De ervaring met het vervangen van het glas was over het algemeen positief. Het proces vooraf was duidelijk en de communicatie gedurende het traject verliep goed. De werkzaamheden zijn op een vriendel... Vis mer
Selskapet har svart
De monteur was er binnen 1,5 uur na de inbraak in ons huis en heeft een tijdelijke noodvoorziening geplaatst. Werden door de telefoniste en monteur netjes te woord gestaan. De telefoniste geef... Vis mer
Selskapet har svart
Jullie hebt een super reinigingsmiddel voor glas, spiegels en dergelijke. Wist niet, dat je dat bij jullie ook kon bestellen, wel kreeg ik er een cadeau van jullie na glasreparaties. Tot ik een meldi... Vis mer
Selskapet har svart
Mijn bestelling gedaan via aanvraagformulier, een paar dagen later al in huis. Goed en makkelijk geregeld.
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ik ben zeer tevreden
Alles is netjes en snel geregeld

Svar fra Glaspunt
Aardige mensen, mooi en snel gewerkt. We zijn blij met het nieuwe glas.

Svar fra Glaspunt
Snel contact. Iedereen was vriendelijk en behulpzaam. Zowel aan de telefoon als de glaszetters in huis. Niets op aan te merken!

Svar fra Glaspunt
Als je van je geld af wil, kies je glaspunt.
Let je op je centjes, dan kies je een lokale glaszetter. Tip van de dag.

Svar fra Glaspunt
Waar was dit middel nu pas ervaren hoe fijn het is om mee te werken. Na een tip van een goede kennis gelijk besteld zeer snel in huis en schoonmaken van de ramen is zo gebeurd. Heerlijk spul en zeer zuinig en werkt perfect.

Svar fra Glaspunt
Ervaren, kundig, snel! Complimenten.

Duidelijke communicatie.
Snelle afhandeling, aardig personeel.

Svar fra Glaspunt
Erg vriendelijke service en secure werk! Ben erg tevreden!

Svar fra Glaspunt
Oplichters!!! MIjn vrouw had ze gebeld voor het vervangen van een ruit van 30 bij 40 cm. Ze is vergeten van tevoren een prijsafspraak te maken. Kregen we achteraf een factuur van 256 euro voor een ruitje. Terwijl we een maand eerder nog een zelfde ruitje hebben laten vervangen voor 90 euro.

Svar fra Glaspunt
Glaspunt is traag, zeer onvriendelijk! Slechte service en totaal niet oplossingsgericht. Personeel is diep bedroevend. Ik raad niemand aan hier zaken mee te doen.

Svar fra Glaspunt
Alles is prima verzorgd. De afspraak, de glasinmeting en de glasplaatsing. Ze zijn heel goed bereikbaar en je wordt prima ingelicht.

Svar fra Glaspunt
Zeer accuraat en mooi werk afgeleverd. Vriendelijke werknemer.

Svar fra Glaspunt
ruim binnen de afgesproken tijd keurig netjes werk uitgevoerd.

Svar fra Glaspunt
Je hebt medewerkers die goed en netjes werken maar je heb ook medewerkers die hard werken maar helaas niet secuur waar eerst de glaslatten mooi vlak in het kozijn zaten en nu aan een kant van de raam er 2mm eruit steken en waar de glaslatten stuk zijn gegaan zijn er nieuwe in gekomen maar dan wel kops op elkaar geen gezicht.

Svar fra Glaspunt
Glasschade door brand, supersnel en netjes geholpen.
Prima service!

Svar fra Glaspunt
Snel, duidelijke afspraak en ook nagekomen.
Prima uitgevoerd.

Svar fra Glaspunt
18 maart 2025 een offerte opgevraagd keurig met tekening met de afmetingen. Tot op heden geen reactie, behalve een automatisch antwoordt, we hebben uw aanvraag ontvangen en komen er zo snel mogelijk op terug. Ik vraag mij af wat ze onder snel verstaan?

Svar fra Glaspunt
Ze waren vriendelijk en kwamen nog een opmeten nadat ik alles eerst had opgestuurd naar ze met de maten

Svar fra Glaspunt
De allerbeste en snelste van Nederland.
Zeer vakkundige, aardige mensen werken er bij Glaspunt. Ook de service en klantvriendelijkheid rondom de reparatie was perfect.

Svar fra Glaspunt
Working with Glaspunt was needlessly difficult due to their poor communication and chaotic administration. We asked for a single, itemized invoice — a basic request — and instead received two separate invoices sent across multiple, disjointed email chains. Despite following up by phone and email, our requests were ignored.
Their process created confusion and wasted time. Phone conversations were unhelpful, and the lack of organization made the whole experience far more stressful than it needed to be. We expected professionalism and clarity — Glaspunt delivered neither.
We do not recommend this company unless they seriously improve how they handle customer communication and billing.

Svar fra Glaspunt
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.