Furstockholm Anmeldelser 18

2,1

2,1

Under middels

Vill inte ens ge en stjärna egentligen

Vill inte ens ge en stjärna egentligen. Köp inte härifrån de säljer dålig kvalitet från Kina och sen svarar de inte på mejl när man vill göra en retur sämsta företaget någonsin. Usch

1. april 2026

ETT STORT SKÄMT

Ett stort skämt!
Beställde en kappa och betalade 2000kr. Sedan betalade jag tullavgift på 200kr!! Inte bara det ingen bra kvalitet rekommenderar ABSOLUT INTE! Kappan som jag knappt använt gick sönder vid bältdelen, sömnen gick upp vid armen inte bara det utan knappen som håller pälsen gick av… Deras kundtjänst är katastrof sena svar. Den gav 100kr i kompensation…. Asså den är ett skämt! Dem säger att pengarna kommer inom 10 bankdagar det har gått en hel månad!!!! Beställ inte härifrån!!!!!! Rekommenderar absolut inte. Bedrägeri ärligt talat!!!! Kommer anmälas till konsumentverket!

2. januar 2025

BESTÄLL INTE HÄRIFRÅN!!!!

Ett stort skämt!

4. januar 2025

Dårligt.

Af en der har bestilt denne jakke fra Danmark så ville jeg lige sige at jakken er i virkelig dårlig kvalitet og stoffet ser billigt ud og det hele er bar billig kvalitet, jakken varmer slet ikke til denne vinter og den er virkelig som i virkelig tynd. Det er virkelig skuffende også nu hvor jeg havde mega høje forventninger. Ikke bare det men også oven i det hele så betale TOLD? Har givet omkring 2000kr for denne jakke og jeg er så skuffet, havde virkelig håbet på at det ville blive godt men det blev det så ikke. Men en god ting ved jer er at leveringen er hurtig . Troede jakkerne var lavet i sverige osv men det var fra kina. Meget chokeret. Og virkelig spild af penge, anbefales slet ikke. Jeg håber Fur stockholm team ville gøre noget ved det, måske sende et gavekort eller sende en ny jakke (hvis deres kundeservice er godt).

21. november 2024

Sämsta kundservicen

Sämsta kundservicen! Allt är en skam! Tar inte emot några returer trots i tid. Dem svarar på mail som om det vore ett barn som sitter bakom skärmen! Hur kan detta vara lagligt? Anmälan till konsumentverket!!

5. november 2024

Jättefin kappa!

Helt ärligt tyckte jag inte de va ett dåligt köp, köpte en kappa med päls på luva o armarna, jackan kom efter va 8 arbetsdagar och den är superfin, jättefin päls, bra i storlek och allt va allmänt bra

17. september 2024

Sämsta köpet någonsin

Sämsta köpet någonsin, scammers som äger företaget som kör dropship från kina, måste vara samma ägare som kör ”YesLondon” butiken i Kista galleria då utbudet och hemsidan är snarlik…

19. mars 2024

Bad experience and be aware of customs charge

First mail they didn’t reply, never got any shipping updates only a notification on the day of delivery which took a while and then customs was added for me to pay in order to receive the package, which I didn’t expect since the name indicates it was send from Sweden and not China! Confronted them with this disappointment and just got a cold answer back linking to a small, nearly invisible subtext on their website which states this. I won’t recommend buying from this site at all and if you do then expect to pay customs on top of what you pay initially in order to get your packet delivered. Won’t shop there again for sure

8. februar 2024

Sämsta någonsin

Jackan är fin på bilderna. Beställer och får ett kolli från Kina där jag får betala tull. Alltså bara drop ship. Jackan kommer fram där pälsen knappt sitter fast och när det blåser så flyger den fram framför ansiktet. Den sitter i tunna gummihållare. Hänger trådar från sömmarna också. Nu läcker den fjädrar också.
Man kan inte returnera så det är bara behålla jackan men dessvärre rekommenderar jag inte dem.

8. desember 2023

Beställ INTE…

Kvalitén är inte alls så bra som bilderna marknadför. Man kan beställa från kina till bättre pris. Är jättebesviken, dessutom var det inte enkelt att göra retur, adress måste skickas. Man bekostar det helt själv. Ville reklamera men det var inte alls enkelt. Beställ inte härifrån!!

25. oktober 2023

Do not buy from this page

Do not buy from this page. They are hustlers. I got a coat that doesn’t look like the pictures and isn’t in the right size. I couldn’t return it because they use drop shipping from china. 300 dollars for a coat that I can’t use!

25. oktober 2023

SCAM SIDA !!! KÖP EJ

Oseriöst företag som inte tar några returer, detta är olagligt då man som kund ska ha 14-dagars returrätt. De påstår de är "beställningsvaror" fast det stämmer inte. Urdålig kundservice och hemsida fattar inte ens hur klarna kan samarbeta med en sådan oseriös hemsida. Min jackas päls såg inte ens ut som på bild och fick en dålig bemötning och ingen retur. Denna hemsidan borde läggas ner eller ses över.

1. oktober 2023

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis