Get Driven is een top systeem om je op een veilige bestemming te laten brengen in je eigen wagen. Ik ben zelf chauffeur bij get driven, dit is een ideale studentenjob. Je kan zelf kiezen waar en wan... Vis mer

Zeer toffe studentenjob. Je krijgt de kans om met dikke wagens te rijden, uw netwerk te vergroten en je kan studeren tijdens werk ideaal als je student bent. 1 min puntje, loon mag wel beetje stij... Vis mer

Ik heb zelf afgelopen week voor de eerste keer gebruik gemaakt van getdriven. Ik was heel erg blij met de service. Driver was heel hoffelijk, vriendelijk en was heel rustig achter het stuur. Daarnaast... Vis mer

Onlangs heb ik voor het eerst gebruikgemaakt van GetDriven, en ik ben enorm onder de indruk. De chauffeur arriveerde keurig op tijd en nam meteen alle zorgen uit handen. Het unieke aan deze service... Vis mer

1. Taxiselskap

Get Driven is a platform where we drive you in your own car. We offer you a safe night out in your own comfort, or we convert travel time into work time for business people. Our certified chauffeurs drive you anywhere, anytime, from any location. You can either book a driver via our app, or our website.

4,7

Enestående

de chauffeur reeds constant boven de…

de chauffeur reeds constant boven de toegelaten snelheid.
Vind ik niet echt kunnen...
wie betaalt de boetes als die er komen?

14. mars 2022
Logoen til Get Driven

Svar fra Get Driven

Beste mevr. Schoenmaekers,

Bedankt voor jouw feedback! Wij zijn het daar uiteraard volledig mee eens en zullen de driver hier absoluut over aanspreken. Indien er boetes worden gereden, nemen de drivers dit voor hun rekening.

Met vriendelijke groeten,

Get Driven

Klein addendum

Klein addendum.
Normaal is gsm v chauffeur via app te vinden. Toevallig was er echter geen bereik in zone met restaurant . Zou er toch niet kunnen geopperd worden gsm per sms te sturen?

Met groeten
Johan Blanckaert

7. mars 2022

Leuke job

Toffe job, heel flexibele uren. Je kan zelf kiezen wanneer je werkt. Is heel goed te combineren met je studies. Ook leer je interessante connecties maken en helpt je sociale vaardigheden te verbeteren.

21. november 2021