaliteit hoog hebben zitten!
Ik raad iedereen ook aan om dit bedrijf in de gaten te houden en vooral hier bestellen

Groet Mike

26. september 2026

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bij gofatbike een fatbike besteld en…

Bij gofatbike een fatbike besteld en die kwam 1 dag later aan dan volgende dag bezorgd maar dat was voor mij geen probleem.
Na 3 maanden wilde de fatbike niet meer aan gaan en na heen en weer gechat te hebben kwamen ze met een goede oplossing. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn probleem. Ga zo door! Ik ben zeker onder de indruk van hun service, zeker na het lezen van andere (negatieve) beoordelingen.

Supersnel met het leveren

Supersnel met het leveren, ook als je met een vraag komt reageren ze gelijk.en super aardige service team,ook de kwaliteit gewoon goed en qua prijsverhouding perfect.

Beste

Wat ontzettend fijn om uw positieve review te lezen! Het betekent veel voor ons dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen.

We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen en hopen dat u net zo tevreden blijft in de toekomst.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Goede prijs en levering

Goede prijs en levering.
Alleen niet de volgende Dag.
1 Dag later, geen probleem.
Gemonteerd en gereden. Super.
Top. Dank.

24. september 2026

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alles is netjes gegaan zoals het hoort…

Alles is netjes gegaan zoals het hoort te gaan. Ga zo door!

Top spullen

21. september 2026

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb mijn bestelling binnen 3 dagen…

Ik heb mijn bestelling binnen 3 dagen ontvangen

20. september 2026

Goede levering .

Goede levering .
Altijd op tijd binnen 2 dagen

17. september 2026

Ich am 04.08

Ich am 04.08. bei GoFatBike bestellt und meine Bestellung bis heute nicht erhalten.

Trotz mehrfacher Kontaktaufnahme konnte mir niemand einen konkreten Liefertermin nennen.

24. september 2026

Guten Tag,

es tut uns leid zu hören, dass Sie uns so wahrnehmen. Leider können wir Ihre Bestellung derzeit nicht finden.

Könnten Sie uns bitte eine E-Mail mit Ihren Bestelldaten senden? Wir helfen Ihnen gerne weiter!

Unsere aufrichtige Entschuldigung dafür, dass Sie diese Erfahrung mit uns machen mussten.

Mit freundlichen Grüßen

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snel verzonden en prima product

Snel verzonden en prima product. Het was wel ingewikkeld om hem te monteren, een duidelijke handleiding zou fijn zijn. Verder top!

Slecht bedrijf!

Mensen, pas op met Go Fatbike / Fatbikeshop – dit speelt nog steeds

Een paar maanden geleden heb ik hier een bestelling geplaatst. Nog vóór verzending heb ik meerdere keren via WhatsApp én e-mail aangegeven dat ik de bestelling wilde annuleren. Toch is de bestelling gewoon verstuurd.

Ik heb het pakket vervolgens geweigerd/retour gestuurd. Ik heb bewijs van de retourzending, informatie van de bezorger én een schriftelijke bevestiging van de webshop zelf dat de retour bij hen is ontvangen.

Ondanks dat is dit probleem tot op de dag van vandaag nog steeds niet opgelost. De bestelling is niet correct bij Klarna afgemeld en de kwestie is inmiddels verder geëscaleerd.

Wat ik zeer kwalijk vind, is dat er via verschillende mailadressen en onder verschillende namen wordt gereageerd, onder andere Go Fatbike en Fatbikeshop. Er wordt steeds gezegd dat het wordt doorgegeven, dat het financiële team ermee bezig is of dat het opgelost wordt, maar in mijn situatie gebeurt dat vervolgens niet. Het probleem blijft gewoon doorslepen.

Ik heb alle bewijzen bewaard: e-mails, WhatsApp-berichten, verzend- en retourinformatie en de bevestiging dat de webshop het pakket daadwerkelijk heeft terugontvangen.

Door deze hele gang van zaken voel ik mij inmiddels echt opgelicht. Ik vind het onbegrijpelijk dat er ondanks alle bewijzen en bevestigingen nog steeds geen fatsoenlijke oplossing is.

Mensen, wees echt voorzichtig met deze webshop en bewaar alles. Controleer ook goed onder welke handelsnamen het bedrijf actief is en wie er achter de onderneming zit.

Inmiddels duurt dit al maanden en speelt het nog steeds. Ik overweeg daarom ook om aangifte te doen.

Mijn ervaring is zeer slecht: veel toezeggingen dat het wordt doorgegeven of opgelost, maar ondertussen blijft het probleem bestaan.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Longtail ervaring

Nadat de eerste fiets niet goed was is deze inmiddels omgeruild. Nu ben ik erg tevreden. De communicatie kan wel echt wat beter.

5. september 2026

Beste Kelly,

Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring met ons heeft gehad. Onze oprechte excuses voor het ongemak en de frustratie die hierdoor zijn ontstaan.

We begrijpen dat het erg vervelend is dat u zo lang heeft moeten wachten, dat uw bestelling niet compleet is geleverd en dat de fiets beschadigd bij u is aangekomen. Ook begrijpen we dat het frustrerend is wanneer u meerdere keren contact moet opnemen en het gevoel krijgt dat uw melding niet volledig wordt opgepakt.

We willen dit graag alsnog goed met u oplossen en ervoor zorgen dat uw situatie zorgvuldig wordt bekeken. We zouden u daarom willen vragen om ons nogmaals een e-mail te sturen, zodat we uw bestelling en de openstaande punten erbij kunnen pakken en samen met u naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Onze excuses dat dit tot nu toe niet naar wens is verlopen. We hopen dat we u alsnog goed kunnen helpen en uw vertrouwen kunnen herstellen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede service, passend product en snelle levering

19. september 2026

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nieuwe Vogue SUV met gebreken en…

Nieuwe Vogue SUV met gebreken en onjuiste leverdatum
Ik heb bij GoFatBike een Vogue Artemis besteld, maar binnen de bedenktijd om een omruiling gevraagd omdat ik het verkeerde model had gekozen. De Artemis was niet uitgepakt of gebruikt. Voor de Vogue SUV heb ik €125 bijbetaald. Omdat deze niet op voorraad was, moest ik wachten.

De SUV werd pas op 11 september 2026 geleverd. Tijdens de eerste testrit op 15 september ontdekte ik meerdere gebreken: de snelheidsmeter werkte niet, de batterij-indicator bleef op vol staan, de trapondersteuning viel weg en er was een tikkend geluid. Ik heb dit direct gemeld.

Ik vroeg om ontbinding van de koop en terugbetaling, maar GoFatBike wil de fiets laten herstellen. Ondertussen vermeldt hun claimportaal 20 augustus als leverdatum, terwijl ik bewijs heb dat de SUV op 11 september is geleverd en de oude fiets diezelfde dag is opgehaald.

Ik verwacht bij een nieuwe fiets van €2.174 een correcte administratie, duidelijke antwoorden en een passende oplossing. Mijn klacht is nog niet opgelost.

15. september 2026

Beste Dede,

Onze excuses voor de ontstane situatie en het ongemak dat u hierdoor heeft ervaren.

We hebben u inmiddels een e-mail gestuurd, zodat we rechtstreeks met u contact kunnen opnemen en samen naar een passende oplossing kunnen zoeken. We hopen dit zo snel mogelijk met u op te lossen.

Team | GoFatBike

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv