Snyd med levering!!!! Betalte og bestilte levering og afhentning af opvaskemaskine mellem 16-21:00 Vi er informeret om at ham der leverer vil ringe til min mand inden han er her. Kl 16:05, modt... Vis mer
Se hva andre synes
Når man køber en vare online og pengene bliver trukket straks...men modtager ingen varer, er beskeden klar dig selv..selvom jeg møder op fysisk i butik.. med faktura👎
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
Snyd med levering!!!
Snyd med levering!!!!
Betalte og bestilte levering og afhentning af opvaskemaskine mellem 16-21:00
Vi er informeret om at ham der leverer vil ringe til min mand inden han er her.
Kl 16:05, modtager vi en sms om at der har været en forbi og vi ikke var hjemme så nu er levering aflyst. Vi har begge været hjemme siden 14:00…
Vi får tilsendt billede af at han fakeisk har været forbi, og det “ligner” at han ringer på - men der er tydeligt at se at knappen ikke er holdt nede?! Vi tester vores ringklokke med det samme og den virker som den plejer. Udover det får vi besked at han også har prøvet at ringe 2 gange ?! Min kæreste har intet opkald modtaget.
Sjovt at både vores ringklokke og tlf pludselig ikke virker. Kæmpe SCAM at betale for levering og opbæring - og de er bagud med deres leveringer at de “udskyder” på denne måde. Under al kritik og kæmpe løgn.
Når man køber en vare online og pengene…
Har fået den dårligste service hos…
Har fået den dårligste service hos Elgiganten i Hjørring. De har solgt mig et produkt med 24 måneders bindingstid til telenor uden at vise mig kontrakten ved køb. Tlf skulle bruges som en betalings telefon og jeg skulle derfor ikke tegne noget abonnement med telenor. Når jeg senere ønsker annullere kontrakten går de ikke med til det. Så vær obs!
Har stadig ikke modtaget min bestilling
De tilbyder nu en bredere udvalg af produkter vha deres marketplace. Jeg har bestilt d. 22. december og 7 dage senere fik jeg en mail om at jeg skal huske at anmelde min oplevelse. På min profil (på elgiganten) står der at ordren er leveret og afsluttet. Jeg kontaktede dem omkring nytår og de beklagede at leveringen tager lidt længere tid, men nu var pakken ankommet til DK og jeg ville modtage den en af de kommende dage. I dag har jeg igen modtaget en mail om at jeg skal huske at anmelde min oplevelse og igen står der at ordren er leveret og afsluttet. Nu har jeg ventet i en måned!!!
Jeg bestilte en vare d.28 Nov
Jeg bestilte en vare d.28 Nov. med 1-2 dages leveringstid og har 4 gange fået leveringen udsat 1 uge hver gang. Det kan jeg ikke bruge til noget. Det virker som om at firmaet sælger en vare som de ikke har. Så det er slut med at handle online med Elgiganten
Dårlig service
Har ellers været glad for at handle i elgiganten, men nu kom der skå i den tillide til at det var det bedste sted at handle sin forbruger eltronik. Købte et køleskab til blackweek og afhentede det selv. Ved udpakning viste det sig at have en skade. Desværre forlangte elgiganten at jeg skulle betale for en fragt hvis jeg ikke selv kunne forestå en ombytning. Lidt svært med et næsten 2 meter højt kølefrysskab der vejer 80 kg og nu er uden den beskyttende indpakning. Så det kostede næsten 600 kr. Plus en hel fridag. Mega dårlig service.
Mangelfuld service
Jeg havde min datter med i Elgiganten i søndags i Horsens hvor man går ind og har bestilt en vare tre en halv time før for og så forventer man at man kan få den udleveret men det svar man får at en ung pige ved kassen er på grund af black Friday så har vi meget travlt og det er derfor det kan vare længere tid men da vi gik rundt i butikken der var der heller ikke nogen til at eksplodere andre kunder og så spørger man jo sig selv hvad er det Elgiganten de lever af er det at kunderne eller hvad jeg forstår det ikke Derfor anbefaler jeg lad være med at handle Elgiganten til jer der læser denne besked.
Må siger det er ikke nemt at bestille…
Må siger det er ikke nemt at bestille online
Jeg skal bruge Arlo anlæg
Kan kun bestilles få steder
Fandt i Herlev
Men skal så ud og afhente kabler et andet sted ??
Undgå levering fra Elgiganten
Håbløs levering. Jf. bestillingen “leverer de til et udleveringssted nær dig”. Man får ikke at vide hvor, og man kan ikke vælge mellem udleveringssteder. Det viser sig at være en håbløst placeret pakkepost ved en motorvej langt fra hvor jeg bor. Det ville have været nemmere for mig at køre ind og købe varen i Elgigant butikken. Sidste gang jeg bestiller varer online fra Elgiganten.
Stål ik på hjemmesiden
Jeg ved ik lige hvad der sker med Elgiganten.
Jeg købt en hundetracker for 10 dage siden og har først fået kvitteringen i går og stadigvæk ingen vare.
De reklamere dog med fragt tid på 3 dage så jeg ringede efter 4 dage, var nød til at være en time tålmodig og efterlyst min vare.
Manden i telefonen var meget venlig og gav mig gratis fragt men kunne hverken oplyse mig grunden af forsinkelsen kvittering og varer.
Jeg tror faktisk jeg ikke vil få min vare nogensinde.
Efter lige at være kommet hjem fra…
Efter lige at være kommet hjem fra Elgiganten Næstved, er jeg nød til at dele en fantastisk flot oplevelse.
Jeg købte en Air fryser, og da jeg ikke har haft sådan en før, fik jeg vist og forklaret, hvordan den fungerer.
Ikke nok med det, den blev båret ud til bilen. En stor tak😊😊😊
Utroligt - I vil være det bekendt!
Meget dårlig oplevelse, da vores PC i Kulturhavnen som kun var 4 mdr. gl. gik i stykker. 29/4-25 indleveret i Hillerød, fik et link jeg kunne følge, 5 dage efter stod der PC var klar, 14 dage senere var den endnu ikke retur. Ved kontakt fik jeg den besked at de havde glemt at reparere PC, en uge senere PC stadig ikke retur. Henvendte mig i Afd. i Hillerød, de 2 første ekspedienter kunne ikke svare, den 3 sagde at PC ikke fejlede noget, og nu måtte de tilbage kalde PC, og selv teste den, når nu jeg “sagde” at den var istykker - til mit spørgsmål om, hvor længe det så tog, svarede hun, at det kunne hun da ikke svare på. I dag holder vi 2 mdr`s fødselsdag 29 juni. Jeg har skrevet klager 2 gange, fået svar et par gange med en “ sang fra de varme lande” Utrolig dårligt !!
Jeg gjorde fra starten opmærksom på, at der lå et specielt program på PC, til at lægge billet link ind til vores biograf, foredrag og koncerter , så det var vigtigt jeg fik PC hurtigt - nu må jeg bruge en 12 år gl. PC som ikke kan opdateres - ellers kan folk ikke købe billetter til vores forstillinger. Jeg forstår ikke at så stor en virksomhed som Elgiganten, vil være bekendt at behandle deres kunder så dårligt.
Annette G - Kulturhavn Gilleleje
Min gamle Ifhone kørte mildt sagt ad…
Min gamle Ifhone kørte mildt sagt ad h….. til. Men mødet i Elgiganten på Fisketorvet i København gav pote. Det tog sin tid, men nu er min lommetelefon som ny,
Jeg fik tålmodighed og venlighed med i købet, så jeg har intet at klage over.
Herfra skal lyde en stor tak.
elgiganten er det væreste steds nogen…
elgiganten er det væreste steds nogen singe , handler aldrig der mere. købte et samsung tv til 9000ca på afdrag. det gik så i stykker da jeg have håndværker på bebøge. så så ikke hvad der skete. de mente så det var min egen skyld og ville ikke betale. jeg skulle betale 6500kr for at få det igen,
jeg snakke så med power og de var chokket over der. og sad at vis det have være dem og jeg have fyret en fodbold ind i det have jeg fået et nyt
så handler aldrig der over mere
handler kun ved power
syns det er under alt kritik
mvh morten m sørensen
Købte en iPhone tlf
Købte en iPhone tlf. Den 23 april , click and collect. Forventes lev den 8 maj. Og nu så den 15 maj. Det simpelthen al for lang vente tid på en mobil telefon. Som ligger i andre af Elgiganten butikker...det må i kunne gøre bedre.
Historien gentager sig
Igen igen.
Bestilte varer, click and collect, i Vejle.
Modtog efter nogle timer en besked om at der var en lagerfejl.
Klart, et så stort firma har igen problemer med deres lagerstyring. Not, det var et tilbud, som I ikke har hjemme. Har prøvet det før. I prøver at lokke kunden til at købe en dyrere vare.
Hellere den russiske mafia
Jeg vil hellere handle med den russiske mafia end købe noget i elgiganten
Svindlere og bondefangeri
For dårligt- ingen svar fra…
For dårligt- ingen svar fra kundeservice. Selvfølgelig er det ikke min opgave at sørge for I har styr på det. Stram op! Og se at få refunderet fortrudt order: 2116361892.
ELGIGANTEN HORSENS-
ELGIGANTEN HORSENS-
Vi havde købt et tv, som vi skulle have leveret på hjemmeadressen. Først får vi besked om at de kan levere 5 dage senere end aftalt, helt ok, men der kom ingen tv. Så får vi besked om, at det er klar tilafhentning. Vi ringer til dem, det skulle jo leveres, hvilke vi har betalt for. jamen det er ikke. kommet til butikken. Vi får besked om at Bring levere næste dag, men næste dag, får vi besked om, at brink ikke kan levere. sådan foresætter det. I dag 14 dage efter går vi ned i butikken og får pengene tilbage. De fortæller at tvet ikke engang er klart.
Vi har prøvet det før med andre varer, så vi burde være blevet klogere.
Hjemmesiden er helt forfærdeligt...
Hjemmesiden er helt forfærdeligt...
Trykker du på links til deres hjemmeside, på mails de selv sender, får man stort set altid fejl .. Nogle gange vil den slet ikke give muligheden for at logge ind, men står bare og loader logininfo i en evighed. Hjemmesiden selv tager år at loade, og stort set umulig at navigere, da den selv springer rundt over det hele ..
Men fin butik
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.