Teveel verzendkosten betaald door een foutje op de website. Dit hebben ze heel netjes en snel opgelost door dit terug te betalen. De bestelling was ook heel snel geleverd en netjes verpakt! Ik raad di... Vis mer
Se hva andre synes
Geweldige service bij Gobbo. Meestal wordt bij een defect geleverd product pas na ontvangst retour een nieuw product geleverd. Gezien onze dochter op kamp vertrok werd daarvoor een uitzondering gemaak... Vis mer
Vor neun Monaten habe ich bei Gobbo ein Bett der Marke Intex gekauft. Auf der Website von Gobbo steht: „Für alle Produkte, die wir verkaufen, gilt die gesetzliche Gewährleistungsfrist von 2 Jahr.“ G... Vis mer
Bestellung bezahlt, Lieferung mit DPD. Die Lieferadresse ist korrekt und wird im DPD-Tracking angezeigt. Trotzdem wurde die Zustellung mit „Adresse nicht gefunden“ abgebrochen, ohne tatsächli... Vis mer
Selskapet har svart
Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ich habe dort ein Luftbett bestellt
Ich habe dort ein Luftbett bestellt.
Bestellung #19000157641.
Am Tag des Erhalts habe ich das L.-Bett getestet, das Luftbett war schlecht, es sinkt immer teilweise und wackelt. Drauf schlafen nicht möglich. Deshalb wieder am 18.07. zurück gesendet. Innerhalb 14 Tagen gibt es auch Rückgabe recht. Rücksendung wurde auch vom #GOBBO als empfangen bestätigt. Nur wie soll ich das Bett testen, wenn ich es nicht öffne? ACHTUNG BETRÜGER. HÄNDE WEG von diesem Verkaufsportal. Bestellt am 15.07. Heute am 12.08. noch kein Ergebnis, wegen Rückzahlung. Noch ist mein Geld in deren Hand.

Svar fra Gobbo
Probleem super snel positief afgehandeld
We hadden een zwembad met cover gekocht. Pakket meegenomen naar Frankrijk en daar bleek dat het zwembad uit 2 pakketten bestond en het pakket met cover er dus niet was. Klantenservice geschreven en zelfde dag nog (notabene zondag), was alles super netjes geregeld. Ontzettend blij met de goede en snelle afhandeling!
Snelle levering van een goed product.
Ik heb een slaapzak besteld deze is snel geleverd en het zag er goed uit. Ook kwalitatief voelde het goed. De slaapzak is al gebruikt en het was fijn om ermee te slapen.
Prima en snelle service!
De verkoop gaat is prima geregeld.
De verkoop gaat is prima geregeld.
Voor service daarna moet je heel wat meer moeite doen.
Als beginnend jacuzzi gebruiker kun je niet met iemand praten over bv het inregelen van de waterkwaliteit, alles moet via de mail, dat is wel jammer
Klein pvc stuk besteld
Klein pvc stuk besteld. Werd fout geleverd!
Was een klein item van 6€ wat perfect in mijn brievenbus paste.
Maar een handtekening was vereist bij ontvangst. Ik was niet thuis, dus een rit van 12 km.
Ik heb per mail de foute levering gemeld en aangegeven aub weer geen handtekening te eisen.
Het juist werd verzonden, echter weer was een handtekening vereist bij ontvangst. Weer niet thuis, dus weer een rit van 12 km. Werkelijk p
ure horror!!
Goede uitleg op de site, en snelle verzending
Snel en op tijd geleverd.👌👍
Radiostilte klantenservice
------ Update: Gobo heeft gereageerd en dit zeer netjes opgelost. Ervaring aangepast naar 5 sterren.
Bestelling was snel geleverd. Het kinderzwemvest dat ik bestelde zat echter in oude, smerige verpakking. Je zag gewoon dat het al jaren in een magazijn had gelegen. Productiedatum ruim 10 jaar geleden.
Dat kan, maar is wel gek voor een product dat je koopt voor de veiligheid van je kind.
Dit geprobeerd met de klantenservice te overleggen maar wordt compleet genegeerd. Wat een service!

Svar fra Gobbo
Veel gedoe na ontvangen defect product
Ik schrijf eigenlijk nooit een negatieve review, maar dit is de uitzondering.
Ik heb een paar weken terug een defect product (een tent) thuisgestuurd gekregen. Kan gebeuren, maar ik verwacht dan dat het netjes afgehandeld wordt. Na heel lang wachten kreeg ik eindelijk een mail dat ik het product op eigen kosten terug mocht sturen. Dan zou ik mijn geld terugkrijgen. Ik heb gebeld om te vragen of het wel klopt dat de verzendkosten bij mij liggen. Ja, dat klopt, was het antwoord. Toen ik reageerde dat ik dan een review zou schrijven om andere klanten hiervoor te waarschuwen, ging de medewerker overleggen met zijn baas. Hij zou me mailen. In de mail stond dat de verzendkosten voor mijn rekening zijn, omdat ik geen vervangend product wil. Hierop heb ik gereageerd met een link naar een artikel van Radar, waarin mijn gelijk wordt bewezen en alsnog de belofte voor een waarschuwingsreview. De tent heb ik maar op eigen kosten teruggestuurd; ik was het zat. Twee dagen daarna kwam een mail met excuses (de medewerker zou de situatie niet goed begrepen hebben, terwijl ik die zowel per mail als aan de telefoon uitgebreid uitgelegd heb) en een verzendticket voor een pakket dat allang verstuurd was. Zonde van hun en mijn geld... Ik geef twee sterren, omdat er uiteindelijk toch een poging is gedaan het goede te doen, maar de tijd en moeite die dat gekost heeft! Denk tweemaal na voor je iets bij deze winkel koopt en als er iets mis gaat: houd vol tot ze je gelijk geven 😉
Alles werd correct behandeld na…
Alles werd correct behandeld na verkeerde levering.Missen kan
Altijd gebeuren van iedereen maar top hoe er mee gehandeld wordt
Een snelle levering
Snelle levering, product volledig als beschreven op de website
Mijn bestelling werd heel snel al geleverd, top!!
Snelle levering en solide verpakking
Snelle levering en solide verpakking. Alles is verlopen zoals beloofd.
Alles volgens afspraak afgeleverd 👍
Aan alle verwachtingen is voldaan
Aan alle verwachtingen is voldaan. Het product was als verwacht, de levering als afgesproken.
Bestelling kwam in 2 gedeeltes
Bestelling kwam in 2 gedeeltes. Het liet op zich wachten. Zowel contact gehad via e-mail als telefonisch. Ben goed te woord gestaan.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.