Se hva andre synes
Selskapet har svart
Pragnę podkreślić, że Pani Agnieszka Fąfara jest osobą zaangażowaną, kompetentną i z pełnym oddaniem podchodzącą do swojej pracy tzw. Nauczyciel z powołaniem. Potrafi budować pozytywną atmosferę na z... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Tutlo to największa platforma do nauki języka angielskiego online w Polsce. Nasi uczniowie odbywają tysiące lekcji każdego dnia. Wypróbuj Tutlo podczas bezpłatnej lekcji i zobacz, jak wygląda nauka w praktyce.
Kontaktopplysninger
ul. Leonarda 1/8, 25-311, Kielce, Polen
- +48222472045
- kontakt@tutlo.pl
- tutlo.com
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Bardzo jesteśmy zadowoleni z lekcji z…
Bardzo jesteśmy zadowoleni z lekcji z lektorką Magda. Córka bardzo chętnie bierze udział w zajęciach oraz wykonuje prace samodzielne. Kontakt z lektorką jest bardzo dobry. Polecamy lekcje z lektorką Magdą:)
Bardzo dobry nauczyciel
Bardzo dobrze przygotowane materiały
Bardzo dobrze przygotowane materiały. Nauczyciel bardzo kompetentny, ze świetnym podejściem do kursantów.
Super elastyczny system, łatwa i intuicyjna obsługa.
Bardzo duży wybór lektorów
Bardzo duży wybór lektorów, każdy znajdzie odpowiedniego dla siebie. Wysoki poziom merytoryczny kursów dla każdej kategorii wiekowej. Efektywna nauka.
Platforma Tutlo daje szerokie…
Platforma Tutlo daje szerokie możliwości poprawienia języka obcego. Każdy kursant może sprawdzić się z różnymi nauczycielami i wybrać sobie tego, który najbardziej pasuje. Elastyczność godzin nauczycieli jest dużym ułatwieniem w dostosowaniu swojego dziennego harmonogramu. Argument, że się nie ma czasu, absolutnie nie przejdzie. Jedynym ograniczeniem może być brak internetu ale obecnie to raczej rzadko spotykany problem. Polecam i zachęcam do korzystania z Tutlo.
Świetny lektor to podstawa
Podstawą do udanej nauki było znalezienie odpowiedniego lektora, przerabiałem kilku lektorów i z niektórymi pracowało się ciężko, do momentu aż trafiłem na Kamila z którym pracuje się świetnie. Razem pracujemy już blisko półtorej roku i w ciągu tego czasu poczyniłem duże postępy w języku, a przedewszystkim odblokowałem się w mówieniu po Angielsku.

Svar fra Tutlo
Świetna platforma do nauki angielskiego z realnymi efektami
Tutlo to świetna platforma do nauki języka angielskiego – elastyczne godziny zajęć i dostęp do wielu lektorów sprawiają, że łatwo dopasować naukę do swojego dnia. Lekcje są konkretne, praktyczne i szybko widać realne postępy w komunikacji.

Dramat
Szkoła Tutlo nie respektuje rozwiązania umowy, karami finansowymi zmuszają klientów do uczestnictwa w zajęciach. Nieprzyjęcie rezygnacji, potem żądanie pieniędzy po roku, brak komunikacji. Nie są elastyczni w podejściu do potrzeb klientów. Jedna gwiazdka za lektorów, do nich nic nie mamy, mili ludzie.

Opinia o tutlo
Dostępność platformy na różnych urządzeniach, spersonalizowana możliwość nauki

Svar fra Tutlo
Świetne miejsce dla małych i dużych
Świetne miejsce dla małych i dużych! Uczymy się tu rodzinnie (my z mężem i 5-letnia córka), jesteśmy bardzo zadowoleni. Nasza Pani lektor jest rewelacyjna – ma świetne podejście do dzieci , potrafi zmotywować każdego do nauki. Atmosfera w trakcie zajęć bardzo przyjazna, w formie zabawy a efekty widać z tygodnia na tydzień. Super komunikacja i elastyczność w razie konieczności przesunięcia zajęć. Zdecydowanie polecamy !

Bardzo dobra lektorka
Bardzo dobra lektorka, dysponująca dużą wiedzą i zaangażowaniem aby uczeń przyswoił jak najwięcej z lekcji.

Svar fra Tutlo
Pan Jakub Gryzak podał niezbędne…
Pan Jakub Gryzak podał niezbędne informacje o Tutlo. Zmotywował do działania w sprawie wniosku w banku. Pomimo trudności, jakie wystąpiły przy składaniu wniosku udało się uzyskać pozytywną zgodę banku.

Svar fra Tutlo
Zajęcia z Agnieszką Fąfarą oceniam…
Zajęcia z Agnieszką Fąfarą oceniam bardzo pozytywnie. Lektorka jest zawsze dobrze przygotowana do zajęć, cierpliwa i zaangażowana. Potrafi w jasny i zrozumiały sposób tłumaczyć materiał oraz tworzy przyjazną atmosferę, dzięki której nauka jest przyjemna i motywująca.
Szczególnie doceniam indywidualne podejście oraz wsparcie w rozwijaniu umiejętności językowych. Zajęcia są ciekawe, różnorodne i dostosowane do poziomu ucznia.
Zdecydowanie polecam zajęcia z Agnieszką każdemu, kto chce skutecznie i w miłej atmosferze uczyć się języka.

Svar fra Tutlo
Przede wszystkim prowadzący rozmowy są…
Przede wszystkim prowadzący rozmowy są świetni, ematyczni i naprawdę można czuć się komfortowo

Svar fra Tutlo
Mogę się uczyć kiedy chcę i bardzo…
Mogę się uczyć kiedy chcę i bardzo pomocna i przyjazna lektorka

Svar fra Tutlo
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.