Een poortanker vonkt en wat ze niet allemaal uit de kast halen om een niet deugdelijk product van 2,19 niet te hoeven vervangen. vraag mij af hoe dat moet als het apparaat issues heeft.

Carton trop léger ! Plusieurs Contenant d' isolateurs cassés. Carton écrasé , déchiré , pas de Marchandises Manquantes . Certains prix sont trop élevés en rapport à la concurrence , sommes oblig... Vis mer

Spullen werken prima en voelen degelijk aan. Installatie is eenvoudig. Ik had wat hulp nodig bij het samenstellen van het geheel en werd direct doorverbonden met een vertegenwoordiger die mij prim... Vis mer

Gallagher BA20. One of the cheapest ...with cheap materials and nasty crude design to match. Not impress by corporate standard. NB DOES NOT COME WITH BATTERY CONNECTION LEAD.!! That's an extra... Vis mer

1. Gjør-det-selv-butikk

Gallagher is wereldwijd het grootste kwaliteitsmerk in elektrische afrasteringen en biedt een eersteklas product met een goede prijs-kwaliteit verhouding en een eersteklas service. De producten van Gallagher worden vanuit een agrarische visie ontwikkeld en getest door gebruikers. Innovatie door en voor de uiteindelijke gebruiker van het product. Ons doel is om u in de toekomst nog betere producten te bieden waardoor uw afrastering de verwachting overtreft.

2,6

Under middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

min puntje

Alles is vlot verlopen maar toch is er een min puntje namelijk:
je ziet dat je goederen verzonden zijn maar je kan niet zien of ze al bij de dealer zijn.
Mvg

26. januar 2022

Schrikdraadapparaat S12 werkt 3 dagen…

Schrikdraadapparaat S12 werkt 3 dagen en daarna is de batterij leeg. Opladen via het zonnepaneel werkt NIET. Als je Gallagher hierover contacteert dan wordt er geen oplossing geboden. In tegendeel, je krijgt dan op je boterham dat je het apparaat waarschijnlijk niet goed hebt geïnstalleerd.
Je kan het apparaat laten analyseren om te kijken of er iets mis is maar daar moet je voor betalen. Er wordt niet gesproken over herstellen of vervangen van het apparaat. Nergens in hun informatie wordt er vermeld dat het apparaat maar enkele dagen werkt, wel integendeel, er wordt de indruk gegeven dat de batterij door het zonnepaneel wordt opgeladen en zo onbeperkt kan worden gebruikt. NIET DUS....

18. januar 2022
Logoen til Gallagher.eu

Svar fra Gallagher.eu

Beste meneer Meynen,

Wat vervelend te lezen dat u niet tevreden bent over het apparaat en de service van Gallagher.
Ons Customer Service team kijkt altijd met de klant mee naar de installatie omdat we graag zo snel mogelijk tot een oplossing komen voor de klant.
Het terugsturen van een apparaat kost tijd, en in 9 van de 10 gevallen ligt het probleem niet bij het apparaat
Vandaar ook dat er geïnformeerd is naar de manier van installeren.
Nadat u aangaf dat u geen meter heeft om de afrastering te controleren, is er aangegeven dat u het apparaat terug kan brengen naar de dealer en dat zij het dan voor u naar Gallagher terugsturen.
Zoals is aangegeven in de mailcommunicatie tussen u en de Customer Service is er gesproken over een oplossing mocht het apparaat defect zijn:
“Mocht er iets mis zijn met het apparaat, dan zullen we uiteraard het apparaat repareren of vervangen”

De S12 heeft nieuwe technologie die het apparaat in staat stelt om in 4 uur tijd de batterij volledig op te laden.
Mocht echter het apparaat niet werken, dan staat het u nog steeds vrij om het apparaat voor onderzoek aan te bieden bij de dealer waar u het apparaat heeft gekocht.
Nogmaals, mocht er iets mis zijn met het apparaat dan zullen wij het apparaat kosteloos vervangen of repareren.

Met vriendelijke groet,
Customer Service Gallagher Europe

prima service..korrekte…

prima service..korrekte behandeling...en juiste levering van hetgeen besteld is
miste enkel afstandshouders, in het keuzepakket, voor elektrische stroomdraad
die passen in de gaten van dikkere betonnen weidepalen.

Toch is er een groot assortiment met degelijk materiaal .

24. november 2021

schrikdraadapparaat gallagher B40 solar

Heb op de site gekeken voor een schrikdraadapparaat met solar Uiteindelijk de B40 solar uitgekozen. In de tekst (die ondertussen na mijn telefonisch contact met gallagher Nederland is aangepast) stond dat er een extra gratis accu bij was. Toen ik het apparaat ophaalde bij de dealer zat er 1 accu bij. Ik ging ervanuit dat er een extra accu bij zou zijn omdat dit zo vermeld was op de site. Via de dealer (Welkoop) naar Gallagher gebeld,hier werd vermeld dat dit de extra accu was en dat het apparaat van 259 euro zonder accu werd geleverd. Waarop ik aangaf dat dit zo niet vermeld stond op de site Uiteindelijk nog een erg klantonvriendelijke mail gehad Tekst is ondertussen aangepast na mijn telefoontje, Uiteindelijk heeft Welkoop zonder dat ze verplicht waren een extra accu gegeven. Van Gallagher alleen een lullige klantonvriendelijke mail gehad. Ging met niet om het geld maar de manier waarop het gegaan is uiterst klantonvriendelijk. Voor mij geen Gallagher meer

20. november 2019

Goede kwaliteit

Ik heb een schrikdraadapparaat gekocht van Gallagher via de website, deze kon ik de volgende dag ophalen bij een dealer bij mij in de buurt. De service die aan de telefoon verleend werd was goed, ze hebben mij voor mijn situatie geadviseerd om een bepaald schrikdraadapparaat aan te schaffen, en daar ben ik tevreden over!

9. desember 2016