Rigtig fin service, dejlige oplysninger om gardiner som vi kunne bruge. I holdt hvad I lovede og vi fik hvad vi ønskede (fremvisning 10/6 2026 og montering 2/10 2026).
Se hva andre synes
Jeg har bestilt og fået leveret de smukkeste gardiner og persienner til vores nyrenoverede hjem, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Alt, hvad vi har fået monteret, passer 100 % og er blevet p... Vis mer
Selskapet har svart
Vi fik overhovedet ikke leveret et gardin som levede op til vores forventning. Vi havde bestilt et gardin som det gamle, men fik et andet. Det blafre og dermed larmer når vinduet er åbent. Vi spurg... Vis mer
Selskapet har svart
God samtale med medarbejderen Annie omkring hvad vi gerne ville have lavet. Hun viste os billeder af forskellige gardiner og typer. 👍 Da vi havde fundet ud af det kom de mange smukke farver fre... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Hos GardinHuset finder du et af Danmarks største udvalg af gardiner samt indvendig og udvendig solafskærmning. Vi har showroom i Odense, Viborg, Svendborg og Køge, hvor du kan opleve materialer, farver og løsninger på tæt hold. Vores faguddannede gardinkonsulenter er kendt for deres kreativitet, erfaring og sans for boligindretning. De rådgiver dig både i showroom og ved et gratis besøg i dit hjem, hvor de hjælper med at finde den løsning, der passer bedst til rummets lysindfald, funktion og stil. Vi følger løbende trends inden for boligindretning, så du altid kan få inspiration til moderne og tidssvarende løsninger. I vores showroom kan du også opleve og afprøve motorstyring af gardiner og solafskærmning, både indvendigt og udvendigt, så du får en god fornemmelse af mulighederne i praksis. GardinHuset har egen systue, hvor vi syr mange af vores gardiner efter mål. Det giver os stor fleksibilitet, høj kvalitet og mulighed for hurtig levering, så du kan få glæde af dine nye gardiner uden unødig ventetid. Vi arbejder samtidig med fokus på bæredygtighed og kvalitet i materialerne. Mange af vores tekstiler er certificeret efter OEKO-TEX Standard 100, hvilket betyder, at de er testet for skadelige stoffer, til gavn for både dig, dit hjem og miljøet. GardinHuset blev grundlagt i Odense i 1960 og drives i dag af 2. generation. Den mangeårige erfaring er din garanti for personlig rådgivning, godt håndværk og løsninger, du kan have glæde af i mange år, uanset om det er til hus, lejlighed, sommerhus eller virksomhed.
Kontaktopplysninger
Bondovej 6, 5250, Odense SV, Danmark
- kundeservice@gardinhuset.dk
- gardinhuset.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Jeg har haft en virkelig positiv…
Jeg har haft en virkelig positiv oplevelse hos Gardinhuset på Bondovej. Fra start til slut har hele processen været præget af fleksibilitet og god kommunikation. Personalet i butikken er både venligt og professionelt, og de tog sig tid til at lytte til mine ønsker og behov. Deres showroom er fyldt med inspiration, og de kom med kompetente anbefalinger uden at være påtrængende.
Monteringen var præcis og punktlig, og hele forløbet var stressfrit. Jeg kan kun anbefale Gardinhuset til alle, der søger kvalitetsgardiner og en førsteklasses service.

Svar fra GardinHuset
Kyndig vejledning og flot showroom
Vi er så glade for den vejledning, vi har fået hos GardinHuset i Odense. Vi er efter kyndig vejledning endt ud med gardiner fra Luxaflex, der passer perfekt til huset årstal og stil 🤩 Kvaliteterne på begge gardiner er så smukke, især når solen skinner ind og man rigtig kan se strukturen - det holder de skarpe stråler ude, men lyset inde bliver - tusinde tak - det kunne vi ikke have gjort uden din vejledning, Annemette. Vil anbefale alle at besøge deres showroom, det er fyldt med inspiration.

Svar fra GardinHuset
Jeg havde en rigtigt dårlig oplevelse…
Jeg havde en rigtigt dårlig oplevelse med Gardinhuset i Roskilde. Vi skulle have skiftet nogle elektriske foldegardiner i vores ovenlysvinduer. Jeg havde personligt snakket med personen i butikken og forklaret, at vinduerne sad 4 meter oppe og derfor var svære at komme til. Det var ikke noget problem sagde han. Vi aftalte en dag til opmåling, en uge efter, hvor min mand blev hjemme fra arbejde. Samme dag som aftalen ringede sælgeren og aflyste og sagde, at han ikke havde en lang stige. Han sagde, at vi skulle købe en lang stige, hvis vi villle have skiftet gardinerne. Jeg synes, at det er virkelig dårlig stil, at lade os vente hjemme fra arbejde - jeg havde jo personligt forklaret, hvordan vinduerne sad i vores hus, da vi lavede aftalen :-(

Dejlig vejledning
Det var en rigtig god oplevelse , da jeg havde besøg af Anne, både første gang og da hun monterede gardinet. Det er også dejligt og blive ringet op, for at høre om jeg var tilfreds. De telefonsamtaler jeg har haft, har også været meget positive. Mvh Anna Vesterhavnen 🥰👍

Svar fra GardinHuset
Meget fin markise som fungerer rigtig godt
Meget fin markise som fungerer rigtig godt. Den svarer helt til vores forventninger Kompetent konsulent og dygtige og ordentlige montører Nu har vi haft glæde af den i en uge med sol. Håber der bliver mange flere uger i sommer. Et kvalitetsprodukt som hører til i den dyre ende men hellere ofre lidt mere og få det som man vil. Den pynter hele gårdhaven

Foldedør med insektnet
De har en fin udstilling i butikken, og personalet er meget venligt, hjælpsomt og venligt, så man får lige det, man ønsker.

Professionel service
Overholdt aftale om opmåling og kom med gode forslag om hvad der passede ind i rummet. Gardinerne blev hængt op, og det gik virkeligt hurtigt. Virkelig flot. Toppræstation. OG det skete endda et par dage før en aftalt.
Tilbuddet holdt, og den endelig pris blev som aftalt.
Vi bruger gerne Gardinhuset igen.

Svar fra GardinHuset
En dygtig medarbejder til introduktion…
En dygtig medarbejder til introduktion af gardinerne, og en meget fin vejledning.

Svar fra GardinHuset
Altid er godt sted at handle
Har lige modtaget et badeforhæng. Som jeg bestilte at de skulle sy. Det passede perfekt og ser bare godt ud. Vi har været kunde hos dem siden 1981. Og vi har fået meget syet. Vi har altid været meget tilfreds. Så vi kan varmt anbefale at handle hos dem.

Svar fra GardinHuset
Sød og professionel behandling og et…
Sød og professionel behandling og et fint resultat

Svar fra GardinHuset
De kom og målte op og da gardiner og…
De kom og målte op og da gardiner og persianer kom sætte de det hele op og rettet alt til og hvis jeg havde noget sku jeg bare ringe men jeg meget glad for alt og folk siger at det ser meget godt ud
Så 5 store ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra mig

Venlig og hjælpsom personale i butikken
Venlig og hjælpsom personale i butikken
hurtig og kompetent personale som kom ud og tog mål af mine vinduer og gav gode råd uden at være påtrængende og de havde sans for at se hvilke gardin der passede til min stue.
Ingen ekstra regning Tilbudsprisen passede.
Jeg er meget glad for mine gardiner og de råd de gav mig
Jeg kan anbefale denne forretning til alle

Svar fra GardinHuset
Venligt og nærværende personale og super god service hele vejen, fra første besøg i forretningen til hjemmebesøg med rådgivning og opmåling samt ophængning af foldegardiner til sidst. Jeg kan varmt anbefale GardinHuset.

Svar fra GardinHuset
Rigtig god betjening og godt produkt.
Da vi kom i forretningen var der stor opmærksom på betjening af hver enkelt kunde på trods af travlhed. Derefter god oplevelse af opmåling og senere opsætning af rullegardin. Det virker perfekt. Positivt med senere telefonisk opfølgning på, om vi var tilfredse.

Svar fra GardinHuset
Super sød og kompetent opmåler
Super sød og kompetent opmåler, der også var rigtig god til at vejlede.
Efterfølgende levering og opsætning blev gjort helt professionelt og alt afprøvet. Sikrede sig at vi selv kunne betjene.
Vi er så glade for vores valg af både leverandør og af de valgte gardiner.

Professionelt arbejde
Medarbejderne, jeg har været i kontakt med, er alle kompetente og har en professionel indstilling til opgaven. Det gælder hele processen fra valg af gardintype, farver, montering og opfølgning. Jeg kan kun anbefale firmaet.

Svar fra GardinHuset
God behandling og hjælp til at vælge det rigtige produkt
Har fået en god behandling og ikke mindst god hjælp til valg af de rigtige gardiner.
Perfekt leverance og montering efterfølgende

Svar fra GardinHuset
Super professionelle og et fantastisk…
Super professionelle og et fantastisk resultat.

Dårlig service
I butikken i Svendborg købte jeg fredag middag 2 x duge til en pris på 1568kr, duge som jeg 3 timer senere ville returnere da fruen havde købt duge i Botex. Dog kan jeg ikke få mine penge tilbage - en oplysning som jeg IKKE var bekendt med på købstidspunktet og da jeg var inde for at bytte måtte sande står på et skilt ved kassen - men som er gemt bag diverse små kurve og tapedispensere.
Jeg synes ganske enkelt det er bondefangeri af værste skuffe ikke at have transparensen, jeg købte som udgangspunkt ikke for at returnere men når nu det var udfaldet havde jeg regnet med det kunne lade sig gøre.
Det giver mig desværre ikke lyst til at støtte op om denne lokale butik - og samtidig virker det på mig som en virksomhed med en mindre sund økonomi når man ikke tilbagebetaler.
Det er første gang i lang tid - men absolut sidste gang vi sætter vores ben i butikken. Den dårlige service - ja, den kommer i at ekspedienten ikke påpeger det skilt eller de afvigelser de har fra ‘normale’ købsbetingelser.

Svar fra GardinHuset
Et fantastisk sted at handle ...
Jeg ville have rullegardiner til min nye lejlighed som gav udtryk for min smag og personlighed og jeg gad ikke bøvle med opmålning/opsætning. Det skulle være perfekt.
Hos Gardinhuset blev jeg helt blæst bagover af det store udvalg og den venlighed og service jeg blev mødt med.
I dag har jeg de fedeste og unikke rullegardiner og det var bestemt værd at betale lidt ekstra for.

Svar fra GardinHuset
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.