Tilasin onnistuneesti saaden mieleiseni kotelon yhä vielä hyvin toimivalle Samsung S 8:lle. Kaikki sujui lupausten ja odotusten mukaan loistavasti. Tuote vastasi lukemaani. Matkaa kertyi peräti Kiina... Vis mer
Se hva andre synes
No, aluksi mieheni Jukka yritti tilata teiltä moneen kertaan. Se aina tyssäsi viimeistään maksu kohdassa ku valitsi klarnan. Sitten mä tilasis , eikä sekään onnistunut ongelmitta, mutta meni läpi kuit... Vis mer
Tilasin metallisen tuuliviirin pihalle. Aivan pilipali vekotin. Ohutta pellin liparetta. Itse piti viritellä lisäosia että sai hetkeksi toimimaan. Nyt jo lösähti perä roikkumaan, ei toimi. En voi suo... Vis mer
Selskapet har svart
Saamani tuotteet vaikuttavat laadukkailta ja vastasivat kuvausta. Olen siis lopputulokseen erittäin tyytyväinen. Ostokokemusta hämmensi se, että oli tarjolla useita identtiseltä vaikuttavia tuotteita,... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
Fountain Street House, Fountain Street, LA12 7EQ, Ulverston, Storbritannia
- fruugo.fi
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Nopea toimitus ja oikea tavara!
Very good service.
Bruker kanskje KI til å svareVis mer
kotiinkuljetus maksettu, miksi taytyy hakea jostain, 17.99e maksettu kotiinkuljetus, kuka maksaa puhelut matkahuoltoon, kylla annan paypal palautta, etta ei kannata tata firmaa
kotiinkuljetus maksettu, ja tavara makaa jossain laatikossa, -100 annan paypal yhteydessa

Svar fra Fruugo Suomi (FI) - fruugo.fi
The order arrived quickly and safely I…
The order arrived quickly and safely I am satisfied and I will definitely order more soon. Thank you.
ostos oli ihan onnistunut ei ole kun…
ostos oli ihan onnistunut ei ole kun hyvä sanotava kiitos
Tilasin metallisen tuuliviirin pihalle.
Tilasin metallisen tuuliviirin pihalle.
Aivan pilipali vekotin. Ohutta pellin liparetta. Itse piti viritellä lisäosia että sai hetkeksi toimimaan. Nyt jo lösähti perä roikkumaan, ei toimi. En voi suositella. En tilaa enää mitään.

Svar fra Fruugo Suomi (FI) - fruugo.fi
nopea postitus ja tuote ehjänä perillä.
Edullinen ja sopiva tuote suhteellisen…
Edullinen ja sopiva tuote suhteellisen nopealls toimituksella ja toimiva osa.
Nopea toimitus.
Kaikki toimi hienosti 🌹
Bitdefender
Bitdefender
Suspicious page blocked for your protection
fruugo.com...
p=eyJzIjoiQl9yZ0NVQ2VNX2F3YUtmaGFOb0xwbWJIQVhrIiwidiI6MiwicCI6IntcInVcIjozMDg1NjU3MSxcInZcIjoyLFwidXJsXCI6XCJodHRwczpcXFwvXFxcL3d3dy5mcnV1Z28uZmlcXFwvaGVscFxcXC9mZWVkYmFjaz9vcmRlcklkPTIzMDI1OTU5MSZrZXk9NWM3ODE1MWZlMjRjNzYzYTUzMzBhZTQ4NmZjMGUyNmImbGFuZ3VhZ2U9ZmkmY291bnRyeT1maSZzY29yZT04XCIsXCJpZFwiOlwiODQ5OTIxY2Y5NjVlNDA3ZTg0MjkxMWIwYjU4N2QwYzlcIixcInVybF9pZHNcIjpbXCIxYzQ2MWZhZTZiMDkwOWExMzQ0OWNlMGUyZjI1OWUxODdmN2E0YjVhXCJdLFwibXNnX3RzXCI6MTc3NTkxMjU1Nn0ifQ
Your connection to this web page is not safe due to an unmatching security certificate.
This means that the certificate was issued for a different web address than the one it is being used for, and you run the risk of exposing your data by accessing this page.
Tilaus oli helppo
Tilaus oli helppo , tiedotus koko aikaista , eri vaiheista tuli tiedotteita missä tilaus menee , toimitus silloin kun luvattiin .
Tilaus on ollut niin kuin on sovittu
Tilaus on ollut niin kuin on sovittu, toimitus aika on vain vähän liian pitkä.
Toimitusaika liian pitkä..
Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.