GardinHuset Anmeldelser

4,5

Rigtig fin service, dejlige oplysninger om gardiner som vi kunne bruge. I holdt hvad I lovede og vi fik hvad vi ønskede (fremvisning 10/6 2026 og montering 2/10 2026).

Jeg har bestilt og fået leveret de smukkeste gardiner og persienner til vores nyrenoverede hjem, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Alt, hvad vi har fået monteret, passer 100 % og er blevet p... Vis mer

Vi fik overhovedet ikke leveret et gardin som levede op til vores forventning. Vi havde bestilt et gardin som det gamle, men fik et andet. Det blafre og dermed larmer når vinduet er åbent. Vi spurg... Vis mer

God samtale med medarbejderen Annie omkring hvad vi gerne ville have lavet. Hun viste os billeder af forskellige gardiner og typer. 👍 Da vi havde fundet ud af det kom de mange smukke farver fre... Vis mer

1. Gardinbutikk

Hos GardinHuset finder du et af Danmarks største udvalg af gardiner samt indvendig og udvendig solafskærmning. Vi har showroom i Odense, Viborg, Svendborg og Køge, hvor du kan opleve materialer, farver og løsninger på tæt hold. Vores faguddannede gardinkonsulenter er kendt for deres kreativitet, erfaring og sans for boligindretning. De rådgiver dig både i showroom og ved et gratis besøg i dit hjem, hvor de hjælper med at finde den løsning, der passer bedst til rummets lysindfald, funktion og stil. Vi følger løbende trends inden for boligindretning, så du altid kan få inspiration til moderne og tidssvarende løsninger. I vores showroom kan du også opleve og afprøve motorstyring af gardiner og solafskærmning, både indvendigt og udvendigt, så du får en god fornemmelse af mulighederne i praksis. GardinHuset har egen systue, hvor vi syr mange af vores gardiner efter mål. Det giver os stor fleksibilitet, høj kvalitet og mulighed for hurtig levering, så du kan få glæde af dine nye gardiner uden unødig ventetid. Vi arbejder samtidig med fokus på bæredygtighed og kvalitet i materialerne. Mange af vores tekstiler er certificeret efter OEKO-TEX Standard 100, hvilket betyder, at de er testet for skadelige stoffer, til gavn for både dig, dit hjem og miljøet. GardinHuset blev grundlagt i Odense i 1960 og drives i dag af 2. generation. Den mangeårige erfaring er din garanti for personlig rådgivning, godt håndværk og løsninger, du kan have glæde af i mange år, uanset om det er til hus, lejlighed, sommerhus eller virksomhed.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Alle anmeldelser

17 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Super

God vejledning både i butik og i forbindelse med montering

15. mars 2023

Bedre sent end aldrig og 5 stjerner :-)

Bedre sent end aldrig. Vi har fået installeret Luxaflex gardiner i vores nye hus. Der har været lidt bump på vejen, men de er alle løst. :-) Vi kan kun sige, at vi har været meget tilfredse med den service som Gardinhuset i Odense har ydet under hele forløbet. Og vi er rigtig glade for resultatet.

4. november 2022

Viborg

Poul-Erik fra Viborg giver service med service på. Knagme dygtig!!
Lækre produkter og hurtig installation 👍🏻

25. juni 2022
Logoen til GardinHuset

Svar fra GardinHuset

Kære Henrik,
Mange tak for din rosende ord og anbefaling. Vi giver disse ord videre til Poul-Erik fra vores afdeling i Viborg.
Bedste hilsner,
Diana fra GardinHuset

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, hurtig service og rigtig flotte gardiner, lige præcis som vi ville have dem!
Og også til en fin pris, som var til at betale.
Eneste minus var at der var et forkert beslag med til det ene rullegardin og grundet helligdage måtte vi vente 5 dage på at det kunne monteres i vores soveværelse, ellers fuldt tilfreds

7. juni 2022
Logoen til GardinHuset

Svar fra GardinHuset

Kære Christina,
Tusind tak for din anmeldelse og anbefaling. Det betyder rigtig meget for os, at vi kunne hjælpe trods forkerte beslag. Vi håber, at dine gardiner vil give dig glæde og komfort i hverdagen.
De bedste hilsner,
Diana fra GardinHuset