Se hva andre synes
Altid hurtig til di skal meget tilfreds
Overholder ikke de retningslinjer der glæder for Fribike shop. Dårlig service. 26/9 Update. Svar til kundeservice ja det er rigtig I hjalp mig, tak for det. Selv om jeres løsning indebar tu... Vis mer
Selskapet har svart
hurtigt og effektivt
Informasjon om virksomheten
Om Fri BikeShop - Vordingborg
Skrevet av virksomheten
Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger, og har butikker fordelt over hele landet. Vi er altid interesserede i, at du får den bedste oplevelse hos os, om det er i en af vores butikker eller online på fribikeshop.dk. Fælles for vores kæde er, at vi tilbyder den højeste faglighed inden for cykler, og altid står klar med produktfagligviden, samt et stort smil for at hjælpe dig med at finde den helt rette cykel.
Kunden i centrum
Om du befinder dig i butikken eller online, så er vores helt store fokus at have dig i centrum. Det bærer vores kundeservice også præg af, hvor du altid kan spørger om hjælp, hvad end det omhandler produktspecifikationer eller info om en af vores butikker. Vi sidder klar på telefon, mail og chat mandag til fredag fra 09.00 – 16.00, så vi i god dialog kan hjælpe dig videre og finde en god løsning.
Fri BikeSmart
Hos Fri BikeShop holder vi dig godt kørende, både før, under og efter dit køb. Tilkøber du Fri BikeSmart med din cykel får du fri adgang til al service, lige fra eftersyn og kædestramning, til lapning og justering af cyklen i 3 år. Efter to år kan du endda også bytte din Fri BikeSmart-cykel til en helt ny – vi tilbagekøber den gamle cykel af dig, så længe du køber en ny Fri BikeSmart-cykel med en ny 3-årig aftale.
Populære kategorier
Fri BikeShop
Skrevet av virksomheten

- Landsdækkende service
- Med Fri BikeShop's landsdækkende butiksnet med over 90 butikker har du altid god service inden for rækkevidde.
- 100% Klargjorte cykler
- Alle cykler bestilt på fribikeshop.dk bliver samlet og klargjort af en af vores dygtige og udlærte mekanikere på vores professionelle værksted.
- Rentefri delbetaling
- 0 kr. udbetaling, renter og gebyrer. Hos Fri BikeShop kan du købe ny cykel til dig selv eller hele familien på én gang og betale over 10 eller 20 måneder. Kom ind til din Fri BikeShop butik og start en Fri Konto i dag.
- Serviceordning
- Med din nye cykel følger desuden en fordelagtig serviceordning. Du får et servicehæfte med 4 eftersyn, hvoraf det første er gratis. Når du bruger vores professionelle værksted til de næste 3 eftersyn, udvider vi din reklamationsret til 3 år.
Kontaktopplysninger
Algade 17, 4760, Vordingborg, Danmark
- +4555370577
Har svart på 76 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Overholder ikke de retningslinjer der…
Overholder ikke de retningslinjer der glæder for Fribike shop. Dårlig service.
26/9 Update.
Svar til kundeservice ja det er rigtig I hjalp mig, tak for det. Selv om jeres løsning indebar tur til posthuset og diverse mail.
Men havde forventet at butikken i Vordingborg selv villle komme med en undskyldning over at de ikke overholder reglerne og dermed gav dårlig kunde oplevelse. Det er det mindste de kunne gøre.
_________________________
Butikken i Vordingborg nægter at man kan returnere varer inden for 14 dage, nægter at prismatche onlineprisen med butiksprisen, påstod at Ældresagen-rabat ikke kan bruges på onlinepris, udleverede ikke kvittering automatisk og gav en vare uden emballage, hvilket gør bytte og returnering svært. Personalet var ikke servicemindet.
Har klaget til fribikeshop kundeservice som bekræftede at de ikke overholder reglerne.

hurtigt og effektivt
Garanti på cykel
Har en cykel der er under 2 år gammel hvor støttefoden knækker. Dette mener fri bikeshop ikke skyldes slitage eller måske en defekt på støttebenet. De er altså i stand til at konkludere at en støttefod knækker ved at cyklen vælter og ikke at cyklen vælter FORDI støttefoden var defekt og dermed knækkede.

Min Aller bedste anbefaling
Jeg har sjældent oplevet en bedre service, end den jeg har fået i Fri Bikeshop i Vordingborg. Jeg kom med et defekt batteri, som blev byttet på garantien, og servicen var helt i top, selv om cyklen er købt andet steds.
Handle ikke i Vordingborg
Kan på ingen måde anbefale fri bike i Vordingborg.
Har købt en dyr elcykel + service så det løb op i over 20000kr.
Men når man så ikke er tilfreds med sin varer, her er det batteriet som ikke lever op til det som står skrevet på deres hjemmeside , og som vi blev oplyst, så der ingen hjælp at hente!
Damen som står for butikken er fuldstændig ligeglad med sine kunder, hun er fræk og ubehøvlet.
Så kør hellere til Nyk F og handle og håb på bedre service der.

Svar fra Fri BikeShop - Vordingborg
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.