Fri BikeShop - Herning Anmeldelser 10

2,8

Beliggenhet

Bytt filial

Bredgade 63, 7400 Herning, DK

Super hurtig service og et dejlig sted med dejlig mennesker

Man kan ikke stole på dem. Jeg bor i Herning, og handlet cykel ved dem en gang før, og finder en brugt el-cykel i Aarhus ved en af deres butikker, snakker med dem i Herning og i Aarhus om flere gang... Vis mer

Utrolig god oplevelse i samarbejdet med fri bikeshop Herning. Til trods for adskillige punkteringer på vores ladcykel, har Fri Bike i Herning altid været imødekommende og flinke til afhentning. Se... Vis mer

1. Sykkelbutikk
  2. Sykkelutleie
  3. Sykkelreparatør
  4. Butikk med sykkeltilbehør

Om Fri BikeShop - Herning

Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger, og har butikker fordelt over hele landet. Vi er altid interesserede i, at du får den bedste oplevelse hos os, om det er i en af vores butikker eller online på fribikeshop.dk. Fælles for vores kæde er, at vi tilbyder den højeste faglighed inden for cykler, og altid står klar med produktfagligviden, samt et stort smil for at hjælpe dig med at finde den helt rette cykel.

Kunden i centrum

Om du befinder dig i butikken eller online, så er vores helt store fokus at have dig i centrum. Det bærer vores kundeservice også præg af, hvor du altid kan spørger om hjælp, hvad end det omhandler produktspecifikationer eller info om en af vores butikker. Vi sidder klar på telefon, mail og chat mandag til fredag fra 09.00 – 16.00, så vi i god dialog kan hjælpe dig videre og finde en god løsning.

Fri BikeSmart

Hos Fri BikeShop holder vi dig godt kørende, både før, under og efter dit køb. Tilkøber du Fri BikeSmart med din cykel får du fri adgang til al service, lige fra eftersyn og kædestramning, til lapning og justering af cyklen i 3 år. Efter to år kan du endda også bytte din Fri BikeSmart-cykel til en helt ny – vi tilbagekøber den gamle cykel af dig, så længe du køber en ny Fri BikeSmart-cykel med en ny 3-årig aftale.

Populære kategorier

Landsdækkende service
Med Fri BikeShop's landsdækkende butiksnet med over 90 butikker har du altid god service inden for rækkevidde.
100% Klargjorte cykler
Alle cykler bestilt på fribikeshop.dk bliver samlet og klargjort af en af vores dygtige og udlærte mekanikere på vores professionelle værksted.
Rentefri delbetaling
0 kr. udbetaling, renter og gebyrer. Hos Fri BikeShop kan du købe ny cykel til dig selv eller hele familien på én gang og betale over 10 eller 20 måneder. Kom ind til din Fri BikeShop butik og start en Fri Konto i dag.
Serviceordning
Med din nye cykel følger desuden en fordelagtig serviceordning. Du får et servicehæfte med 4 eftersyn, hvoraf det første er gratis. Når du bruger vores professionelle værksted til de næste 3 eftersyn, udvider vi din reklamationsret til 3 år.

2,8

Middels

Har svart på 76 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

snydt

jeg var inde og få lavet service eftersyn på min trek rail. hvor sa det havde tjekket den, men ikke fundet noget. to dage senere efter jeg sælger cyklen der er en leje der gå i stykker. men det ikke det værste, værste er så nå min ven kører den derop. Der få vi at vide at delen er ikke til at få fat på. Den unge mand siger så at der vil gå lang tid med og at får fat i delen, at det va nemmer og biligere at bare købe helt ny fælg. Som så koster noget med 1200 i alt og han siger at fælgen vil se ens ud men så da vi kommer derop ser vi en grå med hvid fælg som slet ikke passer til min cykel. Der det er en anden mærke og stil så få vi en regning til 2400 hvor så vi siger til ham at han må tag alle hans ting af og at vi vil ik vil betale for noget... da vi så tag op til bikepro herning of fortæller historien han begynder at grine og sige at den leje koster 250 kr og den del findes over alt og han så fik den lavet til 540 kr så thumbs op for bikepro herning thumbs down for fri bikeshop

28. oktober 2025

Utrolig god oplevelse i samarbejdet med…

Utrolig god oplevelse i samarbejdet med fri bikeshop Herning.
Selv i pressede perioder har de fundet en løsning.

8. september 2025

L O R T

Virkelig noget værre L O R T altså det er utroligt at man kan købe en cykel til 6000kr og så går der lige godt en måned så falder L O R T E T fra hinanden jeg tænker fair nok jeg går lige tilbage med den så kan de kigge på den de er flinke og tager imod cyklen så går der 1 dag så kan jeg hente cyklen igen men de har sgu ik fikset den (og de tog 700kr for det) og det sker så på gang og gang igen og jeg syntes sgu at det for ringe at man vælger at tage så mange penge for noget der går i stykker igen og igen( i Herning gågade)

19. mars 2025

Fri Bikeshop snyder kunder

Fri Bikeshop øger deres omsætning ved, at reparere ting på en cykel uden forudgående aftale.

Min kæreste havde afleveret sin cykel for, at få skiftet slange på et punkteret bagdæk. Aftalen var 423,-. Da vi afhenter cyklen, koster det pludseligt 731,- istedet. De påstår i butikken, at fordækket (som ikke var punkteret ved indlevering og har stået med luft på i hvertfald de sidste 6 måneder) var punkteret hen over weekenden i deres butik. De har så valgt at skifte slangen uden at spørge først, om vi var interesseret i denne reparation og merudgift. De antog bare at vi var det.

For os lyder det mærkeligt at den skulle være punkteret i butikken i den weekenden den har stået der. Der har ikke været cyklet på den længe. Men vigtigere er, at man aldrig påbegynder en reparation uden forudgående aftale. Vi har ikke påråbet os et ønske om, at reparationen skulle finde sted.

Vi står tilbage med en følelse af mangel på reale medarbejdere og vi føler os snydt. Vi agter at få pengene tilbage (som vi skulle betale ved afhentning, hvis vi ville have cyklen). Ellers ryger den videre til ankeklagenævnet.

25. februar 2025

Hej Jakob.
Tak for din anmeldelse.

Vi har været i dialog over mail på denne sag som vi er kede af.
Butikken har givet penge retur til dig for denne sag.
Det er selvfølgelig noget som butikken vil tage til sig angående kommunikationen der har manglet her.

Lagerstyring

Jeg bestilte en Garmin Edge 1040 bundle til afhentning i Bredgade i Herning. Den var desværre ikke på lager alligevel i butikken, trods hjemmesiden oplyste at den var på lager. Jeg havde fået en bekræftelse og kørte i alt 100km forgæves for at hente den.

24. juni 2024

Hej Brian.
Tak for din anmeldelse.

Dette er vi virkelig ked af at høre! Det er vigtigt at butikkerne har opdateret deres lagerliste, da det er denne vi tager udgangspunkt i på webshoppen.
Så vi vil selvfølgelig tage en snak med butikken omkring det.

Fri BikeShop

Få ikke lavet din cykel ved dem!!

Få ikke lavet din cykel ved Fri Bikeshop.
Man skulle ikke tro at de havde lavet cykler før.
Ta heller et andet sted hen.
Fik skiftet dæk og bremser. Inden jeg kom der ned for at få lavet min cykel, hylede den ikk fra bremserne. Men det gjorde den bagefter. Var der nede 2 gange efter de havde skiftet det og de vidste ikke hvad det var. Dårlig service!
9 måneder efter er dækket helt revnet flere steder og ødelagt. Dårlig produkter til over pris. Hvis de ikke engang kan skifte bremseklodser uden at ødelægge det, så skal man ikk lave cykler..
Har været ude ved en som laver cykler og han sagde at de har taget Alm bremseklodser på som ikk passer til en E-bike..

Hold jer væk fra Fri-bikeshop

2. juni 2023

Hej Kasper.

Tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse i vores butik i Herning. Da det er ni måneder siden, at du har været i butikken, vil butikken meget gerne forsøge at afhjælpe problemerne med din cykel, der opstået siden sidste besøg. De er løsningsorienterede og vil gerne have mulighed for at rette op på de fejl og mangler, der eventuelt har været i forbindelse med sidste værkstedsbesøg.

Mvh
Sebastian
Fri Bikeshop

Man kan ikke stole på dem

Man kan ikke stole på dem.
Jeg bor i Herning, og handlet cykel ved dem en gang før, og finder en brugt el-cykel i Aarhus ved en af deres butikker, snakker med dem i Herning og i Aarhus om flere gange at vis jeg køber den cykel skal jeg kan lave den i Herning, de siger begge steder flere gange det ikke er noget problem, men er det, jeg brugt flere års opsparing og taget et lån for og kan købe den cykel, men de. Vil have jeg skal køre til Aarhus hver eneste gang jeg skal have lavet det mindste på cyklen.

8. november 2023

Dårlig service i Herning

Købt en Companion cykel til vores søn i Herning. Vi har allerede brugt knap 2.000kr på reparation i butikken. Første gang var cyklen ikke engang 1 år gammel. Anden gang ca. halvandet år gammel. Fri Bikeshop Herning mener at det er fordi han ikke skifter gær tit nok osv. Cyklen kører maks 10 km om ugen.

7. juni 2023

Hej Caroline.
Tak for din anmeldelse.

Jeg vil rigtig gerne undersøge dette nærmere hvis du har mulighed for at sende en mail på kundeservice@fribikeshop.dk vedr. de reparationer der har været foretaget på cyklen.