Se hva andre synes
Maj er den sejeste amme-Ninja - hun træder ind i hjemmet med den største varme, forståelse, tid, viden og oprigtig interesse. En skøn personlighed der brænder for sit fag. Hun rummede vores histo... Vis mer
We cannot recommend Maj enough to all families. Besides her deep technical knowledge and those small little tricks that you would never know on your own, Maj accompanied us through sad and happy tea... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
Horsensvej 19, 3000, Helsingør, Danmark
- Hej@ammebasen.dk
- ammebasen.dk
Kæmpe anbefaling af Maj
Maj er helt fantastisk. Vi var så glade for at have hende på besøg og hendes hjælp var meget værdifuld. Vil helt sikkert anbefale Maj. :-)
Kæmpe anbefaling!
Kan kun anbefale Maj! Hun har en fantastisk energi og humør, samtidig med at hun kommer en dejlig ro og tro på at ens ammeproblemer kan blive løst. Jeg har følt mig super tryg i Majs hænder pga. hendes person, men også fordi hun kommer hele vejen rundt og ser på både mor, baby og omgivelser.
Jeg er ikke i tvivl om at hun sikrede, at mit første ammeforløb med tvillinger blev langt og lykkeligt! Derfor var jeg også sikker på at hun skulle forbi os igen ved tredje barn, hvor hun på 0,5 hjalp mig til en smertefri amning.
Kun ros og kæmpe anbefaling fra os! 😍
Rummelig, empatisk og forstående
Det er svært at skrive en anmeldelse, som kan rumme og favne alt det, som Maj har hjulpet og gjort for os som familie. Hun er så empatisk, dygtig til sit fag og griber en i den måske sværeste tid i livet. Hun forklarer tingene på en meget forståelig måde, og hun har et kæmpe repertoire med forslag og løsninger til ammeudfordringer. Hun er tålmodig og altid på din side, når der skal tages beslutninger om a, b eller c. Jeg kan kun anbefale et forløb med Maj. Det er alle pengene værd og så godt givet ud, hvis man vil være på forkant med og forberedt på amning.
Maj får vores varmeste anbefalinger
Maj er yderst kompetent og professionel og har en varm og rolig person. Efter et første amme forløb med sår og vabler søgte jeg Majs hjælp, og hun gav os gode teknikker, så jeg undgik sår og vabler på, og ømheden stoppede efter en uges tid. Majs hjælp var uvurderlig. Maj får vores varmeste anbefalinger.
Rigtig god vejledning
Rigtig god vejledning! Maj er virkelig dygtig til at få en til at føle sig tryg og tilpas mens man får kyndig vejledning. Hun er meget professionel og dygtig, samtidig med at hun kommer med en varme og venlighed. Vores ammeforløb er blevet meget bedre efter hendes justeringer. Varm anbefaling!
Maj får min varmeste anbefaling
Maj får min varmeste anbefaling. Hun er omsorgsfuld og vigtigst af alt: mega kompetent. Jeg er meget glad for, at jeg valgte at få hende hjem til os.
Maj redder dagen endnu en gang!
Det er nu anden gang, jeg har haft besøg af Maj, sidst var med mit store barn i 2022, og jeg er SÅ glad for, jeg kontaktede hende igen. Maj bekræftede mig i og anerkendte min mavefornemmelse, at min søn sandsynligvis havde kort læbe- og tungebånd, og han lavede kliklyde, selvom både SP og en anden ammevejleder havde afvist det. Hun hjalp mig med at korrigere hans teknik og anbefalede mig nogle ØNH læger, hvis jeg ønskede at få undersøgt hans mund. Min søn har i dag fået klippet sit tunge- og læbebånd, og jeg kan allerede mærke forskel. Med Majs teknikvejledning og lægens klip ser jeg nu frem til et ammeforløb uden betændelse, svamp og ømme bryster.
Kæmpe anbefaling at booke Maj
Kæmpe anbefaling at booke Maj, hvis amningen driller. Hun spottede med det samme at min baby havde stramt tungebånd selvom alle andre havde sagt det var fint.
Hun er virkelig dygtig til at hjælpe med amningen og så er hun også bare mega sød og nem at snakke med.
Det var et stort ønske at amme barn nr to og jeg er bare så glad for at det lykkedes med Majs hjælp.
Maj var meget lyttende og forstående…
Maj var meget lyttende og forstående omkring de problematikker vi ønskede hjælp til. Vi fik nogle konkrete råd/teknik til hvordan vi kunne hjælpe vores datter med at få mindre luft ind under amningen.
Alle kommende og nybagte mødre fortjener Maj
Vi har tryghedspakken for anden gang hos Maj, som jeg kun kan anbefale.
Ved vores første søn gav hun os klarhed over hans store mundmotoriske udfordringer. Alle forgående sundhedsfaglige personer havde enten sagt alt var fint hos ham, nogle skød endda hans store vægttab efter fødslen direkte på mig grundet høj BMI og stort blodtab under fødslen. Da han var 5 uger gammel kunne jeg ikke længere være i kampen for amning ved siden af pumpning og supplering og tog valget om flaske, og der var det fantastisk at have Maj ved min side til at give den første flaske og snakke forløbet og min beslutning igennem.
Så da jeg ventede anden gang købte vi straks tryghedspakken igen, det var skønt at få Majs fantastiske humør inden for døren igen og klæde mig på til forsøget på at amme søn nummer 2. Vi har i dag netop haft Maj ude på andet besøg efter fødslen, hvor hun fik givet mig så meget ro i maven og ros til sønnike samt gentagende påmindelser om at ringe hvis jeg får de mindste bekymringer inden næste besøg.
Alle kommende og nybagte mødre fortjener Maj til hep, støtte og ro ❤️
Maj er intet mindre end fantastisk
Maj er intet mindre end fantastisk. Hun greb mig på et utroligt sårbart tidspunkt, hvor min amning var gået i hårdknude og jeg til min store fortrydelse havde valgt at kaste håndklædet i ringen. Maj støttede og vejledte mig i at få genetableret min amning, hun sad klar på telefonen 24/7 med hep og hun troede på mig da jeg ikke selv gjorde. Havde det ikke været for Maj, var jeg aldrig lykkedes.
At hun investerede sig i mit forløb på den måde hun gjorde, havde jeg ikke regnet med eller turde håbe på at en ammevejleder ville gøre. Hun har mine varmeste anbefalinger. ❤️
Fantastisk forløb med den dygtigste Maj!
Jeg havde booket tryghedspakken på bagkant med mit 2. barn. Jeg kendte Maj allerede tilbage for nogle år siden, da hun også hjalp mig med mit komplicerede ammeforløb med mit 1. barn. Maj er utrolig dygtig, lyttende og hjertevarm. Hun træder ind i folks hjem med en oprigtig åbenhed og nysgerrighed omkring ens forløb og ens baby, og er enormt dygtig, til at give en håndgribelige værktøjer ift. sutteteknikker, ammestillinger m.v.
Maj - tak fordi du har troet på mig hele vejen, når andre fagfolk sagde, at jeg nok ikke kom til at fuldamme særlig længe pga. “min søns sutteteknik”. Min søn er i dag 4,5 måned, og jeg fuldammer og han stortrives.
KÆMPE tak sødeste Maj ❤️
Kæmpe anbefaling
At få Maj ud til at hjælpe med amningen er uden tvivl alle pengene værd. Maj er lyttende, forstående og professionel. I løbet af kort tid, så havde hun hjælpen og vejledningen, jeg havde manglet. Allerede få gange efter jeg havde brugt teknikken fra Maj, kunne jeg mærke en kæmpe forskel både på hvordan min nyfødte fik ammede længere og havde det bedre under amningerne.
Maj er virkelig engageret og…
Maj er virkelig engageret og imødekommende og vejleder så godt i amning og hvordan man må små justeringer kan få den til at fungere godt.
Kæmpe anbefaling
Vi havde Maj ude til en ammevejledning da jeg gerne ville have hjælp til at komme af med ammebrikker. Hun hjalp os til at få bedre styr på teknikken og gav nogle rigtig gode fif så vi selv kunne øve videre. Vi har ikke brugt ammebrikkerne siden, så det er helt fantastisk. Kæmpe anbefaling herfra❤️
Jeg kan 100% anbefale Ammebasen
Maj har været vidunderlig til at hjælpe os med at forbedre ammeteknikker og at svare på alle små og store spørgsmål. Maj har en dejlig og rar personlighed, og man føler sig tryg ved at arbejde sammen med hende. Jeg kan 100% anbefale Ammebasen og er så taknemmelig for, at hun hjælper os til et godt ammeforløb.
Fremragende forløb
Maj er hjertevarm, professionel og virkelig dygtig. Det var en tryg og lærerig oplevelse, og amningen af vores barn gik mærkbart bedre allerede efter 1. Besøg.
Derudover har hun er bred viden, og kunne besvare alle vores mærkelige spørgsmål. Den største anbefaling.
Varmeste anbefaling!
Det eneste rigtige er at booke en tryghedspakke hos Maj når du er gravid. Så ved du med sikkerhed at din amning kommer op og køre. Maj har hjulpet mig med begge børn, 2 forskellige forløb. Jeg fødte for tidligt anden gang og hun var hos mig hele tiden i telefonen da vi var indlagt på hospitalet. Det var en kæmpe hjælp da vi fik 100 forskellige informationer. Jeg anbefaler hende til alle min veninder og bekendte.
En ammevejledning hos Maj er alle…
En ammevejledning hos Maj er alle pengene værd, så gør dig selv den tjeneste og køb et besøg fra Maj, når du skal have din amning op at køre. Vi har haft besøg af Maj både ved vores søn og nu datter. Begge besøg har været fantastiske - med vores søn fik Maj på kun to timer med gode råd og vejledning smed jeg ammebrikkerne og fik amningen op at køre. Hos Maj er der tid til at se på amningen i ro og mag og man føler sig set. Du fortryder ikke et besøg fra Maj.
Tryghedspakken er en af de bedste…
Tryghedspakken er en af de bedste investeringer, jeg har gjort som mor. Jeg bestilte tryghedspakken med mit 2. Barn efter at Maj reddede mit første ammeforløb. Her anden gang har Maj endnu engang været fantastisk. Hendes ro, større og vejledning har været guld værd, og jeg kan ikke anbefale hende nok til andre. Tusind tak Maj fordi du har hjulpet mig så godt også denne gang - den tryghed og vejledning du har givet mig er jeg bare så taknemmelig over!! ❤️
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.