Bardzo wspierający konsultant. Mimo nietypowego problemu, wymagającego zaangażowania, więcej czasu i chęci, Pani konsultantka poświęciła tyle ile trzeba było czasu na pomoc. Odpowiadała również na każ... Vis mer
Se hva andre synes
Aroganckie i natarczywe domaganie się podpisania umowy, mimo że kilkakrotnie powtarzałem, że nie mam pojęcia ani o cenach, ani o zajęciach. Od razu zrozumiałem, że zależy im wyłącznie na otrzymaniu... Vis mer
Gorąco polecam kursy w szkołach Giganci Programowania! Mój syn uczęszcza na zajęcia od dwóch miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Kontakt z organizatorem jest rewelacyjny – regularnie pytają o feedba... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
„Giganci Programowania to innowacyjna placówka, w której uczymy młodych ludzi między innymi: programowania, tworzenia gier komputerowych, aplikacji mobilnych, stron internetowych oraz grafik 3D, pomagając im zrozumieć i pokochać świat nowych technologii. Pasją do programowania chcemy dzielić się z dziećmi i młodzieżą, ponieważ wierzymy, że nauka programowania rozwija nie tylko umiejętności cyfrowe, dające lepszy start w przyszłość, ale - co ważniejsze - stymuluje rozwój logicznego i kreatywnego myślenia.”
Kontaktopplysninger
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 65 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Super metodyczne podejście do sprawy i…
Super metodyczne podejście do sprawy i cierpliwość do opornych na wiedzę.
super zajęcia
Synowi się bardzo podobają zajęcia
Super obudowa zajęć - nagrania i materiały
Łatwa możliwość zmiany terminu zajęć lub odrabiania zajęć
Komunikacja z instruktorami i obsługą znakomita
Nauka przez zabawę
Zajęcia są prowadzone bardzo dobrze, uczą praktycznych rzeczy w atrakcyjny dla dzieci sposób i są dobrze dopasowane do poziomu uczestników. Instruktorzy dokładnie omawiają zagadnienia, pomagają w razie problemów, odpowiadają wyczerpująco na zadane pytania.
Lekcje prowadzone w sposób ciekawy
Lekcje prowadzone w sposób ciekawy, nauczyciele bardzo pomocni. Super rozwiązanie z możliwością powtórki lekcji jeśli dziecko nie uczestniczyło w zajęciach.
Syn rozpoczął drugi kurs i jest…
Syn rozpoczął drugi kurs i jest zachwycony. Profesjonalnym podejściem i zaangażowaniem prowadzących.
Bardzo agresywny marketing
Syn miał lekcję próbną, która była ok. Trener prowadzący zrobił na nas dobre wrażenie. Myślę, że sam kurs mógłby być przydatny, ciekawy i dobrze poprowadzony, jednak agresywny marketing prowadzony przez firmę zdecydowanie odpycha i zniechęca do zapisów. Polecam właścicielom firmy przemyśleć strategie sprzedażowe / podpatrzyć u konkurencji, jak można to
robić skutecznie, ale nie w stylu doradców fotowoltaiki.

Svar fra Giganci Programowania
Brak kontaktu, niewywiązywanie się z umowy - pełen nieprofesjonalizm
Lekcja próbna została przeprowadzona przez osobę, która bardzo dobrze nawiązała kontakt z dzieckiem. Podczas tych zajęć siedzieliśmy razem z córką i faktycznie udało się 7-latce stworzyć pierwszą prostą grę typu „memory”. Po tym pozytywnym doświadczeniu zdecydowaliśmy się opłacić pełny kurs w kwocie 3999 zł.
Niestety pierwsze zajęcia już w ramach płatnego kursu wyglądały zupełnie inaczej. Prowadzący był inną osobą niż na lekcji próbnej. Zamiast sprawnego wprowadzenia dzieci w temat zajęć, rozpoczął od długich, zupełnie nieadekwatnych do wieku uczestników opowieści o sobie, m.in. o tym, że „jest stary jak dinozaur”, że w tym roku będzie się żenił, a następnie tłumaczył 7–8-letnim dzieciom różnicę między określeniami „żonaty” i „zamężna”.
Kiedy zajęcia przeszły do tematu Scratcha, prowadzący nie potrafił w mojej ocenie jasno i zrozumiale wyjaśnić dzieciom wykonywanych czynności. Dzieci, które zadawały pytania, były uciszane — i nie chodzi tutaj wyłącznie o moje dziecko, ale również o innych uczestników. Całość sprawiała wrażenie zajęć prowadzonych w sposób chaotyczny, nieefektywny i nieadekwatny do wieku dzieci.
Bezpośrednio po pierwszych zajęciach złożyliśmy zgłoszenie anulowania udziału w kursie oraz wniosek o zwrot opłaty. Zgłoszenie zostało wysłane na wskazywany przez firmę adres: [sekretariatATgiganciprogramowania.edu.pl]Od ponad 10 dni wysyłam wiadomości na ten adres i do tej pory nie otrzymałem żadnej konkretnej odpowiedzi.
Mamy jeszcze kontakt z osobą, która robiła wprowadzenie przed lekcją próbną. Po przedstawieniu sytuacji zapewniała, że zajmie się tematem i ponagli sekretariat. Niestety również to nie przyniosło żadnego efektu.
Podkreślam, że anulowanie zostało zgłoszone niezwłocznie po pierwszych zajęciach, co — zgodnie z zapisami umowy / OWU — powinno kwalifikować nas do zwrotu opłaty. W piśmie wskazałem nawet, że jeżeli firma uzna za zasadne rozliczenie tej jednej odbytej lekcji, jesteśmy gotowi ponieść jej proporcjonalny koszt. Mimo to firma milczy.
Do momentu dokonania płatności i pierwszej lekcji wszystko wyglądało poprawnie. Po wpłacie 3999 zł i po zgłoszeniu rezygnacji kontakt praktycznie się urwał.
Na ten moment oceniam obsługę posprzedażową oraz sposób rozwiązania sprawy bardzo negatywnie. Jeżeli firma nadal nie odpowie na zgłoszenie i nie rozliczy zwrotu, sprawa zostanie skierowana do odpowiednich instytucji zajmujących się ochroną praw konsumentów.
Na podstawie własnego doświadczenia NIE POLECAM firmy Giganci Programowania.

Svar fra Giganci Programowania
Świetny customer service i materiał
Świetny customer service. Dbają o jakość zajęć. Zwracają uwagę na podejście prowadzącego do dzieci.
Jakościowe zajęcia, świetna opieka
Bardzo konstruktywne i jakościowe zajęcia dla dzieci, dopasowane do wieku, możliwości i zainteresowań. Wspaniały kontakt z opiekunami, co daje możliwość znalezienia rozwiązania w każdej sytuacji (zmiany grup, nieobecności, indywidualne opinie). Intuicyjna i przyjazna platforma, panel dla rodzica, prosta możliwość odrobienia zajęć. Szczerze polecam.
Zajęcia prowadzone w sposób ciekawy
Zajęcia prowadzone w sposób ciekawy. Przedstawiane treści wartościowe merytorycznie. Dbałość o ucznia - firma sama kontaktuje się w sprawie odrabiania zajęć
Bardzo sympatyczni i pomocni pracownicy. Chcą dla dzieci jak najlepiej, nie zmuszają na siłę do uczestniczenia w zajęciach, jeżeli okaże się, że np. poziom danej grupy jest za niski, proponują różne warianty rozwiązania, aby dziecko czuło zainteresowanie.
Polecam!
Syn zadowolony z prowadzonych stacjonarnie zajęć programowania. Wiedza użyteczna, przydatna w szkole na dalszych etapach edukacji. Sama organizacja zajęć, przypominanie o zajęciach/płatnościach mocno na plus. Polecam i na pewno wrócimy!
Obsługa klienta
Obsługa klienta
Bardzo miła rozmowa z Panią Konsultatntką, szybkie ustalenie terminu odrobienia zajęć.
Nie polecam tej firmy - rozczarowanie już na etapie zajęć próbnych
Nie polecam tej firmy. Ich marketing jest bardzo nachalny, a organizacja zajęć pozostawia wiele do życzenia. Zostałam zaczepiona przy szkole i zaproszona na darmowe zajęcia próbne — po podaniu numeru telefonu zaczęły się częste telefony z prośbą o szybkie ustalenie terminu.
Po zapisaniu się termin został potwierdzony dzień wcześniej przez opiekuna. W wyznaczonym dniu (3 kwietnia) o godzinie 9:40 byliśmy już przy komputerze. Po 15 minutach oczekiwania nikt się z nami nie połączył, a wcześniej nie otrzymaliśmy żadnej informacji o odwołaniu zajęć.
Próbowałam się skontaktować z firmą — rozmawiałam łącznie z 4 różnymi osobami. Każda z nich odsyłała mnie dalej lub nie była w stanie wyjaśnić sytuacji. W pewnym momencie usłyszałam nawet, że dana osoba ma dziś dzień wolny i zaproponowano mi przełożenie zajęć. Dopiero po około 30 minutach od planowanego rozpoczęcia zajęć konsultantka z infolinii poinformowała mnie, że zajęcia na pewno się nie odbędą.
Po tym zdarzeniu przez kilka kolejnych dni kontaktowali się ze mną różni konsultanci, proponując ponowny zapis na zajęcia próbne, co po takim doświadczeniu było dla mnie nieakceptowalne.
Dodatkowo dowiedziałam się, że takie zajęcia próbne mogą być później traktowane jako zwykłe zajęcia i wliczane w koszt umowy, co również budzi moje wątpliwości. Zastanawiające jest też to, że opinie w Google są niemal wyłącznie pozytywne, co nie odzwierciedla mojego doświadczenia.
Po takim podejściu do klienta nie zdecydowałam się na dalszą współpracę.

Svar fra Giganci Programowania
Nie polecam a wręcz odradzam...
Niestety jest to typowy młynek do mielenia użytkowników, czyli łapiemy dzieci i rodziców w szkołach, darmowe pierwsze zajęcia potem atak co chwila żeby subskrybować ( i tu pierwsze celowe wprowadzenie w błąd - w podsumowaniu umowy masz miesięczny wykaz) ale subskrypcja roczna i się odnawia ( SIC!) W korespondencji mocno akcentują ze jak ktos się zapisze z polecenia to dostaniesz nagrody w Programie Poleceń - i tu powinno się już mocno zapalić czerwona lampka ze jakość to maja tylko w marketingu i łapaniu kolejnych użytkowników. No i poza tym nachalny marketing, a same zajęcia każde kolejne coraz nudniejsze, co chwila zmiany prowadzących, straszny bajzel, jak sam się nie zapytasz to się nawet nie dowiesz ze Twoja grupa została rozwiązana, problemy i nie ukrywam rozmowa z nimi przez telefon nie ma sensu - chyba ze nagrasz - bo kolejnym razem trafisz na inną osobę która odwraca kota ogonem ze nie możliwe żeby tak ktoś ustalił bo my tak nie robimy :D - tak jak puścisz nagranie to chwila ciszy i rozłączenie :D.
Przykro ze ktoś w nieuczciwy sposób chce zarabiać na najmłodszych korzystając z naiwności rodziców którzy chcą dobrze dla przyszłości sowich pociech....
Nie polecam a wręcz odradzam - szkoda ze na google nie można dodać opinii żeby więcej osób uświadomić - bo kto tu wejdzie.
p.s.
Te pozytywne to chyba kupione opinie bo żeby dodać tu opinie to nie tak łatwo to znaleźć a ze wiadomo ze negatywne opinie są bardziej zmobilizowane do wyrażenia jej dziwi mnie ilość pozytywnych....

Svar fra Giganci Programowania
Obsługa klienta na najwyższym poziomie
Decyzję o rozpoczęciu kursu podjęliśmy zbyt szybko, dziecko jest jednak nieco za małe, a sprzęt którym dysponujemy, na którym lekcje dziecka miały się odbywać okazał się bardzo zawodny. Były problemy podczas lekcji z połączeniem, dźwiękiem, wizją itd. Oferowana przez "Gigantów" pomoc jest natychmiastowa, profesjonalna, dopasowana do indywidualnego klienta, bardzo życzliwa i wyrozumiała. Można się w każdej sprawie dogadać, dopasują wraz z rodzicami odpowiednie rozwiązanie, tak że czujemy się bardzo zrozumiani i zaopiekowani. Mimo kłopotów i wątpliwości z naszej strony, pieniądze nie przepadają, a rozwiązanie się znalazło. Będziemy kontynuować w późniejszym terminie.
Polecamy!
Mamy z Gigantami bardzo pozytywne doświadczenia. Bardzo dobry kontakt, ale też przejrzysta platforma do nauki. Zajęcia z programowania były ciekawe, kreatywne, grupa w sam raz, jeśli chodzi o liczebność. Bardzo zadowoleni byliśmy z pani prowadzącej zajęcia. Znakomitym rozwiązaniem jest również opcja odrabiania zajęć. Również na plus sms przypominający przed lekcją.
Polecamy Gigantów.
Nowa pani prowadząca na bardzo wysokim…
Nowa pani prowadząca na bardzo wysokim poziomie
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.