Bardzo wspierający konsultant. Mimo nietypowego problemu, wymagającego zaangażowania, więcej czasu i chęci, Pani konsultantka poświęciła tyle ile trzeba było czasu na pomoc. Odpowiadała również na każ... Vis mer
Se hva andre synes
Aroganckie i natarczywe domaganie się podpisania umowy, mimo że kilkakrotnie powtarzałem, że nie mam pojęcia ani o cenach, ani o zajęciach. Od razu zrozumiałem, że zależy im wyłącznie na otrzymaniu... Vis mer
Gorąco polecam kursy w szkołach Giganci Programowania! Mój syn uczęszcza na zajęcia od dwóch miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Kontakt z organizatorem jest rewelacyjny – regularnie pytają o feedba... Vis mer
Bardzo konstruktywne i jakościowe zajęcia dla dzieci, dopasowane do wieku, możliwości i zainteresowań. Wspaniały kontakt z opiekunami, co daje możliwość znalezienia rozwiązania w każdej sytuacji (zmia... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
„Giganci Programowania to innowacyjna placówka, w której uczymy młodych ludzi między innymi: programowania, tworzenia gier komputerowych, aplikacji mobilnych, stron internetowych oraz grafik 3D, pomagając im zrozumieć i pokochać świat nowych technologii. Pasją do programowania chcemy dzielić się z dziećmi i młodzieżą, ponieważ wierzymy, że nauka programowania rozwija nie tylko umiejętności cyfrowe, dające lepszy start w przyszłość, ale - co ważniejsze - stymuluje rozwój logicznego i kreatywnego myślenia.”
Kontaktopplysninger
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 65 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Zajęcia są zawsze ciekawie prowadzone
Zajęcia są zawsze ciekawie prowadzone, Instruktor jest uważny na potrzeby uczestników. Po skończonej lekcji materiały do powtórki pozwalają na utrwalenie działań ćwiczonych podczas zajęć.
super prowadzone lekcje
Nauka programowania to dobrze wydane pieniądze.
Szkoła pomaga w pokonywaniu trudności. Coś, co początkowo wydawało się synowi trudne, z każdą kolejną lekcją stawało się zrozumiałe. Syn bardzo zadowolony, sam poprosił o zapisanie Go na kolejny rok nauki - co uczyniłam. Zajęcia prowadzone rzetelnie, ciekawie, profesjonalnie. Polecam
Solidna firma
Solidna firma. Zajęcia (on-line) prowadzone są bardzo ciekawie, w miłej atmosferze, co nie jest proste ze względu na pewne zróżnicowanie grupy. Syn nauczył się dużo; programy typu Scrach, kodowanie w Minecrafcie ma po tym kursie w jednym palcu. Nauczył się też Pythona. Zajęcia są w pełni interaktywnie, na kamerkach. To, że są on-line w tym (jedynym chyba) przypadku uważam, za plus - nawet gdyby były stacjonarnie to dzieciaki i tak musiałby siedzieć na nich przy komputerach. Za duży plus uważam przypominanie o zajęciach SMSem, automatycznie telefon z pomocą techniczną do ucznia jeśli nie zaloguje się w ciągu 10 min, dostęp do nagrań z zajęć i powtórek materiału. Wszystko jest na miejscu. Podsumowując - nie żałujemy tego czasu i serdecznie polecamy Gigantów Programowania!
Świetny kontakt telefoniczny
Bardzo dobra i błyskawiczna obsługa
Bardzo dobra i błyskawiczna obsługa, szybko udało się przepisać syna do innej grupy.
Polecam kursy w Gigantach Programowania…
Polecam kursy w Gigantach Programowania — świetna atmosfera, kompetentni prowadzący i dużo praktycznej wiedzy. Zajęcia są ciekawe, dobrze dopasowane do wieku uczestników i prowadzone w przystępny sposób.
Syn trafił na początku na nauczyciela
Syn trafił na początku na nauczyciela, którego rozumiał i chętnie brał udział w zajęciach. Był ciekawy. Ja jako rodzic muszę przyznać, że przydatne były przypominajki smsowe i informacje mailowe. Pod koniec (po dwóch latach) nauki syn przestał nadążać za tokiem myślenia nauczyciela. Podczas akacji obecność na zajęciach była kłopotliwa i syn chciał mieć trochę przerwy od programowania. Sumrycznie jesteśmy zadowoleni z przygody z programowaniem.
Dobra komunikacja oraz układanie planu.
Polecam Gignatow!
Bardzo fajne lekcje i bardzo dobre podejście do klienta. Serdecznie polecam!
Profesjonaliści
Syn pracował z Gigantami dwa lata, te dwa lata to jego świetny rozwój w programowaniu. Z całego serca polecam naukę z Gigantami.
🙂🙂🙂🙂
Zajęcia odbywają się w przyjaznej dla dziecka atmosferze, prowadzone w sposób ciekawy, rozbudzają zainteresowania z dziedziny obsługi programów komputerowych przydatnych nie tylko w szkole. Ogólnie bardzo polecam dla niezdecydowanych😉
Doskonała komunikacja i szybkie…
Doskonała komunikacja i szybkie rozwiązanie niebagatelnego problemu :)
Nie polecam tej firmy
Nie polecam tej firmy. Obsługa klienta jest całkowicie niekompetentna – na każdym etapie jedyne, co potrafią zrobić, to „założyć zgłoszenie”, a potem sprawa przepada bez odpowiedzi. Mimo obietnic nikt nie oddzwania.
Do tego programy, które proponują, nie działają poprawnie na komputerach Mac, a ich instalacja wymaga korzystania z konsoli (!) – zupełnie nieprzyjazne dla użytkownika.
Próba odejścia od współpracy to kolejny koszmar – znów tylko zakładają zgłoszenie i nic się nie dzieje. Cały proces jest uciążliwy i frustrujący.
Zdecydowanie odradzam – firma nie ogarnia ani obsługi klienta, ani własnych rozwiązań.

Svar fra Giganci Programowania
Ciekawie potrafią uczyć
Ciekawie potrafią uczyć, zachęcać, pogłębiać zainteresowanie. Elastyczność dot. Zajęć.
Najlepsze kursy programowania dla dzieci
Bardzo lubię rozmawiać z pracownikami Gigantów- zawsze są rzeczowi, dobrze poinformowani i serdeczni. Dzisiejsza rozmowa z Panią Paloma również taka była, Pani Paloma to bardzo miła i konkretna osoba. To jeden z (ważnych) powodów, dla których uczymy się z Gigantami.
Świetne zajęcia
Świetne zajęcia, profesjonalna obsługa, pomocni w każdej nawet awaryjnej sytuacji.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.