ben tevreden heerlijke recepten. Duidelijk te volgen. Laatst heb ik de heerlijke pizza gemaakt o zo lekker zoals vele andere gerechten..nu ben ik gister jarig geweest en heb helemaal keto kwarktaart g... Vis mer
Selskapet har svart
Voor diegene die mijn review heeft gelezen van de afgelopen week.....alles is in goed overleg geregeld. Ik ben zelf benaderd door de eigenaar en het is allemaal opgelost. 👌👌👌👌👌 Dank daarvoor.
Selskapet har svart
Vandaag het 101 keto receptenboek ontvangen. Plus een gratis keto quiz om te kunnen zien wat je lichaam nodig heeft voor een snelle vetverbranding. Ik begin in ieder geval enthousiast aan men afval pr... Vis mer
Selskapet har svart
Wat een mooie site en groep, ook op de app staan heerlijke en overzichtelijke recepten die niet al teveel tijd en ingrediënten in beslag nemen. Als je er wat meer moeite mee hebt en niet teveel over w... Vis mer
Selskapet har svart
Over Gezonderecepten.nl Al ruim 6 jaar doen we elke dag ons best om zoveel mogelijk mannen & vrouwen te helpen een slanke en gezonde lifestyle te behouden. Dat doen we door gratis tips, artikelen, gidsen, weetjes… en vooral: de allerlekkerste vetverbrandende recepten! Wij hopen dat onze website je kan inspireren en helpen je doelstellingen te bereiken
Maarssenbroeksedijk 41, 3542DM, Utrecht, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 93 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Er wordt goed meegedacht, snelle reacties, heerlijke recepten, hele mooie en fijne weekmenu's. Goede variatie.

Svar fra Gezonderecepten.nl
Waardeloze app, inloggen lukt niet meer als je per ongeluk bent uitgelogd. Wel hulp gekregen maar na heeft ook soelaas geboden.

Svar fra Gezonderecepten.nl
Net de app ontvangen en nog niet heel erg bekend met Gezonde Recepten. De app ziet er prima uit! Je kunt makkelijk voor keuren aangeven en wijzigen. De recepten zien er eenvoudig en lekker uit! Veel keus! Een weekmenu tot een boodschappen lijstje is ook heel erg praktisch en wil je iets anders in je weekmenu dan kun je dat heel makkelijk vervangen met een ander recept. Erg fijn als je weinig tijd hebt!

Svar fra Gezonderecepten.nl
Ik vind dat de app erg goed werkt. Ik heb ook 2 boeken thuis en de recepten zijn heerlijk en makkelijk te maken. Super fijn!

Svar fra Gezonderecepten.nl
Na lang twijfelen toch de boeken gekocht, maar helaas wat ik al vreesde, voor veel geld weinig fysiek boek. Vind het een flutding. Ook de recepten totaal niet boeiend. Hier moet ik wel bij zeggen dat ik een ervaren keto eter ben dus deze recepten ken ik allemaal wel. Kip met asperge had ik zelf ook wel kunnen bedenken. Zalm met groente vind ik ook niet heel verrassend.
Ik heb spijt van deze aankoop.

Svar fra Gezonderecepten.nl
Hele fijne app erg handig in gebruik. Hier ga ik de komende jaren veel plezier van hebben!

Svar fra Gezonderecepten.nl
Super lekkere, makkelijke en vooral voedzame recepten!! Erg blij met deze app!

Svar fra Gezonderecepten.nl
Ik ben erg tevreden met mijn abonnement bij Gezonderecepten. De recepten zijn duidelijk, gevarieerd en makkelijk te volgen. Het helpt me enorm om gezonde keuzes te maken zonder dat ik veel tijd hoef te besteden aan het plannen van maaltijden. Ook de klantenservice reageert snel en vriendelijk. Echt een aanrader voor iedereen die gezonder wil eten!

Svar fra Gezonderecepten.nl
Eenmalige bestelling gedaan (dacht ik) voor een menu van enkele weken. Verder geklikt op de site om te kijken wat ze nog meer aanbieden, bleek ik met het doorklikken een bestelling voor drie boeken te hebben gedaan. Vervolgens zie ik na drie maanden een aankondiging voor een nieuwe incasso. Daarop een mail gestuurd om aan te geven dat ik niet akkoord ga met de incasso. Geen reactie en geld wel van de rekening geschreven. Een nieuwe mail gestuurd waar wél reactie op is gekomen, maar geen antwoord op mijn vraag. Wel een uitleg dat er tijdens het bestelproces meerdere malen gevraagd wordt of je door wil gaan. Dat klopt, maar de vermelding: "als u nu doorgaat wordt er geld van uw rekening geschreven", is niet voorbij gekomen. Dus mijn advies; niet aan beginnen want je komt er niet meer vanaf.

Svar fra Gezonderecepten.nl
Had een foute bestelling gedaan. Het is prima opgelost! Heel vriendelijk en hulpvaardig!
Bedankt!

Svar fra Gezonderecepten.nl
Ik heb contact gehad met de eigenaar en het is naar tevredenheid opgelost.
De recepten zijn duidelijk en lekker.
Ik zou zeggen ga het proberen.

Foute bestelling gedaan
Prima opgelost .
Je wordt bij een klacht gewoon gebeld. Helemaal top.

Svar fra Gezonderecepten.nl
Dankzij een giveaway op instagram won ik het kookboek " 28 dagen, buikvet challenge". Sinds kort maak ik ook gebruik van de app. Eenvoudige recepten die perfect te combineren vallen met mijn #flansen en #nowaste theorie. Mooi meegenomen dat ik ondertussen ook wat kilo's verlies. Top!

Svar fra Gezonderecepten.nl
De app is super! Werkt goed en gebruik het veel om recepten te maken. Ik ga zeker verlengen!

Svar fra Gezonderecepten.nl
Inmiddels is het netjes opgelost. En kan ik genieten van de app. Ik maak niet alles gezien de voorbereiding, maar de gerechten die ik maak zijn heerlijk.
Leuk boek en ruime keuzes uit veel gerechten! Alle macro’s staan er ook bij dus hoef ik ze niet meer zelf te berekenen!

Svar fra Gezonderecepten.nl
Ik kreeg 101 koolhydraatarm omdat ik me stralend en zelfverzekerd in mijn trouwjurk wilde voelen. Fijn hulpje als ik weer eens niet wist wat ik moest maken. Dit boek staat vol eten waar je blij van wordt, maar toch gezond en voedzaam.

Svar fra Gezonderecepten.nl
Mooi boek, zou graag meer recepten hebben die je wat sneller kan maken

Svar fra Gezonderecepten.nl
Netjes en overzichtelijk, lekkere recepten!

Svar fra Gezonderecepten.nl
Uit het boek ´28 dagen buikvet challenge´ haal ik veel inspiratie sinds ik sinds kort werk aan een gezondere levensstijl. Ook de andere boeken zijn erg interessant voor wie houdt van lekker en gezond eten.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.