Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

De ervaring met het vervangen van het glas was over het algemeen positief. Het proces vooraf was duidelijk en de communicatie gedurende het traject verliep goed. De werkzaamheden zijn op een vriendel... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

De monteur was er binnen 1,5 uur na de inbraak in ons huis en heeft een tijdelijke noodvoorziening geplaatst. Werden door de telefoniste en monteur netjes te woord gestaan. De telefoniste geef... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jullie hebt een super reinigingsmiddel voor glas, spiegels en dergelijke. Wist niet, dat je dat bij jullie ook kon bestellen, wel kreeg ik er een cadeau van jullie na glasreparaties. Tot ik een meldi... Vis mer

Informasjon om virksomheten

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Glaszetter was vriendelijk beleefd en…

Glaszetter was vriendelijk beleefd en heeft zijn werkzaamheden correct afgerond ..

2. mars 2026

Beste Gerrie,

Dank u wel voor uw positieve woorden.

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers niet alleen vakwerk leveren, maar ook prettig in de omgang zijn. Mooi dat u dit zo heeft ervaren!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dubbelglas hr++ laten zetten door…

Dubbelglas hr++ laten zetten door Kerbof uit Delfzijl .
Ze werken heel netjes en ruimen alles op. Helemaal top
Een goede service en denken met de klant mee welke kleur kit er op de ramen moet. Zelfs de glaslatten zijn op kleur.

28. november 2025

Beste mevrouw Kuipers Munneke,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review!

Het doet ons goed om te horen dat u zo tevreden bent over het geplaatste HR++ glas. We besteden veel aandacht aan nette afwerking en service, dus mooi dat dit wordt gewaardeerd.

Veel plezier met uw nieuwe HR++ glas!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alles is gedaan volgens de gemaakte…

Alles is gedaan volgens de gemaakte afspraken. Keurig op tijd en schoon gewerkt. Vriendelijke mannen

27. februar 2026

Beste Kees,

Bedankt voor deze mooie review!

Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat u tevreden bent over onze service. Daar doen we het voor. Graag tot een volgende keer!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ga niet in zee met dit bedrijf!

Zes maanden geleden is de ruit van mijn voordeur kapot gegaan. U begrijpt dat dit best gevaarlijk kan zijn in verband met inbraak. Glaspunt was de eerste die hier werk van wilde maken, dus heb ik de prijsindicatie ondertekend. Vervolgens moest de planning mij bellen om het raam in te laten meten. Dit gebeurde NIET! Ik heb wekelijks gebeld, alleen weet de klantenservice van niks en kunnen zij alleen een melding maken (oh, en elke keer als je belt krijg je weer een compleet ander antwoord).

Na dik een maand wachten (en meer dan 15x gebeld te hebben) word ik opeens gebeld door de monteur (niet de planning), die toevallig in Tilburg was en op dat moment kon inmeten. Gelukkig was er iemand thuis op dat moment. Vervolgens heb ik weer 2 weken moeten wachten op de factuur. Zodra ik deze ondertekend had, kon de order voor het glas pas geplaatst worden.

Ik had expres niet gekozen voor dubbelglas, aangezien dit niet in de fabriek gemaakt zou moeten worden en dus sneller zou gaan. Dit was dus niet het geval. Er is mij beloofd dat het uiteindelijk tussen de 2 en 4 weken zou duren. Dit heeft dus een goede 3 maanden geduurd.

In deze tijd heb ik wekelijks gebeld naar Glaspunt. Zoals gewoonlijk weet de service er niks van en moest ik gebeld worden door de planning. De planning heeft mij echter nooit gebeld. Uiteindelijk heeft een servicemedewerker een mail gestuurd naar het glasmaakbedrijf. Na 2 minuten werd ik door dit bedrijf opgebeld, waar ze vermeldden dat het glas allang klaar was en zo snel mogelijk geplaatst kon worden.

Nu, inmiddels 6 maanden met een open voordeur geleefd te hebben, is mijn ruit pas vervangen. Ik heb met veel bedrijven te maken gehad, maar heb nog nooit zulke desinteresse en slechte communicatie meegemaakt!!!

22. februar 2026

Beste Niek,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons oprecht dat het vervangen van uw ruit zo lang heeft geduurd en dat de communicatie vanuit onze kant tekort is geschoten. Wij begrijpen dat dit, zeker bij een kapotte voordeur, voor veel frustratie en ongemak heeft gezorgd.

Dit is niet de service die wij willen bieden. We nemen uw feedback dan ook serieus en willen dit graag verder voor u uitzoeken. Indien u dit verder met ons wilt bespreken, kunt u een e-mail sturen naar klacht@glas.nl onder vermelding van uw ordernummer. Wij nemen uw melding dan direct in behandeling!

Nogmaals onze excuses voor het verloop van dit traject.

Prima eindresultaat

Ten eerste wil ik zeggen dat het uiteindelijk daadwerkelijk vervangen van het glas top was geregeld. Ik werd van tevoren gebeld, het werk werd snel en netjes uitgevoerd en ik kreeg nog eat advies.
Mijn punt van kritiek is dat ik tot 2 keer toe de offerte heb moeten laten aanpassen o.dat de maten totaal niet klopten. Toen die uiteindelijk wel klopten en werden nagemeten ging alles van een leien dakje.....

13. februar 2026

Beste Peter,

Dank u wel voor uw review en uw eerlijke feedback.

Fijn om te horen dat het vervangen van het glas uiteindelijk goed en netjes is uitgevoerd en dat u tevreden bent over het contact en advies.

Uw punt over de offerte nemen we serieus. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat maten meerdere keren aangepast moeten worden. We gebruiken uw feedback om dit proces verder te verbeteren.

Bedankt voor uw vertrouwen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Afspraken worden goed gemaakt en…

Afspraken worden goed gemaakt en nagekomen. Vriendelijke mensen.

18. februar 2026

Beste Caseware,

Bedankt voor uw mooie review.

Fijn om te horen dat u onze afspraken en service als prettig heeft ervaren. Dat waarderen we zeer.

Graag tot een volgende keer.

Snelle en goede offerte

Snelle en goede offerte, alles online, inmeten en zetten ging super snel en vriendelijke mensen!

16. februar 2026

Beste Klokkenluider,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback.

Goed om te horen dat u tevreden bent over zowel het online traject als het inmeten en plaatsen. We waarderen uw vertrouwen in ons bedrijf.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ze waren behulpzaam en deden alles…

Ze waren behulpzaam en deden alles netjes

14. november 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve woorden!

We streven er altijd naar om onze klanten goed te helpen en netjes te werken. Het is erg fijn om te horen dat dit ook zo heeft ervaren.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle reactie en snel geholpen

Snelle reactie en snel geholpen alles is netjes afgewerkt en geven goede adviezen

12. februar 2026

Beste heer van Tillo,

Dank u wel voor deze mooie review!

We vinden het belangrijk om snel te schakelen, netjes te werken en goed advies te geven, dus het is fijn om te lezen dat dit zo is ervaren. Graag tot een volgende keer!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle vriendelijke service en 100%…

Snelle vriendelijke service en 100% vergoed door de verzekeraar.

3. februar 2026

Beste heer Zwiers,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze service als snel en vriendelijk heeft ervaren en dat alles volledig door uw verzekeraar is vergoed. We staan in de toekomst graag weer voor u klaar.

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Een afspraak maken was eenvoudig en ik ben erg vriendelijk te woord gestaan.
De ruit met een thermische breuk werd netjes vervangen en al mijn vragen over de oorzaak ervan zijn duidelijk en zorgvuldig uitgelegd.
Daarnaast erg prettig dat Glaspunt alles met de verzekering heeft geregeld.

4. februar 2026

Svar fra Glaspunt

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat u onze service als goed en snel heeft ervaren en dat het maken van een afspraak soepel verliep. We vinden het belangrijk om onze klanten vriendelijk te woord te staan en duidelijke uitleg te geven, dus het doet ons goed dat u dit zo heeft ervaren. Ook prettig dat alles met de verzekering naar wens is geregeld. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag weer voor u klaar.

Goed

Goed, snel en professioneel

7. januar 2026

Beste Febo Drive,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u onze service als goed, snel en professioneel heeft ervaren. Daar doen we het voor. We staan graag weer voor u klaar wanneer dat nodig is.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het hele proces van melden

Het hele proces van melden, meten en plaatsing verloopt soepel en deskundig. Vriendelijke mensen en een goede service!

7. februar 2026

Beste Jack,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat het hele proces – van melden tot meten en plaatsing – soepel en deskundig is verlopen. We geven uw complimenten graag door aan ons team. Bedankt voor het vertrouwen en graag staan we in de toekomst weer voor u klaar!

Keurig werk afgeleverd

De glaszetters kwamen op de afgesproken tijd. De ruiten op de gehele benedenverdieping werden vervangen. Marcel en Ray hebben keurig en netjes gewerkt en het was ook nog eens erg gezellig ! Het ziet er top uit. Bedankt heren!

6. februar 2026

Beste E. Fluit,

Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat u zo tevreden bent over het vervangen van de ruiten. We geven uw mooie complimenten graag door aan Marcel en Ray – zij zullen het zeker waarderen. Geweldig dat het resultaat naar wens is én dat het ook nog gezellig was. Dank voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Het was een noodgeval.

Het was een noodgeval en na een telefoontje stonden ze na een uur voor de deur en we werden goed en correct geholpen. Een tijdelijk raam werd geplaatst en na vier weken kregen we de melding dat ze langs wilde komen voor het definitiefe raam, dat is ook netjes geplaatst.
Alles is correct verlopen en afgehandeld.

18. desember 2025

Beste heer Keijzer,

Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat we snel konden helpen in uw noodgeval en dat u de service als correct en professioneel heeft ervaren. Ook prettig dat de tijdelijke oplossing en het definitieve raam soepel en netjes zijn verlopen. We geven uw complimenten graag door aan ons team en staan uiteraard ook in de toekomst voor u klaar!

Prima..

Prima... wel erg duur ruitje 30x20 243 euro...

Snel verholpen

3. februar 2026

Beste Raoul,

Bedankt voor uw feedback! Fijn dat het snel is opgelost. Voor alle ruiten hanteren we vaste montagetarieven, zo kunnen we altijd snel en professioneel helpen.
We hopen dat u verder tevreden bent over de geboden service en staan weer voor u klaar mocht dat nodig zijn!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nette communicatie en vriendelijke…

Nette communicatie en vriendelijke medewerker

29. januar 2026

Beste Patrick,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u onze communicatie als duidelijk heeft ervaren en dat onze medewerker vriendelijk was. We geven uw compliment graag door en staan ook in de toekomst graag weer voor u klaar.

Snelle reactie.

Snelle reactie.
Hoewel de bestelperiode van de vervangende ruit vrij lang was keurig opgelost. Noodvoorziening (folie) aangebracht.

26. januar 2026

Beste heer/mevrouw Wouterse,

Dank voor uw feedback! De levering van de ruit duurde wellicht iets langer omdat we afhankelijk zijn van de glasfabrikant, maar gelukkig konden we snel een tijdelijke oplossing bieden.
Graag tot ziens!

Snelle service

Snelle service, zelfs na werktijd. Vriendelijke en nette monteur die goed uitlegt wat er gebeurd en waar we op moeten letten.

30. januar 2026

Beste heer/mevrouw Stapmans,

Hartelijk dank voor deze fijne review!

Goed om te horen dat onze service, ook buiten werktijd, zo positief is ervaren.
We geven het compliment graag door aan onze monteur. Fijn dat alles duidelijk is uitgelegd, daar doen we het voor!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Prima werk afgeleverd voor zo ver

Prima werk afgeleverd voor zo ver, vond alleen dat de glaslatten een stuk kleiner waren als wat er op had gezeten.....houd in dat ik het nu helemaal moet schuren en verven.....beetje jammer

5. februar 2026

Beste Francis,

Dank voor uw eerlijke feedback. Goed om te horen dat het geleverde werk verder prima is. We vinden het vervelend dat de maat van de glaslatten voor extra schuur- en schilderwerk zorgt.

Mocht u dit nog willen bespreken, dan kunt u een e-mail sturen naar klacht@glas.nl.
Wij denken graag met u mee.

Lise

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv