Van op afstand geholpen met het nakijken van onze installatie. Alles vlekkeloos verlopen ! Dank je Futech, dank je David
Se hva andre synes
Omwille van een technisch probleem met onze omvormer heb ik Futech gecontacteerd. En dezelfde dag nog kreeg ik antwoord en een oplossing om het probleem te verhelpen. Vlotte service 👍
Na aankoop van een woning met zonnepanelen en Ilusmart dongle P1 poort geactiveerd, dongle op wifi geconnecteerd en app geconfigureerd. Er bleek geen data door te komen. 's avonds mail gestuurd. D... Vis mer
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Van op afstand geholpen m
Betrouwbaar bedrijf met uitstekende…
Betrouwbaar bedrijf met uitstekende hulp na verkoop. Bedankt David
Probleem bij inloggen
Probleem bij het inloggen werd door David op zeer korte tijd opgelost. Een aanrader!
Professionele opvolging
Professionele opvolging, communicatie, uitvoering. Geen enkele negatieve bemerking.
Futech biedt een correcte en perfecte…
Futech biedt een correcte en perfecte opvolging van de batterij installatie met zonnepanelen.
Bij eventuele problemen wordt er snel, doeltreffend en adequaat naar een oplossing gezocht.
Omwille van een technisch probleem met…
Met veel geduld en zeer behulpzaam…
Met veel geduld en zeer behulpzaam heeft David mij geholpen om mijn omvormer te confirmeren. Omdat de zonnepanelen geen injectie gaven op de digitale meter. Probleem opgelost! Dankjewel
Service Engineer David helpt je verder!
Service Engineer David heeft mij uitstekend geholpen met het online krijgen van onze omvormers van een systeem dat al jaren geleden aangeschaft is door een vorige eigenaar van onze woning. Nu kunnen we de opbrengst weer goed monitoren!
Heel goed geholpen op afstand met…
Heel goed geholpen op afstand met probleem internetverbinding
Goede service, zelfs vele jaren na installatie.
In 2009 PV-installatie laten doen. Sinds vorige week problemen met uitvallende omvormers. Na mijn mail naar de helpdesk heeft David snel contact met mij opgenomen. Hij heeft mij zeer vriendelijk en professioneel verder geholpen. Een top service!!! Dank u David!!
Snelle en correcte service!
Ik ben super goed en snel geholpen
Ik ben super goed en snel geholpen. Dankjewel voor die service. David is echt een toppertje.
En dit met een eenvoudige uitleg. :-)
Vlotte helpdesk.
Snelle en to the point reactie(s) van de helpdesk, meer in het bijzonder van Jolien.
Goede hulp
Beste David, Bedankt voor de uitstekende hulp die u gisteren en vandaag mij hebt geboden. Je hebt me weer een tevreden klant gemaakt. Nogmaals bedankt Gr. Hendrikus van der Wal
Futech service is TOP.
Onze bidirectionele laadpaal werkte niet meer. De problemen werden snel onderzocht en opgelost. Goede en duidelijke communicatie. zeer tevreden over de service van Futech.
Futech is een professioneel bedrijf die…
Futech is een professioneel bedrijf die je helpt bij de technische ondersteuning . Heeft een duidelijke app om je energie op te volgen , je batterij kan steeds uitgebreid worden . Een laadpaal kan aan de batterij gekoppeld worden via de ilusmart. Op futech kan je rekenen en staan steeds tot je dienst.
Ik had een probleem met mijn laadpaal…
Ik had een probleem met mijn laadpaal gemeld en werd binnen de kortste tijd vakkundig geholpen door David. Probleem direct opgelost!
zeer bekwame en behulpzame mensen
zeer bekwame en behulpzame mensen! proficiat! ik ben een zeer tevreden klant!
Omvormer terug online
Snelle en efficiënte ondersteuning via de telefoon ivm connectie omvormer met internet. Alles werkt terug perfect.
Beste David,
Beste David,
Ben nu terug gelukkig nadat U mij geholpen heeft om mijn ilucharge - app te activeren vanop afstand.
Mvg Walter
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.