duidelijke website. met hulp van gemini (die mijn energie jaarrekening en contract had gelezen), kon ik snel alles invullen en de overstep ingangezetten. heb nog even gebeld om eea te dubbelcheck... Vis mer
Se hva andre synes
alles gaat eenvoudig en helder nu even het contract bevestiging afwachten.Alles word geregeld door Gaslicht.com en word al zeker meer dan 10 jaar naar volle tevredenheid gedaan.
Prima website. Voorheen -ook met tevredenheid - van Pricewise gebruik gemaakt. Gaslicht begon toch mijn aandacht te trekken en deze een keer geprobeerd. Het fijne was dat gaslicht aangaf dat ik voor e... Vis mer
Een superhandige website om te kijken welk energie leverancier het meest voordelig voor je is. Daarnaast een klantenservice die erg goed bereikbaar is en je wordt altijd goed geholpen.
Informasjon om virksomheten
- Prissammenligningsside
- Strømleverandør
- Energileverandør
- Leverandør av fornybar energi
- Solenergileverandør
- Leverandør av solenergiutstyr
Skrevet av virksomheten
Gaslicht.com, opgericht in 2003, is het vlaggenschip vergelijkingsplatform van de Bencom Group, geleid door internetondernemer Ben Woldring. Wij helpen je objectief energie vergelijken om zo de goedkoopste energieleverancier te vinden. Ons doel is om je te helpen het beste energiecontract te selecteren en direct afsluiten mogelijk te maken, gebaseerd op zowel prijs als kwaliteit. Wij maken het proces van overstappen eenvoudig en zorgeloos. Gaslicht.com werd meermaals erkend met de Website van het Jaar award, en onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,6. Kies voor de onafhankelijke marktleider en bespaar direct.
Kontaktopplysninger
Stationsplein 13A, 3818 LE, Amersfoort, Nederland
- 0342-411350
- info@gaslicht.com
- gaslicht.com
Har svart på 93 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Het invullen en afsluiten ging vlot.
Erg handig deze vergelijkingssite
Erg handig deze vergelijkingssite.
We zijn er al vaker mee overgestapt.
Een vertrouwd gevoel!
Goede voorinformatie
Goede voorinformatie, hulp bij het kiezen
Nog betaalbaar
Overstappen was een fluitje van een cent. Zo gemakkelijk. En de prijs bij Delta was ook nog aantrekkelijk. Vooral in deze onzekere tijden
Overzichtelijk
Overzichtelijk. Gemakkelijk te navigeren.
Gemakkelijk om te vergelijken
Gemakkelijk en een duidelijk overzicht.
gewoon gemakkelijk...
Snel goed
Snel. Duidelijk en het liet de beste prijzen en 2 weken denktijd
duidelijke website en goed hulptelefoon
duidelijke website.
heb nog even gebeld om eea te dubbelchecken voordat ik de boel ingang zette.
Duidelijke en overzichtelijke website
Overzichtelijke informatie en goede bonus.
Overzichtelijke informatie en - als alles goed gaat - goede bonussen aan het eind van het contractjaar.
gebruiksvriendelijk
Alles gaat eenvoudig en helder.
Gaslicht.com en word al zeker meer dan 10 jaar naar volle tevredenheid gedaan.
Top simpel
Top simpel en eenvoudig om zo over te stappen.
Een hele goede website om te kijken waar je het goedkoopst uit bent.
heb al vaker met gaslicht.com gewekt.
heb al vaker met gaslicht.com gewekt.
is makkelijk en overzichtelijk
eerste keer
eerste keer via Gaslicht.com en prima bevallen
Prima, duidelijke site!
Eenvoudig in te vullen uitgangspunten. Overzichtelijke vergelijking. Duidelijk scherm om gegevens voor overstap in te vullen. Tenslotte: goede aanbieding voor overstap.
Super gebruiks vriendelijk en snel
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.