Get Driven is een top systeem om je op een veilige bestemming te laten brengen in je eigen wagen. Ik ben zelf chauffeur bij get driven, dit is een ideale studentenjob. Je kan zelf kiezen waar en wan... Vis mer
Zeer toffe studentenjob. Je krijgt de kans om met dikke wagens te rijden, uw netwerk te vergroten en je kan studeren tijdens werk ideaal als je student bent. 1 min puntje, loon mag wel beetje stij... Vis mer
Ik heb zelf afgelopen week voor de eerste keer gebruik gemaakt van getdriven. Ik was heel erg blij met de service. Driver was heel hoffelijk, vriendelijk en was heel rustig achter het stuur. Daarnaast... Vis mer
Onlangs heb ik voor het eerst gebruikgemaakt van GetDriven, en ik ben enorm onder de indruk. De chauffeur arriveerde keurig op tijd en nam meteen alle zorgen uit handen. Het unieke aan deze service... Vis mer
Get Driven is a platform where we drive you in your own car. We offer you a safe night out in your own comfort, or we convert travel time into work time for business people. Our certified chauffeurs drive you anywhere, anytime, from any location. You can either book a driver via our app, or our website.
Nelson mandelaplein 2, 8500, Kortrijk, Belgia
- +3256196666
- hello@getdriven.app
- getdriven.app
Heel handige app
Heel handige app, vlotte werking, snelle service, bekwame drivers. Fan!
Heel vriendelijke jongeman
Heel vriendelijke jongeman, perfect gekleed, rijstijl is heel goed!
goed en efficiënt maar duur als je in…
goed en efficiënt maar duur als je in een landelijke gemeente woont en je chauffeur moet je komen halen van 30 km verder.
perfecte service!
Sterke aanrader!!
Highly recommend! Stijlvolle, goede chauffeur met niveau. Was de eerste keer dat we gebruik maakten van Get Driven, maar zeker niet de laatste. En nog altijd een betere deal dan eender welke boete 😉
Ik gebruik Get Driven werk gerelateerd
Ik gebruik Get Driven voor werkgelegenheden (verplaatsingen CEO). Tot nu toe nog geen enkele slechte ervaring gehad. Chauffeurs zijn steeds professioneel en - belangrijk! - steeds op tijd.

Zeer goede chauffeur!
Geweldig concept!
Heel erg tevreden van dit interessant concept! Zeker 5 sterren waard.

Svar fra Get Driven
De NIEUWE app blokeert veel te veel
Correcte dienstverlening
Correcte dienstverlening, goede en beleefde chauffeur
Voor herhaling vatbaar
Geachte,
Geachte,
Ik heb GetDriven 2 x gebruikt. Eerste maal een top ervaring. Vriendelijke, sociale intelligente chauffeur. Kortom perfecte service.
Tweede maal compleet tegenoverstelde ervaring. Onvriendelijke chauffeur, geen conversatie, luisterde niet naar mij toen ik hem vroeg om een route te volgen die ik kende. Ipv 20 min. rit hebben we er een uur over gedaan! omdat de ‘driver’ besloot dat zijn route de juiste was. Zijn driving skills waren trouwens beneden niveau.
Met vriendelijke groeten,
Jan

Efficiënt- vriendelijke…
Efficiënt- vriendelijke drivers-discreet en hulpvaardig. Echte aanrader!
Heel correcte service en prima heel…
Heel correcte service en prima heel vriendelijke driver met veel liefde voor onze meereizende hond
Waarvoor hartelijk dank
Easy to use and reliable in all aspectd
Easy to use, excellent integration with services delivered!
iedereen was tevreden
Happy driver
Een handige tool om veilig en goed thuis te raken. Of professioneel te werk te gaan.