Se hva andre synes
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Om Fri BikeShop - Urania
Skrevet av virksomheten
Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger, og har butikker fordelt over hele landet. Vi er altid interesserede i, at du får den bedste oplevelse hos os, om det er i en af vores butikker eller online på fribikeshop.dk. Fælles for vores kæde er, at vi tilbyder den højeste faglighed inden for cykler, og altid står klar med produktfagligviden, samt et stort smil for at hjælpe dig med at finde den helt rette cykel.
Kunden i centrum
Om du befinder dig i butikken eller online, så er vores helt store fokus at have dig i centrum. Det bærer vores kundeservice også præg af, hvor du altid kan spørger om hjælp, hvad end det omhandler produktspecifikationer eller info om en af vores butikker. Vi sidder klar på telefon, mail og chat mandag til fredag fra 09.00 – 16.00, så vi i god dialog kan hjælpe dig videre og finde en god løsning.
Fri BikeSmart
Hos Fri BikeShop holder vi dig godt kørende, både før, under og efter dit køb. Tilkøber du Fri BikeSmart med din cykel får du fri adgang til al service, lige fra eftersyn og kædestramning, til lapning og justering af cyklen i 3 år. Efter to år kan du endda også bytte din Fri BikeSmart-cykel til en helt ny – vi tilbagekøber den gamle cykel af dig, så længe du køber en ny Fri BikeSmart-cykel med en ny 3-årig aftale.
Populære kategorier
Fri BikeShop
Skrevet av virksomheten

- Landsdækkende service
- Med Fri BikeShop's landsdækkende butiksnet med over 90 butikker har du altid god service inden for rækkevidde.
- 100% Klargjorte cykler
- Alle cykler bestilt på fribikeshop.dk bliver samlet og klargjort af en af vores dygtige og udlærte mekanikere på vores professionelle værksted.
- Rentefri delbetaling
- 0 kr. udbetaling, renter og gebyrer. Hos Fri BikeShop kan du købe ny cykel til dig selv eller hele familien på én gang og betale over 10 eller 20 måneder. Kom ind til din Fri BikeShop butik og start en Fri Konto i dag.
- Serviceordning
- Med din nye cykel følger desuden en fordelagtig serviceordning. Du får et servicehæfte med 4 eftersyn, hvoraf det første er gratis. Når du bruger vores professionelle værksted til de næste 3 eftersyn, udvider vi din reklamationsret til 3 år.
Kontaktopplysninger
Gl. Kongevej 1, 1610, København V, Danmark
- +4533218088
Har svart på 76 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Kan slet ikke genkende de dårlige…
Kan slet ikke genkende de dårlige anmeldelser herinde. Drengene fa Urania er verdensklasse. Altid hjælpsomme og ærlige omkring deres rådgivning. De er gode til at vejlede dig til et køb efter dit behov, uden at det skal koste en formue. Endte med at købe en el ladcykel som bedst passer til vores daglige brug.

Svar fra Fri BikeShop - Urania
God service hurtig ekspedition og…
God service hurtig ekspedition og venlig betjening . Kommer til at bruge dem igen .
Varen ikke på lageren selv om der står andet på hjemmesiden
Der står i deres hjemmesiden at varen findes på lageren i butikken og kan leveres med det sammen, men det passer ikke. Først fik leverings tid på 2 uger og der jeg ringede 2 uger efter så var det 2 uge mere jeg skulle vente. Endte med aflyse ordren.

Ny cykel
Bestilte cykel på nettet og 5 min efter fik jeg en opringning om, at cyklen var klar til afhentning.. super service
Total dårlig service
Total dårlig service. Både da vi bestilte cyklen og da vi skulle hente den. Han begyndte at betjene en ny kunde midt i at vi skulle have cyklen monteret med en ringeklokke, som vi skulle betale 37 kr ekstra for, til trods for at cyklen præcis mangen til, kunne fås 700 kr. billigere hos Jupiter cykler

Vanvittigt god service
Vanvittigt god service, og levering lyn hurtigt 😃
Vi handler glædeligt igen.
Uprofessionelt og ubehøvlet personale.
Uprofessionelt og ubehøvlet personale.
Jeg besøger deres forretning for at købe en ny lås, samt takseret min cykel. Jeg prøve at finde at sted at stille min cykel, men bliver bedt af peronalet om at finde et andet sted, hvilket jeg forsøger, men må konstarer at der ikke er andre steder jeg kan stille min cykel. I det jeg er ved at køre igen, kommer en ansat ud og spørger om han kan hjælpe, og jeg fortæller at jeg ikke kan finde noget sted at stille min cykel, så jeg finder en anden forretning. Straks råber en anden medarbejder meget ubehøvlet at jeg jo havde stilt min cykel foran deres trappe. (Det var nu ved siden af trappen). Jeg hørte det også godt første gang, hvilket var derfor jeg straks flyttede den og forsøgte at finde et andet sted. Hvis I gerne vil hjælpe Jeres kunder, så nytter det ikke meget at begynde at skabe sig på dem. Ikke på noget tidspunkt tilbød I at finde en løsning. God kundeoplevelse er nok ikke jeres højeste priortet og til jeres unge medarbejde, som synes det var smart at skabe sig, så kan jeg kun anbefale at han får et kursus i kundehåndtering. Det er sgu for amatøragtigt.
Svar:
Det er ikke korrekt! Jeg var VED at parkere min cykel ved siden af trappen. Jeg havde endnu ikke låst den. Da jeg blev spurgt om jeg kunne flytte den, gjorde jeg det. Der var som nævnt ingen andre steder at parkere min cyklen.
Det var nu heller ikke den anvisning jeg påpeger, men den manglede hjælp fra personalet efterfølgende og det ubehøvlede udbrud deres unge medarbejder kom med. Det var fuldstændig unødvendigt.
Det tydeligt fra jeres svar, at man hellere vil pege fingre af kunden. Flot!

Elendig service!
Elendig service!
Meget gik godt ifm. køb af cykel, men da første "gratis" service skulle klares, begyndte tingene at gå ned ad bakke. Trods jeg havde skrevet en udførlig liste over ting, der skulle ordnes, blev _ingen_ af dem ordnet. Fx havde jeg et ekset baghjul (efter kun få mdr). Dette blev kun forværret af 'servicen', og da jeg kom tilbage for at påtale dette, blev jeg mødt af uforskammetheder og elendig service. Jeg blev opkrævet penge for ting, jeg havde betalt for og blev kritiseret både for mit valg af cykel og for den løsning jeg i flere omgange måtte betale for. Jeg kunne ikke få olie på min cykel og.. altså jeg ved slet ikke, hvorfor man vælger at arbejde med cykler og service, når man er så dårlig til begge dele. Hold jer væk fra den personlige del af FriBikeShop. Jeg mener, at måske fungerer indkøb og levering helt fint, men når man skal have service og tale med butikkerne, så er det under al kritik. Det kan man vist også læse på mange af de andre anmeldelser: levering er fin og hurtig, men det går galt, når man møder personalet og skal have service. Begge dele var også min oplevelse. En anbefaling fra min side, kære FriBikeShop, er at investere i en god kundeoplevelse; den kommer mange gange igen, og det gør det modsatte desværre også.
Det er sidste gang, jeg sætter mine ben i en FriBikeShop. Mvh
* Redigering efter mangelfuldt svar fra butikken. Da jeg talte med værkstedet og berettede om vores dårlige oplevelse og en datter, der gik grædende ud fra butikken, fordi hun "havde en vægt, der oversteg grænsen..", blev røret smækket på i mit øre. Det her er slyngler og banditter, der aldrig ville kunne få et almindeligt job et andet sted. Hvis man gerne vil entrere med pirat-agtig virksomhed, der smiler, så længe man bestiller cyklen gennem deres system (det er sådan, de laver deres penge), men er uforskammede, når man skal have cyklen til eftersyn (en direkte udgift for butikken), så værsgo. Jeg holder mig langt væk og vil gøre mit allerbedste for at fortælle alle hvor dårlig service og behandling, vi har fået der.

Vil ikke anbefale Fri BikeShop Urania
Jeg har haft min cykel til reparation hos Fri BikeShop Urania i dag. Jeg afleverede cyklen kl. 08.00 fik besked fra den ellers imødekommende medarbejder om, hvad han vurderede, der skulle laves på min cykel.
Da jeg henter min cykel kl. 12.00 er arbejdet ikke udført som aftalt. Ej heller har jeg modtaget et telefonopkald, om ændring af aftalen, men bliver blot mødt af en noget højere regning.
Det finder jeg upassende og bekymrende. Den tryghed, jeg forventer man har, når man laver en aftale, var der ikke.
Tilliden er væk og det er jeg også som kunde.
Super fin service i butikken, Lang ventetid på værksted
Super fin service i butikken. Desværre er deres værksted mega presset. Jeg købte min cykel med Fri Bike smart, som indebærer at alt service, reparation og lapning er gratis. Desværre kan man risikere at skulle vente en uge på de har tid til en lapning, så er det spild af penge. Tror jeg vælger en anden butik næste gang.

Svar fra Fri BikeShop - Urania
Fantastisk service af engageret medarbejder Gorm
Jeg kom i butikken for at finde en ny cykel som opfyldte alle mine ønsker. Gorm Fægteborg hjalp mig med at finde lige denne cykel. Han var meget hjælpsom. Han justerede forskellige småting med det samme og satte en barnestol på, hvilket jeg efterspurgte.
Til min stor overraskelse kunne jeg tage min nye cykel med hjem med det samme - over al forventning og meget glad og tilfreds med selve cyklen og Gorm’s venlighed og professionalitet.
Kompetence og service i top
Tusind tak, Urania Gl. Kongevej for en super god og kompetent service. Venligt og høfligt personale. Pris estimat holdt og cyklen er igen i topform, nem at træde.
Kommer helt sikkert igen.🍀
Gwen Elie Ottzen
Kan varmt anbefale Urania Cykler
Føler sig godt behandlet af personalet lige fra man træder ind af døren. Tak til Nick og Yilmaz for grundig, venlig og kompetent vejledning ved køb af 2 Koga cykler.
Super hurtig reaktion
Min cykel blev stålet. Jeg opdagede det om formiddagen, anmeldte det til politiet og Topdanmark godkendte skaden på 3 minutter, så jeg var klar til gå i Urania og købe en ny cykel ved middagstid. Jeg ville gerne have en magen til min 9 måneder gamle Koga. Den var på et fjernlager, men ville hentet med det samme. 4 timer senere ringede Urania, og cyklen var klar og monteret med punkterfrie dæk og lås. Uranias team fortjener mindst 5 stjerner, både for hastighed, humør, tilpasning og en god kop kaffe.
Dygtige fagfolk
Urania
Jeg giver Urania på gammel Kongevej 1 hele 5 stjerner!
Det hele var i top!
Dårlig vejledning ved indlevering af cykel til reparation
Min oplevelse i dag behøver en smule baggrund.
Jeg købte for ca. et år siden en cykel hos Fri Bikeshop Uranias søsterbutik i Griffenfeldsgade.
Dengang købte jeg også et sæt Reelight-lygter, som blev monteret på cyklen.
Spol et par måneder frem, til december 2022, hvor jeg får foretaget cyklens første eftersyn, denne gang hos Urania.
Fordi det er et første eftersyn, koster det ikke noget for mig at få det gjort, og Urania kan da også finde mig ud fra mit telefonnummer, og stempler eftersynet i mit servicehæfte.
Jeg sagde allerede dengang at mine Reelight-lygter nogengange ikke virkede ordentligt.
Cyklen blev serviceret rigtig godt, men lygterne blev ikke skiftet. De virkede igen i et stykke tid efter jeg fik cyklen tilbage, så jeg tænker at lygterne måske er blevet justeret lidt som del af eftersynet.
Spol frem til i tirsdags, den 3.10.23.
Lygterne har ikke virket ordentligt i et stykke tid, og da bagakslen på vejen hjem fra arbejde begyndte at drille, kørte jeg forbi Urania, og brugte lejligheden til også at nævne problemet med lygterne.
Jeg oplyste, som sidst, mit telefonnummer (der fungerer som mit kundenummer i Fri's system ifølge mit servicehæfte), og fik mit navn oplyst tilbage, som kontrol for at det var de rigtige oplysninger de havde fundet, går jeg ud fra.
Det er tilsyneladende her at "kæden hoppede af".
Jeg tolkede nemlig dette som at Uranias medarbejder, som i øvrigt var flink, kunne se at jeg var tidligere kunde i Fri, og derfor havde al relevant information til at se at lygterne stadig var dækket af reklamationsretten.
Derfor faldt det mig aldrig ind, at nævne eksplicit at jeg gerne ville have dem reklameret. Jeg blev heller ikke spurgt om det, eller hvor gamle lygterne var da jeg afleverede cyklen. Jeg troede at det vidste medarbejderen allerede, når nu han slog mig op i systemet.
Da jeg så for en times tid siden, i dag d.7.10.23, kom forbi for at hente cyklen igen, fik jeg mig lidt af en overraskelse, da jeg blev bedt om at skulle betale 249kr for en ny forlygte.
Jeg fik at vide, at fordi jeg ikke havde bedt om at få det kørt som en reklamationssag da jeg kom med cyklen, så var der ikke noget at gøre, for nu havde de bare smidt den gamle lygte ud, og kunne derfor ikke oprette en sag længere.
Jeg sagde at jeg havde købt cyklen og lygterne i en af de andre Fri Bikeshops, og troede at de derfor kunne se lygternes købsdato, men fik som svar på det, at de forskellige butikker ikke har noget med hinanden at gøre, og ikke deler den slags oplysninger. At det er en sammenslutning af uafhængige butikker. Det er altså ikke det indtryk jeg har som kunde.
Jeg endte med at betale, mest af alt for ikke at optrappe en allerede irriterende situation.
Jeg synes simpelt hen ikke at det er rimeligt at Urania lod mig stå med betalingen for den nye lygte. Jeg synes, at siden jeg aldrig blev vejledt som kunde i hvorvidt det skulle være en reklamation eller ej, og siden at det ikke var tydeligt for mig at de ikke havde lygterne i deres system fra Griffenfeldsgade, så burde jeg ikke stå med ansvaret for fejlen med at lygten ikke blev reklameret.
Kort sagt, så er jeg ikke sur over kvaliteten af det cykelsmedsarbejde Urania laver, men jeg er skuffet over deres måde at håndtere og vejlede deres kunder på. Både ift. Muligheder for reklamation, men også konstruktionen af Fri Bikeshop som en virksomhed bestående af uafhængige butikker.

Fin service
Jeg købte en elcykel over nettet og hentede den hos Fri BikeShop Urania. Alt blev justeret efter ønske. Jeg købte også en taske og iphoneholder som blev sat på. Alt i alt en meget fin service. Kan varmt anbefale Fri BikeShop Urania
Købte en børnecykel til min søn i…
Købte en børnecykel til min søn i fødselsdagsgave i marts i år. En måned efter var kæden rusten. Da jeg gik ned og forklarede at dette ikke var normalt, forklarede den første ekspedient at det var pga det vejr vi havde haft. Bagefter kom ejeren og sagde at det er hvad man kan forvente når man køber en cykel til 5.000 kr. så skulle jeg have købt en dyrere cykel. Han ville dog gerne sælge mig en bedre kæde og sætte på. Rimelig håbløs og ligeglad betjening.

Svar fra Fri BikeShop - Urania
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.