Selskapet har svart
De monteur was er binnen 1,5 uur na de inbraak in ons huis en heeft een tijdelijke noodvoorziening geplaatst. Werden door de telefoniste en monteur netjes te woord gestaan. De telefoniste geef... Vis mer
Selskapet har svart
Jullie hebt een super reinigingsmiddel voor glas, spiegels en dergelijke. Wist niet, dat je dat bij jullie ook kon bestellen, wel kreeg ik er een cadeau van jullie na glasreparaties. Tot ik een meldi... Vis mer
Selskapet har svart
Mijn bestelling gedaan via aanvraagformulier, een paar dagen later al in huis. Goed en makkelijk geregeld.
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goede prijzen, snel geholpen en vriendelijke vakkundige mensen

Svar fra Glaspunt
Plaatsing verliep snel en netjes. Zijn zeer tevreden over het resultaat. Klein puntje is dat de levering wat op zich liet wachten, maar verder prima service

Svar fra Glaspunt
De ervaring met het vervangen van het glas was over het algemeen positief. Het proces vooraf was duidelijk en de communicatie gedurende het traject verliep goed. De werkzaamheden zijn op een vriendelijke en correcte wijze uitgevoerd, waarbij het resultaat naar behoren is.
Het enige verbeterpunt is de doorlooptijd; het proces nam aanzienlijke tijd in beslag. Vanwege deze lange duur (ruim 2 maanden van melding tot gerepareerd) geef ik geen maximale score van vijf sterren, ondanks de verder uitstekende service en kwaliteit van het werk.

Svar fra Glaspunt
Alles is naar tevredenheid verlopen!
Top personeel!

Svar fra Glaspunt
Volgens afspraak, vriendelijke medewerkers, netjes gewerkt (na montage ruit alles netjes/opgeruimd achtergelaten).

Svar fra Glaspunt
Snelle afhandeling zowel van het opmeten als het plaatsen. Zeer tevreden

Svar fra Glaspunt
Snelle communicatie. Vakkundig afgehandeld.

Svar fra Glaspunt
Duurde erg lang, zeker 2 maanden voordat het gefixt was, de plaatsing op zich wel ok, had ook netter gekund wat betreft de kit dus vandaar geen 5 sterren.

Svar fra Glaspunt
De telefoniste geeft vooraf een prijs aan voor voorrijkosten, hierop vragen ze een akkoord.
Toen we de factuur kregen waren de voorrijkosten plots 3x zo duur. Echter na een telefoontje naar glaspunt is dat ook rechtgetrokken.
Ik beveel Glaspunt aan.
Enige minpunt is de miscommunicatie over de factuur, na een inbraak kan je die stress er net niet bijhebben.
+ Netjes opgelost
+ Topcommunicatie
+ Vakmanschap

Svar fra Glaspunt
het bedrijf dat voor glaspunt werkte was correct en deskundig
volgens mij waren de kosten zeer redelijk

Svar fra Glaspunt
Tijdstip dat monteur langs zou komen wordt ruim op tijd gedeeld en hij heeft erg netjes gewerkt. Proactief en heel vriendelijk.

Svar fra Glaspunt
Extremely unprofessional and slow. I have a small glass that needs replacing. They came after a month of waiting to measure the glass only to loose the measurements! They didn't call me to ask for measurements, instead I called them after a month myself to ask for an update. I had to wait again a month and they took wrong measurements. I provided correct and agree on measurements and made an order. It's been now 4 months and still no update. The company responsible for manufacturing the glass doesn't pick up the phone, even when glas.nl office calls them! Extremely poor customer support.

Svar fra Glaspunt
Het zijraam van de erker was lek.
Monteur gekomen en het glas bekeken, gemeten en afspraak gemaakt om nieuw raam te plaatsen.
Raam snel en vakkundig geplaatst.

Svar fra Glaspunt
Er zou een half uur van te voren gebeld worden maar dat is niet gebeurt. De mannen waren netjes en vriendelijk en hebben net werk geleverd.

Svar fra Glaspunt
Heel tevreden. Vriendelijke en bekwame monteurs. Ze werken goed en netjes, een volgende keer weer Glaspunt!

Svar fra Glaspunt
Goede en snelle service, reparatie prima uitgevoerd!

Svar fra Glaspunt
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.