Al vaker besteld, nu 1 pakket helaas beschadigd… 2 bier kapot. Dus snel contact opgenomen en ook snel reactie gehad en ondanks dat ik even met schoonmaken bezig geweest ben kwamen ze met een prima en... Vis mer
Ik had het verjaardagspakket besteld om mee te nemen naar de jarige. Omdat er zo’n grote adressticker op zat, dacht ik dat het de overdoos was. Helaas… Dus met eigen plakband de doos weer dichtgeplakt... Vis mer
Poah…..,binnuh n uur um n review vraoguh? Ik heb dus mar ff alle twaalf die goudgele rakkers ààgter over getikt….,heerlijk!!! Niks meer aon doen…,prima bedrijfkuh!!! Vur al uw speciaal bieren…,moet... Vis mer
De website sprak me aan, met name vanwege de verschillende pakketten. Ik heb via de chat op Facebook contact met Koen gehad en dat verliep heel prettig. Hij heeft zelfs gecontroleerd of er bieren... Vis mer
"Wij van GeheimBiertje bieden een unieke beleving aan: de Mystery BierBox. Wij stellen op basis van smaak jouw pakket dan samen met unieke bieren en bezorgen het aan huis. Thuis ontdek je pas welke bieren wij voor jou uit het vat hebben getapt. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is genieten, samen met vrienden, familie of je partner!"
Holleneind 12, 5076NH, Haaren, Nederland
- 0641519301
- info@geheimbiertje.nl
- geheimbiertje.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Snelle verzending
Snelle verzending, prima website en prijzen die markt conforum zijn..
Supersnelle levering!
Verrassende bieren van onbekende…
Verrassende bieren van onbekende brouwers. Leuk om iets onbekends te proberen.
Mooie sortering
perfect geleverd

Svar fra Geheimbiertje
Snelle en goede service
Fijne site om te bestellen, snel ontvangen.
Netjes verpakt.
Topbiertjes
Topbiertjes waar ik een jonge boer met hart voor het vak op z'n verjaardag goed heb kunnen verrassen
Supergoed
Snelle levering.was goed verpakt.ben dik tevreden en ga zeker nog eens een bestelling doen.
Snelle en nette service
Snelle en nette service.
Makkelijk besteld via internet, binnen 2 dagen het product in huis.
Besteld en binnen twee dagen binnen…
Besteld en binnen twee dagen binnen zoals beloofd. Nog niet geproefd. Grand Prix is pas 27 augustus. De verjaardag van mijn mijn. Gaat zeker goed komen.
de flessen heel geleverd dat is super…
de flessen heel geleverd dat is super en et smaakt ook goed