Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Julie med de magiske hænder ✨ Julie har hjulpet mig igennem mangt og meget igennem de seneste 10 år! En svær skilsmisse, spilleskader (jeg er musiker), under og post mine graviditeter, babytjek af... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Julies tilgang til smertebehandling er enestående. Jeg har aldrig oplevet en fys, der så hurtigt finder årsagen til en skavank eller smerte og på bare en time får kroppen på ret køl igen. Skavank... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Fysioterapiklinikk
  2. Kraniosakralterapi
  3. Fysioterapeut
  4. Refleksolog

Skrevet av virksomheten

Fysioterapi til både store og små siden 1997. Babytjekket siden 2002. Mærk at god tid, viden og præcise hænder gør en forskel. Specialister inden for behandling af babyer, bidfunktion, hovedpine, arvæv, sportsskader, svimmelhed og dig med følger efter hjernerystelse. Sygeforsikringen "danmark" og flere andre private sundhedsforsikringer yder tilskud til fysioterapi og zoneterapi. Vi har ikke ydernummer, og derfor får du ikke tilskud fra den offentlige sygesikring, når du vælger at blive behandlet hos os.

Kontaktopplysninger

4,7

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Faglighed og nærvær i verdensklasse

Min famile og jeg har de sidste mange år brugt Julie når der har opstået skader som ikke lige forsvandt natten over. Igen og igen har Julie knækket koden til hvorfor smerterne i nakken, lysken, skulderen, ryggen ikke gik væk med almindelige fys øvelser eller en klassisk ipren kur. Julie formår at se kroppen som en helhed, og med sine kloge hænder, kan man med det samme mærke en forskel i kroppen når man rejser sig fra briksen.
Julie har behandlet og kureret vores 2 drenges smerter adskillige gange, det er en fornøjelse at være vidne til. Kæmpe anbefaling af Julie og hendes klinik herfra.
Kunne man give en 6 stjerne havde hun fået den.

6. november 2024

Svar fra fys:jo + Babytjekket

Wauw!! 1000 tak for de umådeligt flotte ord, Henrik - og tak for jeres families tillid igennem mange år ♥️

Dygtige, videnstunge og sympatiske

Jeg har gået på klinikken af forskellige årsager gennem 15+ år, hos flere af deres behandlere, afhængigt af min udfordring. Både ved tidligere sportsskader og ved min hovedpine og migræne, der har de hjulpet, været SÅ kompetente, behagelige, videnstunge og sympatiske. Derfor vender jeg altid tilbage hertil, hvis jeg har smerter, som jeg er nødt til at få rettet på.
Og så har de et personligt engagement, som gør det virkelig trygt og dejligt at komme der!

21. juni 2024

Svar fra fys:jo + Babytjekket

1000 TAK for din tillid og den umådeligt flotte anmeldelse, Karina!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det er topmålet af faglighed

Det er topmålet af faglighed, hvis du lander her. Ingen andre fysioterapeuter kunne det, de kan, da først jeg kom i deres hænder.

2. juli 2024

Svar fra fys:jo + Babytjekket

TAK bliver på en måde et lidt fattigt ord oven på de roser, Maja! Men: Wauw og TAK <3

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har haft en fantastisk oplevelse…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Kamilla fra fys:jo. Vi havde problemer med, at vores søn gik i flitsbue, særligt under amning, og at han ikke brød sig om at ligge på maven.

Efter kun en enkelt behandling hos Kamilla, har vi oplevet kæmpe fremskridt. Vi fik forskellige øvelser med hjem, samt en snak om hvordan vi i vores hverdag kunne justere på småting som kunne gavne vores søn.

Jeg følte mig i meget trygge hænder hos Kamilla. Hun tilrettelagde hele behandlingen efter vores barns behov, så der blev holdt pause, når det blev for meget for ham, eller når han skulle have mad, havde brug for en lille lur eller skulle skiftes.

Kamilla var virkelig professionel og hjertevarm på samme tid og vi er meget glade for hendes hjælp og vil uden at blinke anbefale hende til andre :)

29. mai 2024

Svar fra fys:jo + Babytjekket

Sikken en flot anmeldelse! 1000 TAK for de fine ord om Kamilla.

Yderst kompetent behandling

Jeg får altid yderst kompetent behandling på klinikken, både zoneterapi og kraniosakralterapi.

10. juli 2024

Svar fra fys:jo + Babytjekket

1000 TAK for den flotte anmeldelse, Malene!

Verdensklasse behandling

Verdensklasse er det første ord, der falder mig ind, når jeg skal beskrive min erfaring med Julie og Tina. Efter et fald som barn har jeg hele mit liv døjet med en dårlig nakke og har i mange år prøvet mangt og meget, der ikke har hjulpet. Først da Julie begyndte at behandle mig, oplevede jeg resultater. Både Julie og Tina er super dygtige og professionelle. Jeg føler mig altid 100% tryg, og får ud over selve behandlingen masser af gode tips. Helt enkelt har de gjort en kæmpe positiv forskel i mit liv og jeg er dem dybt taknemmelige.

7. juni 2024

Svar fra fys:jo + Babytjekket

Det er da lige til at blive virkelig stolt af ;) Tusind tak, Pernille!

Julie med de magiske hænder ✨

Julie med de magiske hænder ✨
Julie har hjulpet mig igennem mangt og meget igennem de seneste 10 år!
En svær skilsmisse, spilleskader (jeg er musiker), under og post mine graviditeter, babytjek af begge mine drenge og pt hjælper hun min yngste der kæmper med hårdnakket forstoppelse. Jeg føler mig altid lettere, friere og mere i balance når jeg har været i hendes kyndige hænder. Det er store ord, men ikke desto mindre er det min oprigtige oplevelse. Mine varmeste anbefalinger❤️

16. mai 2024

Svar fra fys:jo + Babytjekket

1000 TAK for de flotte ord, Isabella! Vi gør os mægtig umage hver dag - altid med ønsket om at kunne gøre en forskel for vores medmennesker. Derfor er det også så dejligt med varme anbefalinger som din.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det er så fedt at være smertefri!!

Skavanker har jeg ellers en del af efter 50 år som aktiv håndboldspiller. Jeg måtte desværre stoppe i år pga svær hjernerystelse - men Julie har fjernet hovedpine og svimmelhed efter få behandlinger.

Og … man går altid derfra med et smil på læben, fordi hele klinikken emmer af god energi .-)

Svar fra fys:jo + Babytjekket

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Peter!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg er fast kunde i klinikken og har…

Jeg er fast kunde i klinikken og har altid fået en yderst kompetent behandling af min yndlings fysioterapeut Julie. Uanset om jeg havde bøvl med nakken efter trafikuheld, knæet drillede eller andet, så er jeg altid blevet hjulpet af de magiske hænder.
Begge mine børn har også fået hjælp og alle, jeg har anbefalet at få behandlinger, er topglade og tilfredse.
Kæmpe og varm anbefaling herfra!

22. mai 2024

Svar fra fys:jo + Babytjekket

Tusind tak for anbefalingen, Nina! Så dejligt at læse, at du og dine er glade og tilfredse med vores håndværk.

Kun fantastiske oplevelser

Jeg går ugentligt hos Julie, og jeg har altid forladt klinikken med en god følelse i kroppen og hovedet. Det er et enormt trygt og behageligt rum, hvor man kan få hjælp til, hvad man skal have hjælp til, og samtidig kan man få slappet helt af. Jeg giver altid min varmeste anbefaling til dette skønne sted!

15. mai 2024

Svar fra fys:jo + Babytjekket

1000 TAK for din tillid og de fine ord, Signe!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Julie får min største respekt og…

Julie får min største respekt og anbefaling.
SÅ dygtig, professionel og omsorgsfuld.
Man er i de bedste hænder hos Julie og Fys:Jo

Svar fra fys:jo + Babytjekket

Hvor er det bare dejligt med så flot en anbefaling, Dorte! Tusind TAK.

Hjertevarm

Julie er et hjertevarmt, kompetent menneske, som jeg kun kan give mine allervarmeste anbefalinger!

Svar fra fys:jo + Babytjekket

1000 tak for anbefalingen, Maria! Den er vi mægtig glade for.

Høj faglighed

Høj faglighed, effektiv behandling, imødekommende stemning. ALTID!

Svar fra fys:jo + Babytjekket

Mange tak for de flotte ord, Dorte!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Den bedste og mest kompetente klinik

Som kampsportsudøver og tidligere professionel træklatre er jeg kommet på klinikken i mange år, med alverdens muskelspændinger og skader. Jeg har altid modtaget top professionel behandler og fået fantastik hjælp til genoptræning, planer og opfølgende behandling. Jeg kan på det varmeste anbefale Fys:jo og deres professionelle behandlere.

23. mai 2023

Mange tak for den flotte anmeldelse, Mikkel 🌟

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super kompetent og tryg behandling hos fys:jo

Jeg har modtaget super god og kompetent behandling hos fys:jo, hvor jeg er blevet behandlet for skæv hofte samt smerter i ryg og nakke. Jeg vil på det varmeste anbefale fys:jo der til alle tider har tilbudt mig en høj faglighed i trygge hænder og rolige rammer.

2. mai 2024

Svar fra fys:jo + Babytjekket

TAK for anmeldelsen og de fine ord, Line!

Varm anbefaling!

Både min datter og jeg har været hos Fysjo - min datter fik den fineste kraniosakrale behandling af Julie, blid og nænsom og alligevel meget effektiv. Jeg selv har fået arvævsbehandling hos Hilde, der beviste, at selv gamle ar har godt af at blive masseret og “filtret ud”. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til Fysjo - og jeg har flere gange henvist forældre med små ulykkelige børn til Julie 😃

1. desember 2023

Kæmpestor TAK, Line! Både for tilliden, stjernerne og de mange henvisninger ☀️

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De er top kvalificerede til deres…

De er top kvalificerede til deres arbejde. De kan hjælpe med fysiske problemer som andre har givet op på. Har ikke fundet nogen sidenhen som kan matche deres niveau. Der er en rar, professionel tilgang til tingene og højt til loftet. Varmeste anbefaling!

11. januar 2024

1000 tak, Paula!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg kan på det stærkeste anbefale…

Jeg kan på det stærkeste anbefale behandling hos Julie.
Julie er professionel, venlig, vedkommende og faglig.
Jeg kom med smerter i haleben og lænd og er nu fuldstændig smertefri.

18. januar 2024

Hvor er det dog herligt at høre, Morten! 1000 tak for stjernerne 🌟

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv