Gio Coffee Anmeldelser 361

4,6

We hebben voor ons bedrijf een koffiemachine via GioCoffee geregeld, een lokale partij die relatief dichtbij gevestigd is. Koffie smaakt heerlijk (zeg ik als koffieliefhebber), bevoorrading is via de... Vis mer

In al die tijd dat we lid zijn nooit tegen een probleem opgelopen welke niet vlot, vriendelijk en correct door de firma werden opgelost. Degelijke en goede apparatuur, bij ons praktisch storingsvrij.... Vis mer

Fantastische ervaring! Het traject van offerte tot installatie is uiterst soepel verlopen. Zeer behulpzaam via de mail en telefoon. Ondanks de vele uitdagingen die de installateur (Mike) had deze d... Vis mer

Het melden van de storing en de reactie van de binnendienst was en is super. Doen goed hun werk en ze zijn met het werk bezig. Alleen was de storing doorgestuurd naar een 3e reparatie partij/ be... Vis mer

1. Salgsautomat for kaffe

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

De lekkerste koffie en thee op je werk. Dat garanderen we! Maak kennis met échte kwaliteit. Gio Coffee levert hoogkwalitatieve koffiemachines, koffie en thee voor zakelijk gebruik. Mét impact!

4,6

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Prima

Snelle reactie en levering van de producten.

22. mai 2024

Svar fra Gio Coffee

Bedankt voor de mooie review, en geniet van onze koffie!

Sanne

Na 5 jaar

Na 5 jaar , blij dat ik ben gestopt met deze bedrijf, ik heb een kapsalon en verkoper heeft mij beloofd na 5 jaar dat ik de machine kan overkopen maar het was niet waar hun zegd anders na 5 jaar . En over mijn borg van 350€ moet ik wachten 2 maanden totaal, 850 gr coffe bataal jullie voor €20 exbtw .

6. mai 2024

Svar fra Gio Coffee

Jammer te horen dat je na 5 jaar niet tevreden bent en dat er miscommunicatie is geweest. We streven er altijd naar om service op maat te bieden. Mijn collega neemt straks nog even contact met je op. Wellicht kunnen we nog iets voor je betekenen!

Defect snel verholpen

Melding donderdagmiddag (lekkend apparaat) en vrijdag gelijk een monteur op de stoep op ons apparaat te maken, fijne service!

26. april 2024

Svar fra Gio Coffee

Bedankt voor je mooie review!
Fijn dat we je zo snel hebben kunnen helpen.

Groeten,
Danielle

Goede aervice

Goede service en heerlijke koffie

26. april 2024

Svar fra Gio Coffee

Dank voor de mooie review! Wij hopen jullie nog lang te mogen voorzien van koffie.

Super goede service

Snelle levering en communicatie.
Probleem met koffiemachine wordt meteen opgelost

25. mars 2024

Svar fra Gio Coffee

Bedankt voor deze mooie review!
Fijn dat we je zo snel hebben kunnen helpen.

Goede service

14. mars 2024

Svar fra Gio Coffee

Wat leuk te lezen dat je tevreden bent en onze service waardeert!

Fijne dag nog en geniet van de koffie!

Zeer goed bedrijf.

Zeer goed bedrijf.
Lekkere producten, goede service, vriendelijk personeel

11. mars 2024

Goedemiddag Dave,

Onwijs bedankt voor je positieve review.
Geniet van de koffie!

Sanne