Glasgigant Anmeldelser

3,5

Voor de 2e keer besteld bij Glasgigant. 1e keer alles goed gegaan, 2e keer hadden ze 1 van de vijf ruiten zonder figuurglas geleverd. Contact met Glasgigant opgenomen en ze hebben met spoed(binnen 1 w... Vis mer

Teleurstellende ervaring met GlasGigant. Binnen zes maanden na aankoop waren twee van de drie vacuümglas panelen van onze zelfbouw lichtstraat lek. Gezien de hoge kosten van dit type glas en een n... Vis mer

Het bedrijf heeft goede info gegeven over de bestelling. De persoon die het kwam afleveren dacht ook mee om de spullen op de juiste plaats afteleveren. Zo dat ik het niet hoefde te vervoeren naar lo... Vis mer

Kreeg beloofde korting niet Verwarrende communicatie onder bepaalde hoek zonlicht zie je schade ad binnenzijde van het isolatie glas in de spouw. Inmiddels elders glas besteld. Krijg mijn geld... Vis mer

1. Glassforhandler
  2. Glass- og speilforhandler

Om Glasgigant

Glasgigant.nl is een online specialist in glas op maat voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Via onze webshop bestelt u eenvoudig glasproducten op maat, volledig afgestemd op uw gewenste afmetingen, glassoort, dikte en afwerking. Of het nu gaat om een kleine glasvervanging, een interieurproject of een grotere zakelijke opdracht: bij Glasgigant.nl vindt u een passende glasoplossing voor vrijwel iedere toepassing.

Ons assortiment bestaat onder andere uit enkel glas, veiligheidsglas, gehard glas, gelaagd glas, isolatieglas, spiegels, douchewanden, glazen deuren, tafelbladen, keukenachterwanden en andere maatwerk glasproducten. Door het bestelproces overzichtelijk en gebruiksvriendelijk te maken, kunt u snel zien welke mogelijkheden er zijn en eenvoudig het juiste product samenstellen.

Bij Glasgigant.nl combineren we scherpe prijzen met zorgvuldige productie, duidelijke communicatie en betrouwbare service. Elk glasproduct wordt op maat gemaakt en met aandacht verpakt voor levering of afhalen. Wij vinden het belangrijk dat klanten vooraf goed weten waar zij aan toe zijn, van de gekozen glassoort tot de verdere afwerking en levering van de bestelling.

Dankzij onze ervaring met maatwerk glas helpen wij klanten dagelijks bij uiteenlopende projecten in en rondom de woning, winkel, kantoorruimte of bedrijfspand. Glasgigant.nl staat voor gemak, kwaliteit en betaalbaar glas op maat, eenvoudig online besteld.

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

11 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Duidelijk en betrouwbaar

Nadat ik een bestelling geplaatst had werd er duidelijk gecommuniceerd over de gang van zaken, levertijden en do’s en don’ts. Dag van tevoren netjes een mail met de levertijden en de chauffeur was binnen de afgesproken tijd aanwezig. Erg vriendelijk en behulpzaam ook. Aflevering ging vlot en snel. Dank je wel!!

15. august 2024

Bestellen gaat makkelijk en er is super…

Bestellen gaat makkelijk en er is super veel keuze aan glasdiktes/ tussenruimte.
Ook is de bezorging erg vriendelijk en zelfstandig.
De prijs van de ruiten is ook scherp waardoor mijn keuze in eerste instantie op de Glasgigant is gekomen.

10. august 2024

Klein ruitje geen probleem

moest eigenlijk een heel klein ruitje hebben, maar netjes geleverd en vooral het afleveren super! contact via de mobiel en afspraak is afspraak. Complimenten! ook aan aan de bezorger.

2. august 2024

Bestelling netjes afgeleverd.

Bestelling netjes afgeleverd.
Een opmerking tussentijds is een leveringsdatum gestuurd echter er werd niets geleverd foutje van bedrijf bleek na tel contact. Jammer daarvoor moest ik wel thuis zitten wachten en koste mij 1/2 dag verlof.

2. august 2024

Zeer fijne ervaring

Het bestellen ging simpel, de leverdatum kwam precies overeen als aangegeven bij bestellen en de aflevering was zeer correct een prima bedrijf.

26. juli 2024