Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Teveel verzendkosten betaald door een foutje op de website. Dit hebben ze heel netjes en snel opgelost door dit terug te betalen. De bestelling was ook heel snel geleverd en netjes verpakt! Ik raad di... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Geweldige service bij Gobbo. Meestal wordt bij een defect geleverd product pas na ontvangst retour een nieuw product geleverd. Gezien onze dochter op kamp vertrok werd daarvoor een uitzondering gemaak... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vor neun Monaten habe ich bei Gobbo ein Bett der Marke Intex gekauft. Auf der Website von Gobbo steht: „Für alle Produkte, die wir verkaufen, gilt die gesetzliche Gewährleistungsfrist von 2 Jahr.“ G... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Bestellung bezahlt, Lieferung mit DPD. Die Lieferadresse ist korrekt und wird im DPD-Tracking angezeigt. Trotzdem wurde die Zustellung mit „Adresse nicht gefunden“ abgebrochen, ohne tatsächli... Vis mer

Selskapet har svart

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik heb mijn spa ontvangen hii bleek lek…

Ik heb mijn spa ontvangen hii bleek lek te zijn je moet fotos maken van het lek makkelijk gezegd dan gedaan plus dat top de website staat voor 23.00 bestelde volgende dag in huis een grote leugen

27. juni 2025

Goedendag,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat de spa die u heeft ontvangen lek is – dat is natuurlijk niet de bedoeling en we begrijpen uw frustratie volledig.

Voor de verdere garantieafhandeling zijn foto’s inderdaad nodig. We begrijpen dat het lastig kan zijn om het exacte lek goed in beeld te brengen. Als het lek niet duidelijk zichtbaar is, zijn foto’s van de spa in zijn geheel of van het gebied waar het lek vermoed wordt ook prima. We gebruiken deze om uw melding goed te kunnen beoordelen en eventueel door te zetten naar de fabrikant.

Wat betreft uw opmerking over de levering: op onze website hanteren wij de regel voor 17:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis. Een tijdstip van 23:00 uur staat bij ons nergens vermeld, dus we vermoeden dat hier sprake is van verwarring of een foutieve weergave ergens anders.

Laat het ons gerust weten als u de foto’s heeft of als we u ergens mee kunnen helpen via klantenservice@gobbo.nl — we lossen dit graag netjes met u op.

Gobbo

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik kreeg de verkeerde zandfilterpomp…

Ik kreeg de verkeerde zandfilterpomp opgestuurd. Vervolgens probeer ik jullie te bellen, zijn jullie niet te bereiken ivm drukte. Dit is niet 1 dag, maar meerdere achter elkaar. Vervolg maar een mail gestuurd. Ook hier werden de afspraken niet nagekomen en was alles eenrichtingsverkeer. Er werd van alles van mij gevraagd, terwijl jullie de fout gemaakt hebben. Uiteindelijk bijna een week later wel de juiste pomp gekregen. Maar dit heel veelte lang geduurd.

20. juni 2025

Goedendag,

Hartelijk dank voor uw review.

Het spijt ons oprecht dat u een verkeerde zandfilterpomp heeft ontvangen en dat het contact met onze klantenservice niet naar wens is verlopen. We begrijpen heel goed dat dit frustrerend is geweest, zeker als u meerdere keren hebt geprobeerd ons telefonisch te bereiken.

Door de grote drukte waren wij helaas in de middagen tijdelijk telefonisch niet bereikbaar, en dat had uiteraard niet ten koste mogen gaan van de service die u verdient. Ook via e-mail hadden we sneller en duidelijker moeten reageren, zeker omdat de fout bij ons lag.

We vinden het vervelend dat dit zo gelopen is, en willen u daarvoor nogmaals onze oprechte excuses aanbieden. We hopen dat met de ontvangst van de juiste pomp nu alles in orde is en dat u alsnog plezier heeft van uw aankoop.

Mocht er toch nog iets zijn waar we u mee kunnen helpen, laat het gerust weten — we staan voor u klaar.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Super fijn dat er direct een nieuw…

Super fijn dat er direct een nieuw product toegezonden werd bij een product wat over de datum was. Echter was dit een onderdeel van een onderhoudspakket, dus er is geen vertrouwen in de kwaliteit van de overige producten waar geen (leesbare) datum op staat. Ook op het nieuwe product is de houdbaarheidsdatum onleesbaar. De service voelde even super goed, maar was uiteindelijk toch wel teleurstellend.

19. juni 2025

Goedendag,

Hartelijk dank voor uw feedback en fijn om te horen dat u onze snelle service in eerste instantie als positief heeft ervaren.

We begrijpen uw zorgen over de houdbaarheidsdatum van het onderhoudsproduct. Graag willen we u geruststellen: de houdbaarheidsdatum op dit soort producten is voornamelijk bedoeld als richtlijn vanuit de fabrikant. In de praktijk blijven deze middelen – mits goed bewaard – nog lange tijd na deze datum effectief en veilig in gebruik.

Bij veel producten vervaagt de opdruk van de datum helaas snel, zeker bij contact met vocht of licht. We controleren onze voorraden regelmatig op kwaliteit en nemen uiteraard geen producten op die zichtbaar zijn aangetast of waarvan de werking in twijfel getrokken kan worden.

U kunt de overige onderdelen uit het onderhoudspakket dus met een gerust hart gebruiken. Mochten er toch nog twijfels of vragen zijn, dan staan we natuurlijk klaar om mee te denken.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bezorging was top en product goed

Bezorging was top en product goed. Alleen daarna krijg ik op 2 verschillende emailadressen een stoot aan reclame waar je helemaal gek van wordt. Vandaar 1 ster.

16. juni 2025

Goedendag,

Bedankt voor uw feedback – fijn om te horen dat de bezorging en het product in orde waren.

Onze excuses dat u na uw bestelling te veel reclame-e-mails heeft ontvangen. Dat is uiteraard niet de bedoeling en we begrijpen heel goed dat dit vervelend is. U kunt zich onderaan de e-mail altijd eenvoudig afmelden, maar we helpen u daar ook graag persoonlijk mee als u ons even een seintje geeft.

We hopen dat u ondanks dit ongemak toch tevreden bent met uw aankoop en staan altijd voor u klaar als we u ergens mee kunnen helpen.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

We hebben ons pakket nog steeds niet…

We hebben ons pakket nog steeds niet ontvangen. Het staat ergens vast bij dpd en men slaagt er niet in dit op te lossen of een nieuw pakket te versturen. Meer dan een week na bestelling.

26. juni 2025

Bedankt voor uw review.

We zien inderdaad dat de levering via DPD is vertraagd vanwege schade aan het pakket. Dat is uiteraard erg vervelend en onze excuses voor het ongemak.

Mocht dit inmiddels nog niet opgelost zijn, dan willen we dit graag alsnog voor u in orde maken. Wilt u contact met ons opnemen via klantenservice@gobbo.nl? Dan zorgen we voor een passende oplossing.

Gobbo

Top ding

Top ding. Lichtgewicht dubbele kajakpaddle. Gekocht zodat de kleinkinderen op de sub vooruit kunnen. Groot succes en snel geleverd.

20. juni 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Aangenaam relaxen

Zeer snelle levering !
De Spa had een defecte motorpomp. waardoor we de Spa niet konden gebruiken. Contact gelegd via mail, telefonisch zou gemakkelijker zijn, daags nadien antwoord. Garantie formulier ingevuld via Intex...een weekje later konden we gebruik maken van Spa.

26. juni 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik bedacht me liggend op het strand dat…

Ik bedacht me liggend op het strand dat ik nog een afdekzeil nodig had voor mijn zwembad. Toevallig kwam ik bij Gobbo uit. Toen ik aan het betalen was zag ik dat ik het ook kon afhalen in Krabbendijke. Heb ik daar voor gekozen, scheelde toch weer twee pils. Dus op de terugweg naar huis even opgepikt in de loods van Gobbo. En tegelijkertijd een file omzeild. Dus helemaal prima

18. juni 2025

Svar fra Gobbo

Wat een leuke review – bedankt daarvoor! Geweldig om te horen dat alles zo vlot en handig is verlopen, én mooi meegenomen dat u meteen de file hebt omzeild 😉. We hopen dat het afdekzeil goed bevalt!

goeie zandfilter pomp

goeie zandfilter pomp
tevreden .

25. juni 2025

Svar fra Gobbo

Bedankt voor uw bericht! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de zandfilterpomp. Veel plezier ermee!

Geen klachten

23. juni 2025

Svar fra Gobbo

Bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.

Team Gobbo

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv