GO DREAM SE - Upplevelsepresenter Anmeldelser 116

2,0

Fik købt en luksusbrunch men da jeg vil aktivere den skrev de udlØbet trods den var gyldigt til nov.2026 har send 3 mails men få ikke svar fra deres kundeservice. Ekstrem dårligt service og pengene t... Vis mer

Helt sjukt värdelösa, har mejlat dom 3-4 gånger nu och fortfarande inte fått något svar. Köpte hotellnatt till svärföräldrarna i julklapp, när dom sedan skulle använda det så jobbade dom inte längre m... Vis mer

Detta är andra gången jag beställer ett presentkort med en hotellnatt på Elite hotell och presentkortet skickas aldrig. Första gången löste dem det genom att skicka på e-post vilket inte var vad jag v... Vis mer

Köpte presentkort till min svärdotter. Brunch för två på Pappa Grappa i Norrköping. Där svarade dom att de inte tar emot dessa presentkort. Kontaktade Go Dream o fick automatgenererat svar att de... Vis mer

1. Arrangementer og underholdning

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

GO DREAM Upplevelsespresenter Presentkort till upplevelser På GO DREAM andas vi för upplevelser. Vi tänker i upplevelser, drömmer om upplevelser och vi lever ut dom. Vi har därför gjort det till vårt uppdrag att sammanställa ett brett sortiment av många olika upplevelser som vi hoppas kan inspirera och berika ert liv. Gå själv på upplevelse i en värd full av adrenalin, mat, äventyr och underhållning.

2,0

Under middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

Jag har inget positivt att säga om Go…

Jag har inget positivt att säga om Go Dream förutom att
Frederikke Dissing på deras kundtjänst är den första på 2 år som verkligen ville hjälpa oss. Go Dream lurade på min dotter detta presentkort för två år sedan. Det skulle vara fika eller sallad för två på café i Sundsvall. Det visade sig efter 2 års email-växling med Go dream (som inte var på svenska)att vi är tvungna att gå upp klockan 0500 och resa in till Sundsvall för att äta frukost på ett hotell i stan!! Tack vare Frederikke Dissing har vi nått fått present kortet förlängt igen (denna gången utan tjafs hon var väldigt vänlig) men för oss som inte är så unga och med värk och rullstol så skulle vi hellre ha kastat detta presentkort i soptunnan om det inte var för att dottern som inte har någon inkomst köpte detta för att glädja sina gamla föräldrar. Go dream har med falsk marknadsföring sålt det som inte fanns i Sundsvall och jag har inte ord för att beskriva deras fäckhet. Aldrig mer "Go Dream"

28. april 2021

Toppenföretag!

Den absoluta bästa servicen jag någonsin fått. (O jag kan vara lite kinkig. 🙂)
All heder o respekt o rekommenderas varmt för fantastiskt bemötande!
10/10 ⭐

27. april 2021

Alltid bästa kundservicen

Alltid bästa kundservicen. Aldrig problem att ändra något. Väldigt lyhörda och serviceminded.

15. mars 2021

Hej Edwards

Tack så mycket för din recension

Jag är glad att höra att du är nöjd med den hjälp du fått genom att kontakta vår kundtjänst!
Vi är alltid glada att hjälpa :-D

Ha en bra dag!

Äventyrliga hälsningar
Louise B.

Underbar kundservice!

Fantastisk hjälp, snabbt och effektivt!

10. mars 2021

Hej Anton

Tack så mycket för din recension och de 5 fantastiska stjärnorna. Vi är glada för dem :-)

Jag är glad att höra att vi kunde hjälpa dig med förlängningen av ditt presentkort och jag hoppas att du - eller någon du bryr dig om - har en fantastisk upplevelse som väntar när tiden tillåter.

Bra helg.

Frederikke

Snabb och bra kundtjänst

Snabb och bra kundtjänst. Enkelt att förlänga presentkort vid förfrågan.

5. mars 2021

Hej Lenn,

Bra helg.

Förlängning av presentkort

Tack för ett snabbt svar och att jag fick förlänga mitt presentkort.

22. februar 2021

Hej Marie-Louise,

Tack så mycket för din recension och de 5 fantastiska stjärnorna. De betyder mycket för oss.

Jag är glad att höra att vi kunde hjälpa dig med ett snabbt svar och med förlängningen av ditt presentkort.

Jag hoppas att du har en helt fantastisk upplevelse framöver :-)

Förlängning av presentkort

Förlängning av mitt presentkort pga pandemin löstes snabbt och enkelt!

9. februar 2021

Hej Robin,

Tack så mycket för din recension. Vi är väldigt glada över det.

Jag hoppas att du får en fantastisk upplevelse av ditt presentkort.

Vi önskar er en riktigt bra dag.

Kundvård

Mycket glad då jag fick mitt…

Mycket glad då jag fick mitt presentkort förlängt även om det gått ut! Fin service.

21. desember 2020

Hej Ami,

Tack så mycket för din recension och de 5 trevliga stjärnorna!

Jag är glad att vi kan hjälpa dig och jag hoppas att en fantastisk upplevelse kommer ut ur ditt presentkort.

Snabb, smidig bra bemötande

Trevlig personal, hjälpsamma bra bemötande

17. desember 2020

Hej Mickan,

Tack så mycket för din recension och de vänliga orden.

Kundvård

Mycket bra och trevligt bemötande per…

Mycket bra och trevligt bemötande per telefon. Tillmötesgående och effektiv kundservice.

17. desember 2020

Hej Jennifer,

Tack för din recension och de 5 trevliga stjärnorna :-)

Jag är glad att höra att vi kunde hjälpa dig och jag hoppas att vi i framtiden kan hjälpa dig att skicka dig till ännu mer underbara upplevelser.

Bra och snabb service

Bra och snabb service. Trevligt bemötande.

Hej Roland,

Tack för din recension. Vi är glada för det :-)

Jag är nöjd

Jag är nöjd! God Jul! Mvh, Ludmila 😊

Hej Liudmilla,

Tack så mycket för din recension och de 5 trevliga stjärnorna :-)

Bra att vi kan hjälpa dig från vår kundtjänst, så att du - eller någon du bryr dig om - har en förhoppningsvis underbar upplevelse framöver.

Kundvård

Trevligt bemötande och snabb/smidig/bra…

Trevligt bemötande och snabb/smidig/bra hjälp när jag undersökte möjligheten att flytta fram datum på mina presentkort pga Corona-tider.
Så här önskar man att alla företag skulle hantera tillmötesgåendet av kunder.
Ser fram emot att utnyttja de uppleverser jag väljer i vår, och kan mycket väl komma att köpa fler i framtiden.
Schyssta företag ska gynnas !

Hej Bie,

Tack så mycket för din recension och de 5 stjärnorna :-)

Jag är glad att höra att vi kan hjälpa dig och jag hoppas att vi i framtiden kan hjälpa dig att skicka ut dig på ännu fler upplevelser :-)

Kundvård

Önskade ändra datumet på presentkorten

Önskade ändra datumet på presentkorten. Det var inga problem! Fick nya presentkort direkt på mailen!

21. november 2020

Hej Eva,

Tack för din recension. Vi är glada över det.

Jag är glad att höra att vi kunde hjälpa till med en förlängning av ditt presentkort, så förhoppningsvis har du en fantastisk upplevelse att vänta.

Njut av.

Snabb och bra hjälp

Snabb och bra hjälp när jag behövde flytta fram/byta mitt presentkort pga Corona tider.

18. november 2020

Hej Sofia,

Tack så mycket för din 5-stjärniga recension. Det betyder mycket för oss.

Jag är glad att vi kunde hjälpa till med utbytet och jag hoppas att en fantastisk upplevelse kommer ur presentkortet.

Vi önskar er en riktigt bra dag.

Kundvård

Mycket trevlig och hjälpsam kundjänst

Mycket trevlig och hjälpsam kundjänst. Löste mitt problem trots min rostiga engelska. Ser fram emot att utnyttja min upplevelse när coronaelendet är över.

17. november 2020

Hej Stefan,

Tack så mycket för din recension och de 5 stjärnorna :-)

Snabba vänliga!

Snabba på att svara o h extremt vänliga!

12. november 2020

Hej Marcus,

Tack så mycket för din recension och de 5 trevliga stjärnorna. Vi är glada för dem.

Supergod service

2. november 2020

Hej Izabella,

Tack för din fina recension och de fantastiska stjärnorna 😊

Trevligt att höra att du är nöjd med GO DREAM och har fått bra hjälp

Vi önskar er en underbar dag!

Äventyrliga hälsningar
Kundvård

Mycket hjälpsam och trevlig kundtjänst

Mycket hjälpsam och trevlig kundtjänst! Det blir garanterat fler upplevelser via GO DREAM...

28. oktober 2020

Hej Toffe,

Tusinde tak for din 5 stjernet anmeldelse. Den er vi utrolig glade for :-)

Min kollega, som skriver svensk, sidder optaget, så jeg tillader mig at svare dig her på dansk :-)
Jeg er rigtig glad for, at vi kunne hjælpe dig og glæder os til at sende dig ud på endnu flere fantastiske oplevelser i fremtiden!

Rigtig god fornøjelse!

Oplevelsesrige hilsner,