Glasgemak heeft een paar jaar geleden 14 ramen in ons huis vervangen. Met 2 ramen zijn in de loop van de jaren problemen ontstaan (eerst een barst doordat er raamdecoratie tegen aan zat en recent een... Vis mer
Selskapet har svart
Deskundig, professioneel en servicegericht. Glasgemak heeft ons geholpen met de vervanging van in totaal 7 ruiten naar HR++ isolatieglas. De planning en plaatsing ging niet helemaal vlekkeloos o.a. do... Vis mer
Selskapet har svart
Komen afspraken na. Jammer van die tariefsverhoging na offerte. Was bijna een afzegreden geweest. Mannen ter plekke snel en flexibel. Helaas op 1 raam linkerbovenhoek kit niet goed afgestreken. Verder... Vis mer
Selskapet har svart
Wij zijn via-via in contact gekomen met Glasgemak. Het contact met Natasja verliep super. Gelijk een goed gevoel en alsof je elkaar al lang kent. Snel schakelen, snel een offerte en rekening houden me... Vis mer
Selskapet har svart
Wil jij er warmpjes bij zitten en geld besparen op je energierekening? Wij vertellen je graag over de mogelijkheden van (isolatie)glas en geven je advies op basis van jouw persoonlijke situatie. Glasgemak staat voor duidelijkheid, eerlijkheid en kwaliteit. Tip: check of je subsidie kan krijgen op de site van Rijksoverheid of RVO en vraag direct een offerte aan!
Heideweg 112, 3825ZM, Amersfoort, Nederland
Proffessioneel en snel al ons oude glas vervangen. Denken goed mee met de mogelijkheden.

Svar fra Glasgemak.
Goede communicatie en vriendelijke service.

Svar fra Glasgemak.
Topbedrijf, plaatsing van 12 HR++ ramen is deskundig, netjes en volgens afspraak geleverd en gemonteerd.
Communicatie vanaf offerte tot plaatsing verliep helder snel en adequaat. Aanrader.

Svar fra Glasgemak.
Als u nieuwe ramen wilt zoek dan niet veder. Wij hadden enkel glas en wilde dubbele glas dus op zoek gegaan en een aanvraag via een site gedaan dat bedrijven je op kunnen bellen zo gezegd zo gedaan.
Werd door glas gemak gebeld en kwamen langs om alles in te meten en een vrijblijvende offerte werd gemaakt. Een goede prijs vriendelijke en duidelijke service.
Personeel is vriendelijk en duidelijk.
Qua betalingen denken ze met je mee voor een passende oplossing.
We hebben de ramen laten plaatsen en zijn zeer tevreden.
Vakkundig en snel geplaatst.
We moeten alle ramen vervangen hebben in ons huis dus de volgende ramen laat ik weer door glasgemak doen. Zo service als je krijgt vind je niet snel meer.

Svar fra Glasgemak.
onder de indruk was van zowel de meting als de snelheid van de offerte. Deze blinken uit in vakmanschap, klantgerichtheid en inzicht.

Svar fra Glasgemak.
Wij zijn zeer tevreden. Deskundig advies, een nette prijs en een heel vriendelijke service. Leuk om te zien dat dit bedrijf zo kwaliteitsgericht is. Een aanrader!

Svar fra Glasgemak.
In mijn gehele woning hr++ glas laten plaatsen.
Super service:
Op tijd alles geleverd en geplaatst.
Aardige mannen die het heel professioneel komen plaatsen.

Svar fra Glasgemak.
Een adequaat bedrijf met snelle opvolging en goede dienstverlening.

Svar fra Glasgemak.
Snel, goed, betrouwbaar, netjes en vooral heel vriendelijke vrolijke mannen!
Dank Judith

Svar fra Glasgemak.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.