Helgepromoene her har blitt en skikkelig fin vane for meg. Bonusene er mye rundere både på fredag og lørdag, og det har allerede blitt en tradisjon jeg ser frem til hver uke. Det føles helt deilig å l... Vis mer
Det jeg setter mest pris på ved dette casinoet er at de alltid utbetaler gevinstene mine ærlig uten å finne på unnskyldninger når jeg skal ta ut penger. Jeg har trukket ut flere ganger nå og det går r... Vis mer
Jeg ble positivt overrasket over hvor raskt kundeservice svarte hver gang jeg tok kontakt. De hjalp meg med alt mulig, fra innskudd til bonusspørsmål, og alle var så høflige og vennlige. Det betyr fak... Vis mer
Opplev et av de beste nettcasinoene i 2026 ifølge spilleranmeldelser der spenningen aldri tar slutt. Nye spillere kan glede seg over en sjenerøs velkomstpakke med 14000 NOK i innskuddsbonus og 460 free spins som gir ekstra action fra starten 🎁🏆. Her finner du moderne spilleautomater fra de største leverandørene sammen med lynrask support og smidige utbetalinger som gjør alt enkelt og trygt ⭐. Bli med nå og hent bonusene dine ❤️.
Bli med i dag og hent din velkomstpakke med 19000 NOK i innskuddsbonus pluss 420 gratisspinn 🔥🏆 så du kan kose deg med de beste spillene med en gang. 🎰

Kongens gate 45, 7012, Trondheim, Norge
- info@frostpeaklagoon.space
- frostpeaklagoon.space
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Andre kikket også på
Alt på dette casinoet er på russisk
Alt på dette casinoet er på russisk, både selve nettsiden, supporten og reglene. Det er litt rart i starten, men jeg har vennet meg til det og det funker greit likevel. Supporten svarer kjapt selv om det er russisk, og jeg skjønner stort sett det meste. Reglene er også bare på russisk, så man må oversette litt selv om man vil være sikker. Det er faktisk ganske kult at det er så annerledes enn de vanlige norske casinoene.
Kundeservicen her er helt outstanding
Kundeservicen her er helt outstanding, de svarer alltid på under ett minutt uansett når jeg skriver. Enten det er spørsmål om bonus eller innskudd så fikser de det med en gang, og alle er så utrolig høflige og vennlige. Det føles faktisk som de bryr seg om at jeg skal ha det bra. Jeg blir skikkelig glad hver gang jeg chatter med dem, det betyr mer enn man tror. Anbefaler casinoet bare for supporten alene.
Jeg satt og spilte en helt vanlig slot…
Jeg satt og spilte en helt vanlig slot uten å forvente noe spesielt, da det plutselig smalt inn en ordentlig jackpot. Gevinsten kom rullende inn og jeg bare stirret på skjermen mens hjertet hamret, jeg kan fortsatt ikke helt tro at det skjedde. Det var en sånn sinnssyk lykkefølelse som man ikke glemmer med det første. Nå tenker jeg på det hver gang jeg spinner, for man vet aldri når det kan smelle igjen. Dette casinoet leverer virkelig de store øyeblikkene.
Det var helt rått da jeg vant 2800 euro…
Det var helt rått da jeg vant 2800 euro på en vanlig kveld her. Først betalte jeg ned en del av kredittkortgjelden som har hengt over meg, og så booket jeg en skikkelig ferie til Hellas med familien. Nå har jeg planer om å fikse opp kjøkkenet hjemme og kjøpe meg en ny telefon også. Hjertet slo helt vilt da gevinsten kom inn, det er en sånn lykkefølelse man ikke glemmer. Jeg har allerede brukt litt på nye klær, og det føles deilig å endelig ha råd til sånt uten å tenke på regninger.
Dette er uten tvil det beste casinoet…
Dette er uten tvil det beste casinoet jeg har prøvd, og det er faktisk vennene mine som anbefalte det først. Jeg ble kjempefornøyd med både utvalget og hvor greit alt fungerer, så nå spiller jeg nesten bare her. Det føles så deilig å vite at man har funnet det rette stedet uten å måtte lete mer. Litt av en lettelse, skal jeg si. Venner hadde helt rett, dette er en skikkelig vinner.
Det var helt sinnssykt da jeg vant 3200…
Det var helt sinnssykt da jeg vant 3200 euro på en vanlig kveld. Jeg betalte ned resten av studielånet mitt og hadde fortsatt litt igjen til en skikkelig ferie i Spania. Nå planlegger jeg å kjøpe nye klær og en ny laptop også, for den gamle er helt ferdig. Det føles så deilig å endelig få puste litt fri etter alle regninger. Jeg smiler fortsatt når jeg tenker på det.
Jeg føler meg alltid helt trygg når jeg…
Jeg føler meg alltid helt trygg når jeg spiller her, for de bruker de vanlige betalingsmetodene jeg kjenner godt fra nettbanken min. Hele siden ser skikkelig solid og profesjonell ut, så man slipper å bekymre seg for noe tull. Det gir en sånn deilig ro i sinnet at jeg kan bare konsentrere meg om spillet uten å tenke på sikkerhet. Litt koselig å vite at alt er på stell, rett og slett. Jeg spiller med helt rolig sinn hver gang.
Jeg digger lojalitetsprogrammet her
Jeg digger lojalitetsprogrammet her, for nivåene gir faktisk ekte perks som gjør at jeg blir motivert til å spille mer. Hver gang jeg klatrer et nivå får jeg bedre cashback og egne freespins som bare ligger der og venter, det føles ordentlig givende. Det er litt sånn at man tenker «bare en runde til» for å nå neste tier, hehe. Jeg blir faktisk litt glad inni meg når jeg ser fremgangen på profilen min. Dette er grunnen til at jeg holder meg her fremfor å hoppe rundt til andre casinoer.
Dette casinoet er sinnssykt raskt
Dette casinoet er sinnssykt raskt, sidene laster nesten umiddelbart uten noe mas. Grensesnittet er kjempebrukervennlig og jeg skjønte meg på alt allerede første gangen jeg var inne, både menyene og bonusene. Det er deilig å slippe å lete etter ting, alt er der det skal være. Jeg ble faktisk litt glad da jeg oppdaget hvor enkelt det var å navigere. Selv på mobilen flyter det smooth uten problemer.
Det som virkelig imponerer meg med…
Det som virkelig imponerer meg med dette casinoet er hvor fort crypto-uttakene går gjennom. Jeg sendte ut litt eth i går kveld og hadde det på walleten etter bare ti minutter uten en eneste ekstra spørsmål. Ingen dokumenter eller rare sjekker, bare smooth og greit. Det føles så befriende å slippe alt det vanlige maset. Jeg blir helt glad hver gang det skjer så raskt.
Grafikken på spilleautomatene her er…
Grafikken på spilleautomatene her er helt nydelig og ser utrolig moderne ut. Animasjonene er en ren fryd å følge med på, så jeg får lyst til å spinne videre hele tiden. Det er noe med de glatte overgangene og de fine detaljene som gjør at man bare ikke kan legge fra seg. Jeg blir helt oppslukt hver gang hjulene snurrer. Det føles faktisk litt magisk når alt klikker.
Selv når lykken har snudd helt og…
Selv når lykken har snudd helt og spillekvelden går i minus, så kommer det alltid litt cashback tilbake. Det redder faktisk kvelden og gjør at jeg ikke føler meg helt tom. Jeg digger at en del av innsatsen min liksom kommer tilbake uansett, det er deilig å vite. Noen ganger tenker jeg at det er det som holder meg gående her. Det føles som en liten trøst når alt annet svikter.
Helgene har blitt skikkelig koselige…
Helgene har blitt skikkelig koselige her, for bonusene på fredag og lørdag er mye rundere enn ellers i uka. Det har faktisk blitt en fin tradisjon å logge inn når helga starter, da føles det som man får ekstra mye for pengene. Jeg liker at de ikke sparer på kruttet akkurat da, det gir en skikkelig god følelse. Noen ganger spinner jeg litt ekstra bare fordi det er lørdag og jeg vet at alt er mer generøst. Dette er definitivt en av grunnene til at jeg kommer tilbake hver helg.
Live dealerene her gir en helt egen…
Live dealerene her gir en helt egen stemning som føles akkurat som å være inne i et ekte casino. Dealerne er så hyggelige og prater litt med en, det blir nesten som å sitte ved bordet sammen med venner. Jeg digger den ekte casino-atmosfæren med kortene som deles ut live, det er en egen fornøyelse hver gang. Noen ganger blir jeg helt oppslukt og glemmer at jeg sitter hjemme. Det er rett og slett en skikkelig koselig opplevelse.
Jeg satt og spilte en helt vanlig slot…
Jeg satt og spilte en helt vanlig slot uten å tenke stort, da det plutselig smalt inn en kjempestor jackpot. Jeg satt bare og stirret på skjermen og kunne ikke tro det var sant, hjertet banket helt vilt. Det var en sånn sinnssyk wow-følelse som fortsatt sitter i kroppen. Nå skjønner jeg hvorfor folk snakker om de store gevinstene her, for det skjer faktisk på ekte. Jeg kommer definitivt til å fortsette å spinne videre.
Dette casinoet er sinnssykt raskt
Dette casinoet er sinnssykt raskt, sidene laster nesten før jeg rekker å tenke. Grensesnittet er superbrukervennlig og jeg skjønte alt allerede første gangen jeg logget inn, selv bonusene og menyene. Det er deilig å slippe å lete rundt som en idiot. Jeg ble faktisk litt glad da jeg oppdaget hvor enkelt alt var. Ingen stress, bare ren moro fra starten av.
Jeg spiller ikke så veldig ofte
Jeg spiller ikke så veldig ofte, men når jeg først får lyst til å prøve litt flaks så velger jeg alltid dette casinoet. Det er rett og slett fordi jeg aldri har hatt trøbbel med det, verken innskudd, uttak eller andre ting, i motsetning til flere andre jeg har testet før. Det gir en sånn deilig ro i magen å vite at alt bare funker. Litt koselig å kunne stole på et sted uten masse drama.
Jeg føler meg alltid helt trygg når jeg…
Jeg føler meg alltid helt trygg når jeg spiller her, for de bruker vanlige betalingsmetoder som jeg kjenner fra nettbanken. Hele nettsiden ser solid og profesjonell ut, så man slipper å lure på om det er noe fishy. Det gir en sånn deilig ro i sinnet at jeg kan konsentrere meg om spillet uten stress. Litt av en lettelse faktisk, spesielt når man setter inn penger. Jeg spiller med god samvittighet og peace of mind hver gang.
Jeg meldte meg på en av turneringene…
Jeg meldte meg på en av turneringene her forrige uke og det var helt rått. Konkurransen var skikkelig spennende, man følte seg som en ekte spiller mens man kjempet om plassene. Jeg endte faktisk på pallen og fikk en ekstra premie på toppen av gevinsten, det var en sånn deilig overraskelse. Turneringene deres har virkelig løftet spillingen min til et nytt nivå, jeg gleder meg allerede til neste.
Mobilversjonen av dette casinoet er…
Mobilversjonen av dette casinoet er helt knall, alt går så smooth på telefonen at jeg nesten ikke merker forskjell fra PC. Jeg spiller gjerne litt på bussen eller slenger meg ned i sofaen på kvelden og koser meg med noen runder. Det er skikkelig deilig å ikke måtte tenke på oppdateringer eller krøll, bare logge inn og kjøre. Jeg blir faktisk litt glad hver gang jeg åpner appen, det føles så fritt og enkelt.