witam wszystkich
witam wszystkich, moja historia z foris capital to jeden wielki koszmar przez który o mało nie straciłem wszystkiego co odkładałem latami. zaczęło się klasycznie od reklamy o szybkim zysku na krypto i walutach bez żadnego ryzyka co mnie skusiło i zostawiłem dane. po chwili telefon od doradcy który brzmiał niesamowicie profesjonalnie i od razu zaczął roztaczać wizje wielkich zarobków mimo że ten jego wschodni akcent był dość wyraźny. na początku wpłaciłem małą sumę i na platformie widziałem jak rzekomo zarabiam co sprawiło że kompletnie straciłem czujność i zacząłem wpłacać coraz więcej bo obiecywali złote góry. schody zaczęły się przy próbie wypłaty choćby złotówki bo nagle wyskoczył temat jakiegoś podatku od wzbogacenia który trzeba wpłacić z własnej kieszeni zamiast potrącenia z salda. potem jakieś sejfy i bajki o międzynarodowej weryfikacji a doradca który wcześniej był taki pomocny stał się chamski i zaczął mnie straszyć prokuratorem za rzekome pranie pieniędzy jak nie dopłacę kolejnych tysięcy. na policji standardowo umorzyli sprawę po dwóch tygodniach bo serwery za granicą i brak możliwości wykrycia sprawców. czułem się kompletnie bezradny dopóki nie trafiłem na forum oszukanych przez foris capital gdzie ludzie opisali identyczne schematy. tam polecono mi fachowców którzy wiedzą jak dojechać tych naciągaczy i to była najlepsza decyzja bo dzięki ich pomocy odzyskałem to co mi ci oszuści ukradli. zostawiam kontakt do nich7/8/3pomoc2/9/9dzwoń7/6/2nie dajcie się im zastraszyć i walczcie o swoje bo kasa jest do odzyskania tylko trzeba trafić na odpowiednich ludzi którzy realnie pomagają.