Fik købt en luksusbrunch men da jeg vil aktivere den skrev de udlØbet trods den var gyldigt til nov.2026 har send 3 mails men få ikke svar fra deres kundeservice. Ekstrem dårligt service og pengene t... Vis mer
Se hva andre synes
Helt sjukt värdelösa, har mejlat dom 3-4 gånger nu och fortfarande inte fått något svar. Köpte hotellnatt till svärföräldrarna i julklapp, när dom sedan skulle använda det så jobbade dom inte längre m... Vis mer
Detta är andra gången jag beställer ett presentkort med en hotellnatt på Elite hotell och presentkortet skickas aldrig. Första gången löste dem det genom att skicka på e-post vilket inte var vad jag v... Vis mer
Köpte presentkort till min svärdotter. Brunch för två på Pappa Grappa i Norrköping. Där svarade dom att de inte tar emot dessa presentkort. Kontaktade Go Dream o fick automatgenererat svar att de... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
GO DREAM Upplevelsespresenter Presentkort till upplevelser På GO DREAM andas vi för upplevelser. Vi tänker i upplevelser, drömmer om upplevelser och vi lever ut dom. Vi har därför gjort det till vårt uppdrag att sammanställa ett brett sortiment av många olika upplevelser som vi hoppas kan inspirera och berika ert liv. Gå själv på upplevelse i en värd full av adrenalin, mat, äventyr och underhållning.
Kontaktopplysninger
Sortedam Dossering 55, 2100, København, Danmark
- +46 (0)8 52 50 24 06
- info@godream.se
- godream.se
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Jag har inget positivt att säga om Go…
Jag har inget positivt att säga om Go Dream förutom att
Frederikke Dissing på deras kundtjänst är den första på 2 år som verkligen ville hjälpa oss. Go Dream lurade på min dotter detta presentkort för två år sedan. Det skulle vara fika eller sallad för två på café i Sundsvall. Det visade sig efter 2 års email-växling med Go dream (som inte var på svenska)att vi är tvungna att gå upp klockan 0500 och resa in till Sundsvall för att äta frukost på ett hotell i stan!! Tack vare Frederikke Dissing har vi nått fått present kortet förlängt igen (denna gången utan tjafs hon var väldigt vänlig) men för oss som inte är så unga och med värk och rullstol så skulle vi hellre ha kastat detta presentkort i soptunnan om det inte var för att dottern som inte har någon inkomst köpte detta för att glädja sina gamla föräldrar. Go dream har med falsk marknadsföring sålt det som inte fanns i Sundsvall och jag har inte ord för att beskriva deras fäckhet. Aldrig mer "Go Dream"
Toppenföretag!
Den absoluta bästa servicen jag någonsin fått. (O jag kan vara lite kinkig. 🙂)
All heder o respekt o rekommenderas varmt för fantastiskt bemötande!
10/10 ⭐
Helt underbara och hjälpsamma!
Alltid bästa kundservicen
Alltid bästa kundservicen. Aldrig problem att ändra något. Väldigt lyhörda och serviceminded.

Underbar kundservice!
Fantastisk hjälp, snabbt och effektivt!

Snabb och bra kundtjänst
Snabb och bra kundtjänst. Enkelt att förlänga presentkort vid förfrågan.

Förlängning av presentkort
Tack för ett snabbt svar och att jag fick förlänga mitt presentkort.

Förlängning av presentkort
Förlängning av mitt presentkort pga pandemin löstes snabbt och enkelt!

Svar fra GO DREAM SE - Upplevelsepresenter
Mycket glad då jag fick mitt…
Mycket glad då jag fick mitt presentkort förlängt även om det gått ut! Fin service.

Snabb, smidig bra bemötande
Trevlig personal, hjälpsamma bra bemötande

Svar fra GO DREAM SE - Upplevelsepresenter
Mycket bra och trevligt bemötande per…
Mycket bra och trevligt bemötande per telefon. Tillmötesgående och effektiv kundservice.

Bra och snabb service
Bra och snabb service. Trevligt bemötande.

Svar fra GO DREAM SE - Upplevelsepresenter
Trevligt bemötande och snabb/smidig/bra…
Trevligt bemötande och snabb/smidig/bra hjälp när jag undersökte möjligheten att flytta fram datum på mina presentkort pga Corona-tider.
Så här önskar man att alla företag skulle hantera tillmötesgåendet av kunder.
Ser fram emot att utnyttja de uppleverser jag väljer i vår, och kan mycket väl komma att köpa fler i framtiden.
Schyssta företag ska gynnas !

Svar fra GO DREAM SE - Upplevelsepresenter
Önskade ändra datumet på presentkorten
Önskade ändra datumet på presentkorten. Det var inga problem! Fick nya presentkort direkt på mailen!

Snabb och bra hjälp
Snabb och bra hjälp när jag behövde flytta fram/byta mitt presentkort pga Corona tider.

Svar fra GO DREAM SE - Upplevelsepresenter
Mycket trevlig och hjälpsam kundjänst
Mycket trevlig och hjälpsam kundjänst. Löste mitt problem trots min rostiga engelska. Ser fram emot att utnyttja min upplevelse när coronaelendet är över.

Snabba vänliga!
Snabba på att svara o h extremt vänliga!

Supergod service

Svar fra GO DREAM SE - Upplevelsepresenter
Mycket hjälpsam och trevlig kundtjänst
Mycket hjälpsam och trevlig kundtjänst! Det blir garanterat fler upplevelser via GO DREAM...

Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.