De ervaring met het vervangen van het glas was over het algemeen positief. Het proces vooraf was duidelijk en de communicatie gedurende het traject verliep goed. De werkzaamheden zijn op een vriendel... Vis mer
Selskapet har svart
De monteur was er binnen 1,5 uur na de inbraak in ons huis en heeft een tijdelijke noodvoorziening geplaatst. Werden door de telefoniste en monteur netjes te woord gestaan. De telefoniste geef... Vis mer
Selskapet har svart
Jullie hebt een super reinigingsmiddel voor glas, spiegels en dergelijke. Wist niet, dat je dat bij jullie ook kon bestellen, wel kreeg ik er een cadeau van jullie na glasreparaties. Tot ik een meldi... Vis mer
Selskapet har svart
Mijn bestelling gedaan via aanvraagformulier, een paar dagen later al in huis. Goed en makkelijk geregeld.
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra Glaspunt
De kwaliteit van het geleverde werk is prima.
na mijn aanvraag voor de nieuwe ruit heeft het 2 maanden geduurd voor de ruit werkelijk geplaatst is
( melding 25-9 , geplaatst 26-11 )

Svar fra Glaspunt
Goed en snel geholpen. Hoefde enkel te bellen, afspraak te maken en de rest ging in autopilot.

Svar fra Glaspunt
Netjes geplaatst. Vriendelijke en kundige monteur.

Svar fra Glaspunt
Perfect geregeld. Prima product om aan te bevelen

Svar fra Glaspunt
Slecht afgewerkt, onze voordeur is helemaal lelijk geworden door de kit die erg slordig is gedaan. Spijtig dat we dit bedrijf hebben gekozen. Nu moeten we zelf schilderwerk regelen. Wat een vervelende situatie.

Svar fra Glaspunt
We hebben lol gehad. Ik heb een column over jullie grappige mailadres geschreven. Is het glaspunt.nl of glasPUNTnl etc. Jullie hebben mij vervolgens bloemen gestuurd. Dit was allemaal heel erg leuk. Hartelijke groet, Sander Donkers

Svar fra Glaspunt
Ze kwamen heel snel het glas voor nood vervangen en binnen een paar dagen het juiste glas plaatsen. Goede service!

Svar fra Glaspunt
Glaspunt heeft voor de 2e keer bij ons een noodkozijn geplaatst. Zij komen snel zoals afgesproken, met voldoende mensen en ruimen de rotzooi heel goed op.
Noodkozijn ziet er strak uit

Svar fra Glaspunt
De cleaners van Glaspunt zijn goed en zo geconcentreerd dat je maar weinig nodig hebt

Svar fra Glaspunt
Wegens ziekte ging de afspraak niet door en daardoor kon de schilder niet alles schilderen en moeten wij helaas zelf nog een heel deel schilderen. Ook werd er eerst gezegd door de man die het glas kwam plaatsen dat er een probleem was, mijn man bekeek het geheel en liet hem weten wat hij kon doen en toen was er geen probleem meer en heeft hij het glas geplaatst. Al met al ok alleen helaas zelf werk met schilderen vanwege niet komen op de afspraak zelf

Svar fra Glaspunt
Het glas ziet er mooi en naar verwachting uit in de deur.
Eén punt van kritiek, de glaslatten van de deur zijn met te lange nagels vast gespijkerd. De spijkertjes komen aan de zichtkant van de deur aan de buitenzijde er doorheen en hebben de deur beschadigd op een aantal plekken!

Svar fra Glaspunt
Zeer vriendelijke medewerker, naast het zetten van het glas dacht hij ook mee over reparatie van het kozijn.

Svar fra Glaspunt
Er ging iets mis met het bestelde glas maar dat is netjes opgelost en ze waren altijd bereikbaar.

Svar fra Glaspunt
Heel makkelijk geregeld allemaal, èèn telefoontje en ze komen de boel opmeten, maken daarna een afspraak, vorige week is mijn ruit geplaatst stond er in één keer vier man voor mijn deur, binnen 10 minuten was de ruit er uit de nieuwe er in en vertrokken waren ze........Fantastic!!!

Svar fra Glaspunt
Snelle afhandeling en keurige plaatsing op afgesproken dag.

Svar fra Glaspunt
De heren waren snel en zeer vriendelijk. Probleem in no time opgelost

Svar fra Glaspunt
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.