Gavelo Anmeldelser 1 767

4,5

1. Butikk med sportsklær
  2. Produsent av sportsklær

Gavelo är ett svenskt varumärke inom träning och fitness som designar och tillverkar träningskläder av hög kvalitet och stor medvetenhet för aktiva kvinnor och män. Vi har en vision att vi tillsammans med våra fans och kunder kan skapa unika och hållbara produkter som inspirerar och motiverar. Be good. Do good. Sustain.

4,5

Enestående

2k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 63 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Bestilte gavelo timeless elegance…

Bestilte gavelo timeless elegance leggings og timeless elegance lagoon top. Thigtsen skal ha egenskaper som kompresjon, men den er veldig tynn i stoffet og det er ingen kompresjon og spore. Den er også en smule "posete" i liv/hofte. Tynt og smalt strikk överst i livet. Lagoon top som skal ha en innebygd bh er en vits. Det er en top inne i toppen og den har ingen, absolutt ingen funksjon. Den er heller ikke helt tettsittende i midjen, så passformen er ikke veldig bra.
Men, settet er veldig fint derfor 2 stjerner, men er veldig spent på hvor lenge kvaliteten holder her, for sammenlignet med stoffkvalitet på andre kjente merker kjennes dette dessverre svärt billig ut. Siden jeg likte utseende kommer jeg til å beholde settet, men jeg klipte ut den såkalte bh i toppen da den bare var klumpete og uten funksjon. Bestilte str xs, men er mer som en str s. handler ikke fra gavelo igjen og de er heller ikke voec registrert så man må beregne toll på varene

17. september 2025

Svar fra Gavelo

Thank you for your feedback and for choosing Gavelo. We’re sorry to hear that the Timeless Elegance leggings and Lagoon top didn’t live up to your expectations regarding compression, fit, and material quality.
Your comments have been shared with our production team to ensure we continue improving our designs. If you wish, please contact us at store@gavelo.se with your order details, and we’ll gladly assist you further.

Jeg bestilte leggings fra gavelo.com og…

Jeg bestilte leggings fra gavelo.com og tok tollgebyrer på 248 kr!!!

17. august 2025

Svar fra Gavelo

Thank you for reaching out. Orders sent to countries outside the EU may be subject to import taxes. These costs are determined by your local customs authorities and are not handled or collected by us.

For detailed information on these fees, we recommend contacting your local customs office.

We’re sorry for any inconvenience this may have caused and appreciate your understanding ❤️

Here is the link to information on our website: https://www.gavelo.com/pages/vanliga-fragor

Enkelt å bestille

Enkelt å bestille
God kvalitet og passform på produktene
Pris justeres i forhold til den norske tollen

19. mai 2025

Svar fra Gavelo

Thank you so much for your feedback! We're happy to hear that ordering was easy and that you're pleased with the quality and fit of the products. 🙌

Vis anmeldelser på alle språk. (1 767 anmeldelser)